Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

JASMINE30: Bafta multa iar daca e cu doua lini ancearca sa fi cat mai linistita si gandeste numai pozitiv .Cu DD anainte pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va citesc si sa va spun ca imi pare tare rau ca destinul a fost atat de crud. Nu sunt cuvinte care sa amelioreze durerea pe care o simtiti acum in suflete. Imi pare tare rau. va daruiesc fiecaruia si sper ca Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ceea ce va doriti. Doamne ajuta!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ramona, o sa fie bine la dr ai sa vezi si in curand vei putea ramane din nou gravi si nu va fi nici o problema.Felicitari pentru urajul de a o lua de la capat.
jasmine, dar tu crezi ca noi o s ate lasam singurica?nuuuuu....vom fi langa tine si cand vei ramane gravi si cand iti vei pregati geanta de spital
teo2irina, o sa-ti dea DD si un al doilea sufletel caci deja ai demonstart cat de curajoasa esti si o sa fie bine ai sa vezi.
pupici la toate fetele si o zi cat mai frumoasa

http://tt.lilypie.com/h6uap3.png

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele va pup dulce pe toate !

Hai ca voi chiar m-ati inveselit si chiar mi-a mai trecut putin frica cu care stau in san de cand am dat liber la gigei :)

Eu cred ca sunt nebuna ! Parca simt deja ca am ceva prin burtica si abia e ziua 10 a cm dar am prestat de vreo 2 ori pana acum.

Cred ca doar o iau razna si atat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

jasmine iti tin pumnii ca ceea ce simti, sa devina o realitate fericita, ca pana la urma nu conteaza de cate ori ai ci rezultatul. Cand te astepti mai putin, atunci e cu noroc (vezi Michelle). Doamne Ajuta! sa fie cu noroc.
Teo ce mai stai? Cand te apuci de bb2?
cristina26 tu esti una din fetele exemplu, care au dovedit ca SE POATE!, cu toate ca ai fost greu incercata de soarta. mamica si .
ramona te asteptam cu vesti bune .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=5" target="_blank">Poze in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mereu imi vine sa plang cand citec aici! Imi pare tare rau si ma doare sufletul pentru fiecare dintre noi care trece prin asa ceva
Puterea de a merge mai departe o aveti in voi, dar trebuie eforturi supra omenesti ca sa o gasiti si sa o folositi. Trebuie sa va fortati, sa va impuneti sa va ganditi doar inainte, chiar daca si asta inseamna tot teama (de un nou esec). Faptul ca vorbiti despre durerea voastra si ca plangeti durerea voastra este foarte bine, face parte din procesul de vindecare, de "uitare" (de fapt nu se uita niciodata, dar se estompeaza si nu mai doare asa tare).
Iubita mea, minunea mea (am inceput sa plang...) are 6 luni si ma minunez in fiecare zi de ea si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ea, dar gandul tot imi mai fuge la primul meu copil (fatza de pierderea asta, nici nu m-au mai durut asa tare sarcinile oprite in evolutie) si imi vine sa plang si sa ma intreb, iar, DE CE???.....Si acum trebuie sa-mi impun, sa ma fortez sa ma gandesc doar la ce am bun si frumos in viata mea...Asta e...Dumnezeu intradevar ne-a dat putere sa induram mai mult decat ne-am putea imagina!
Marina Cristina26 Laura (tizo)

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Tizo mi-e tare drag cand vad ca-ti scrii gandurile, chiar daca acum esti fericita si implinita si asa iti si doresc sa ramai. Mi-au dat lacrimile cand am citit randurile tale si mi-am reamintit momentele cand iti era greu, apoi bucuria celor II si bucuria aparitiei miracolului tau drag, numit Thea, care e o dulce (am vazut pozele).
Apropo de faptul ca uneori te mai intrebi "DE CE?", eu am ajuns la concluzia ca oamenii pe care Dumnezeu ii iubeste foarte tare, sunt cei mai incercati si ca li se da uneori, mai mult decat cred ei ca pot duce. Dar tot Dumnezeu, le da puterea sa depaseasca problemele si sa mearga mai departe, cu incredere. multi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=5" target="_blank">Poze in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

LauraIoana-tu ai fost pentru noi toate un exemplu...cat ai suferit si nu te-ai lasat,oricat ti.a fost de greu ai luptat in continuare.Nici la mine nu trece o zi fara sa ma nu ma gandesc la fetita noastra scumpa,e parte din viata noastra,nicioadata nu o vom uita si intotdeauna ma va durea ceea ce s.a intamplat...Nu ma intind mai mult pentru ca mi-am pierdut increderea sa vorbesc aici despre ce simt in legatura cu ceea ce s.a intamplat.Intrebarea aceasta "de ce"...daca ne.-ar raspunde cineva...dar nu cred ca vom afla vreaodata raspuns...

15+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/boa004pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

dragelor, asa este, ne intrebam mereu "de ce". dar la ce bun? nu ne aduce nimeni inapoi ingerasii si nici inocenta, nici sperantele.departe de mine gandul ca Mihnea nu este cel dorit. dar,ma intreb cateodata: daca ar fi fost acum toti trei copilasii? ce simpla si frumoasa ar fi fost viata, n-as fi cunoscut dezamagirea. sincer, eu am renuntat sa ma mai intreb "de ce". nu contenesc ,insa, sa ma gandesc la sufletelele mele. ma rog mereu sa va dea DD macar un bebe cum e Mihnea. of, iar m-am pus pe plans.
Laura,tristetea mereu ramane in suflet... mamica de Thea
Lau, e prea devreme inca, nu pot, trebuie sa ma mai linistesc sa recapat forta s-o iau de la capat...
Jasmine, cand am ramas insarcinata cu Mihnea, imediat dupa ovulatie le-am spus fetelor ca sunt insarcinata. si asa a fost. m-as bucura tare mult sa fie la fel si la tine.
Michelle, e normal sa te gandesti la fetita, mereuu va fi asa, indiferent cati copii vei avea.
va pup, dragelor, si va imbratisez, fug ca s-a trezit Dj Surubel.

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Laura Ioananici pe mine nu ma doare cand ma gandesc la sarcinile pierdute. Simt doar o dezamagire, dupa care de obicei devin melancolica. Stiu ca viata mea ar fi fost tare diferita daca nu pierdem prima sarcina. Stiu sigur ca nu as mai fi divortat, as fi ramas cu Matthew. Nici nu imi vine sa cred ca aveam copil de 9 ani... Uneori cred ca ar fi fost mai buna viata mea daca nu pierdeam prima sarcina, nu as fi cunoscut durerea sfasietoare a morti lui Paul, nu as fi trecut printr-un divort, nu as fi pierdut nici o sarcina... la ce bun sa ma mai gandesc asa, o fac din cand in cand si stiu ca gresesc... cum ziceai si tu trebuie sa ne focalizam pe tot ce e bun in viata noastra... Ingrid ~ minune Dumnezeasca din viata mea... o iubesc atat de mult incat simt ca doare, probabil si tu ai avut acest sentiment, sa nu uit ca am un sot minunat care ma iubeste foarte mult. Dar dupa cum spune sora mea "cine traieste in trecut nu are viitor". Va imbratisez cu drag pe amandoua si va doresc tot binele din lume
va pup dulce pe toate si va doresc o zi buna

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput