Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Wowww Mada ce printesa zdravana!!!! Felicitari pentru curaj si multa sanatate va doresc la amandoua!Tie refacere rapida si la Amira pofta mare de laptic sa fie o papacioasa!!!!

Dany, o sa vezi ca Maria va fi mai bine dupa tratament!Sa stii ca si eu am fobie de spitale, am evitat pe cat posibil mersul la spital cu Stefan de frica internarii. Asteptam vesti bune de la voi, pana la urma gasiti voi o solutie, sper ca in curand sa ne dai vesti mai bune!!!

Iulia, eu ma refeream la pozele in care este Alex cu ciucurelul gol, na...io-s mai paranoica cand vine vorba de toti maniacii si pedofilii care bantuie pe internet in cautare de copilasi dragalasi asa ca ai nostri.

Fetele care nasteti prin cezariana, am o intrebare: Va programat doctorul "la rece" sau asteptati sa se declanseze nasterea??? Va intreb pentru ca io tot stau de cateva zile si ma gandesc cum ar fi mai bine sa fac....dr ma programat "la rece" dar mi-a zis ca nu-i obligatoriu, ca mai putem si astepta....si nu stiu, ma gandesc care varianta o fi mai buna, mi frica sa nu cumva sa nu am lapte sau sa ma refac mai greu daca nu se declanseaza si nasterea....voi ce ziceti?Ce ati discutat cu medicii vostri despre asta???
Da....mai am cateva zile, chiar mai putin de 10 ....

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mada si Flo, sa va traiasca fetitza
Felicitari!!!

Ana, aici, la Tg Mures, nu se fac cezariene "la rece" decat dc mama sau pruncul sunt in pericol mare - mie mi-a declansat intai travaliu (la Paul) si dupa ce am fost dilatata am intrat in operatie - medicul meu imi spunea ca e ff bine pt prunc sa fie "avertizat" adica nasterea sa fie declansata.

Va pup fetelor, imi pare rau ca nu pot sa raspund la fiecare in parte - Dany, tare rau imi pare pt problemele pe care le aveti - sunt alaturi de voi, am sa fac eu urmatorul capitol dc Mada nu poate

Pana atunci ma e va pup pe toate si pe toti pruncutzii vostri

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Felicitari din tot sufletul Mada! Sa fiti fericiti toti 4!
Ana prima cezariana mi-a facut-o "la rece" de urgenta, iar acum din cate am discutat pana acum va fo tot programata (dr meu se teme de ruptura uterina)Sper sa nu se razgandeasca, ca vorba ta imi intra in cap setarea cu nasterea....si e mai greu apoi asteptarea!
Dany imi pare atat de rau ca sunteti nevoiti sa treceti prin problemele mutarii!
Am fost ieri la Cluj. Davidutu e maricel, are 26 s dezvoltat normal, dar in prezentatie transversala. Dr zicea ca nu crede ca se va intoarce ca-i marisor si uterul meu nu-i foarte mare. Acu ce sa fac Dragos a stat toata sarcina in pelviana, David in transversala (baietii astia ai mei numai cum trebuie nu vor sa stea)

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ana_a la mine prima cezariana s-a facut dupa ce mi s-a rupt apa la 33 sapt. Mie mi s-a rupt noaptea pe la 2 si pana mi-am pregatit toate cele pentru spital( ca n-aveam nimic pregatit,m-a luat ca din oala) mi-am facut si eu toaleta (la veverita) si dus si tot restul ca tot omul, m-am dus la spital si m-au lasat asa pana a venit doctorul meu la 8. Nu am avut nici o contractie si cand a monitorizat bebelusul au zis ca e in suferinta fetala si prea slabut ca sa treaca printr-un travaliu. Asta a fost decizia doctorului meu la vremea respectiva.

Acum m-a programat la rece, adica cu o saptamana inainte de DPN , tot asa, ca aici la noi nu se asteapta deloc contractiile, nu stiu de ce este frica aceasta sa nu se declanseze contractiile la a 2 a sarcina dupa cezariana.

Stiu si eu din ce-am citit ca e mai bine sa nasti natural sau macar sa astepti sa se declanseze travaliul.
Mie mi-a zis clar ca cel mai tarziu voi fi operata pe 2 august.

Na, asta este aici, e bun asa cum e, ca mi se pare greu sa plec sa las baiatul si unde sa stau pana vine momentul? Dar daca te lasa sa alegi poate e mai bine sa astepti sa se declanseze travaliul.

Rianna
Crengu 35+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mada,felicitari!!!Esti supercurajoasa!!!Flo,felicitari si tie.Se vede ca esti mandru de printesele tale.Sa fiti cu totii sanatosi si asteptam poze
Dany,ma gandesc la voi,trebuie sa fie bine pana la urma
Ana,am inteles la ce te refereai,in consecinta,acum avem mai putine poze de la mare.Ti-am spus,eu nu ma gandisem asa departe,dar paza buna...
Crengu,mai bine Turcia pe la anul
Ada,ma bucur ca esti mai bine
Oana,cum te descurci cu 2 bebe?
Sanziana,rromanitzaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

A, era sa uit, laptele mi-a venit foarte repede, chiar de a 2 a zi si am avut foarte mult. M-am refacut foarte usor.
Greul a fost dupa aia, ca a fost ceva ce nu vreau sa repet , nici eu si nici nimeni, sa ingrijesti singura un copil prematur.

Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!Si cu buna seara la toata lumea!!!

Multumesc de raspunsurile voastre in legatura cu cezariana, sanziana, exact aceasi frica are si medicul meu, a avut recent o cezariana cu un uter zice el "ca un ciorap" acolo unde a fost cusut, mi-a zis ca el nu a mai vazut asa ceva dar ca nici nu ar mai vrea sa vada.Ma bucur sa aud ca David e ok si creste in burtica!

In fine....daca ma chemat la ora 8 dimineatza, ma gandesc ca no sa fiu eu prima pe lista la cezariene si probabil va incerca intr-un fel sau altul sa-mi declanseze nasterea si mai pe seara sa imi faca operatia...zic si eu...acu oricum, am sa-l intreb.

Si mie mi se pare mai normal sa declansam nasterea, nici eu nu stiu ce vreau vreau de fapt sa scap cu bine si repede, hihi ...

crengu, cred si eu ca a fost greu cu puiul mic si prematur!exact ca si mine esti programata cu o saptamana inainte, sa de-a DD sa fie ok si sa ne tinem puii in brate ca eu numai la asta ma gandesc, sa-l vad pe el sanatos si ok ca eu sigur ma voi reface.

Eu astazi ma gandeam si incercam sa-mi aduc aminte cum a fost cu Stefan in prima zi....cum am ajuns sa-l alaptez, cand mi-a venit laptele...cum mi-a venit....chestii dastea, si nu-mi prea amintesc, stiu doar ca l-am alaptat, dar nu mai stiu ce si cum, cred ca a fost treaba de instinct pana la urma, instinct care imi va reveni cu siguranta si de data asta fara sa-mi fac eu tot felul de griji!
Ba mai mult....ma gandeam in ultima vreme daca o sa stiu ce am de facut cu un bebe asa de mic....ma uit la Stefan si parca nu-mi mai amintesc cum a crescut....cum a fost in primele zile...offf parca cineva mi-a resetat contorul si acum o iau de la zero daca nu am cu ce sa-mi bat capul se pare ca imi gasesc!!!

Sa auzim de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am ajuns azi acasa am reusit sa dorm putin ca nu am dormit deloc de cand am nascut voriam sa va scriu mai multe dar Ari si Flo sunt raciti si deja Arianna a inceput cu vomatul de la raceala, deja masina spala totul e vomat la ea in camera am trecut la frecat mocheta schimbat haine etc deci vom avea o seara f lunga asa ca am sa revin maine poimane cand se linistesc putin lucrurile si sa va dau si poze.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

OOOOOOOOffffff Mada, tu nici acum nu te linistesti.......nu e mama ta sa te ajute cu frecatul mochetelor si restul?
Acuma inteleg ca tu trebuie sa ai grija de fete cu medicamente si restul....dar te rog sa nu te obosesti prea tare ca nu face bine ....ABIA AI NASCUT!!!!

Dealtfel ma bucur mult ca te simti asa bine....dar nu exagera.
Asteptam pozicile sa o cunoastem pe printesa ta.

Iulia, am vazut pozele voastre de la mare.....tare dulci sunteti toti...ma bucur ca ati reusit sa va relaxati putin. Esti o graviduta tare frumoasa.

Ana am vazut si gradinuta voastra cu flori.....tare talentat fecior mai ai, sa sti ca te invidiez.

Dany, mii de pupici de la noi sa sti ca ma gandesc la voi....eu am incredere ca v-a fi totul bine.

Sanziana, ce bine ca e ok baietelul.....cu prezentatia transversala nu cred sa fie vre-o problema daca nasti cu cezariana.

Fetelor voi cum tot povestiti despre cezariene a inceput sa mi se faca frica de anestezia generala....nush de ce dar am mari emotii....de parca cu anestezie rahi nu ar fi la fel.
Cum e mai bine facuta cezariana?ei aici parerile sunt impartite si nu stiu cine are dreptate. Sigurul lucru bun in cezariana la rece e ca macar scapi de durerile travaliului si sti data sigura, nu stai tot timpul pe ace si sa tot interpretezi semne si intepaturi si scurgeri......etc.

Sper ca m-am facut inteleasa ca la ora asta tarzie eu nu mai functionez cum trebuie.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada36+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Neata fetele!!!!!!!!
Mada, pune-o pa mama ta la treaba si tu odihneste-te cat poti. Abia ai nascut !!!!!!!!!! Trebuie sa te refaci si ai grija de micuta Amira.Insanatosire grabnica pentru Ari di Flo. Asteptam poze cu mica printesa.

AdaS, si eu am emotii mari cu anestezia. La noi se face doar totala la cezariana, deci iar nu am de ales. Oricum eu am facut odata o rahie care a fost de 1000 de ori mai nasoala ca anestezia totala. Ai dreptate cu faza cu durerile. Ne consolam, oricum au mai trecut si altii pin asa ceva, toate mamele cu a doua cezariana la noi asa se opereaza, deci n-o sa fim noi primele. Daca pana acum a fost bine la altii, va fi bine si la noi. Trebuie sa avem incredere in medici.
Si in spital am vazut multe mame care au nascut natural rupte in doua, chiar una dupa ce a tras chinurile cu travaliul vreo 2 zile pana la urma tot la cezariana a ajuns. Deci nu este tot timpul perfecta o nastere naturala, parerile sunt impartite, uneori si bebelusii au avut de suferit cand s-a insistat cu nasterea vaginala si nu era cazul. Este si un subiect pe DC despre asa ceva. Asa si cu programarea, ma gandesc ca trebuie sa fie ceva de unii o fac "la rece", altii asteapta debutul, sunt avantaje si dezavantaje. Acum fiecare cu norocul lui.

Ana_a, nu te teme, vei sti ce trebuie sa faci de cum o sa-l tii in brate. Din instinct. Si eu am uitat multe de acum 5 ani, dar sunt sigura ca ne vom aminti imediat ce avem de facut.

Dany, sper ca sunteti bine.Un pupic pentru Maria, sa se faca sanatoasa cat mai repede.

Eu chiar vreau sa intru prima la sala, ca altfel stau si imi bag tot felul de prostii in cap, cand vor veni altele din sala si o sa le vad asa lesinate o sa ma apuce nebuniile. Off, chiar ca am emotii.

Rianna

Mergi la inceput