Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai dat nici un semn da nu ma simt tare bine am niste valuri din alea de caldura ca de la frisoane si mi-e tot frig mai am si niste dureri ca o contractie dar dureroase de imi dau lacrimile si lohiile ba is maro-galbui ba iar curge sange rosu si tot asa. Am stat cat mai mult sa ma odihnesc si nu am mai stat la calculator.
Vine azi moasa si am sa o intreb ce si cum tre sa o cantareasca si pe fata sa vada daca a luat in greutate si cat, bebitza e bine e f papacioasa numai ca e lenesa la papat si ne tot chinuim si la san si cu biberonul la baut in etape. Ari nu era asa si nu sunt obisnuita Ari o puneam la san sau ii dadeam bibe si pana nu termina nu se lasa abia dupa adormea. Oricum Amira zic ca papa bine ca papa ziua cam la 2-3 ore depinde de ce moft are ea si papa 80-90 chiar 120 de ml uneori si noaptea cam la 4 ore mai are unele perioade seara cand o apuca mieunatul si alintatul si se lincioreste la papat si se frichineste si etc dar nu are colici inca si intr-un final termina si lapticul si se linisteste.
Mama am vrut sa ii schimbam biletul dar nu aveau locuri la zborurile interne decat unul sg la business si in total ieseam la 375 de euro care nu se merita pt inca o sapt. Asa ca am zis pas.
Oricum abia astept sa plece ca nu ma ajuta mai deloc mai mult ma streseaza cu toate sfaturile si comentariile si mofturile si tot sta botoasa si umflata de zici ca a batut-o soarta sau ceva.
Ma duc sa mai stau cu fetele sa ma mai relaxez pe cana pea revin mai incolo daca pot daca nu sa stiti ca va citesc da nu stau mult la calculator si nu apuc sa scriu.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Va invit la capitolul numarul 13.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna !!!!!!!!!!!!
Abia m-am trezit si eu cu asta micu , am dormit pana la 11.
Multumesc pentru complimente. Si voi aratati bine, din ce poze am vazut, inca nu am vazut balenute uratele pe aici pe la subiectul nostru.

Romanizta, harbujii nostri sunt foarte gustosi si ai dreptate ca cei din alte tari nu sunt asa de buni. Am luat si eu asta iarna din Turcia si nu se comparau cu cei de la noi. Si eu papa pe rupte harbuz, imi iau cate unul de 10 kile si il pap singura in 2 zile.
Iar cu cola, sa stii ca nici eu nu beau zilnic, dar cand simt ca imi este pofta, beau si gata. Nu cred ca poate face rau un biet suculet. Ca nu beau toata ziua la greu. Iar cafea, chiar beau zilnic o cescuta ( dar nu o cana de 250 cum se bea prin alte parti), o cescuta de cafea cum se bea in Romania.

Mada, imi pare rau ca te simti nasol, sa ai grija de tine, vezi ca tu prea te haituiesti singura. Lasa mai moale, odihneste-te cum ti-au zis si alte fete.
Claudia, sper ca e mai bine Stefan.

Pun pozele de la piscina si cu rochita , ca ma bate fui-miu la cap ca vrea el acum la calculator. Si mai vorbim..........
Pup toate fetele!!!!!!!!!!!!!!

la piscina

Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 19 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!

Ana, un gand bun si o incurajare de la mine desi probabil deja ai nascut. Refacere grabnica si mult laptic!
Crengu, ma bucur ca te-ai simtit bine! Apa si relaxarea fac intotdeauna bine. Eu am sarit sapt. trecuta peste piscina ca mergeam joia sau vinerea de obicei dar daca Stefana re deja febra... n-am cu cine ca se miorlaie intr-una incat nu-ti tihneste nimic.
Cami, ce-mi place cand scrii! Chiar ma delectez. Si mie parca acum imi pare rau ca am chemat-o pe soacra-mea, cred ca ne-am fi descurcat singuri insa initial mi-am zis ca macar sa fie cineva sa faca mancare si sa se ocupe de baieti o perioada. Acum am asa un stress... La Stefan m-a ajutat mama o perioada (eram studenta si chiar aveam nevoie) si a fost relativ ok dar cu mama comunic mai usor, cu soacra e mai delicat caci nu vreau sa ne certam. De-acum nu mai am ce face; e asa incantata ca am solicitat-o... (noi suntem firi destul de independente si nu prea le cerem ajutorul).
Rromanitza, ai dreptate cu pepenii, nu prea au gust dar am gasit un market al unui turc care nu stiu de unde aduce legumele si fructele ca sunt aproape ca cele din Romania. A luat sotul meu sambata asta jumatate de pepene din ala lung si vargat si am mancat ca prostii. Cat despre inaltimea copiilor la noi e ok ca Stefan e inalt pentru varsta lui iar nemtii sunt si ei un popor inalt; la greutate Stefan e mai pirpiriu are doar vreo 16kg la 103cm iar cand e bolnav... parca-i un somalez. Dar... e-al meu asa cum e.
Despre cola, eu ami beau cateodata cate un pahar dar rar ca nu prea sunt fan. Moasa care ne tine cursul ne-a zis ca daca ne e pofta de ceva sa nu ne abtinem dar daca e ceva ce nu prea-i bun pentru bebe sa limitam cantitatea. Asa zic si eu, un pahar de cola nu omoara pe nimeni dar nici o sticla de 2 litri nu e buna. Vezi tu cum gasesti echilibrul.
Sanziana, spor la treaba! Inseamna ca in curand o sa-l dansezi pe bebe! Super! Eu am fost o mare amatoare de distractii si dans cat am fost insarcinata cu Stefan si pot sa spun ca si el e un mare pertrecaret. Sarcina asta... nu prea am avut multe ocazii de petrecere dar m-am straduit s-o dansez si pe micuta Lucia sa fie si ea o persoana distractiva mai tarziu.
Mada, curaj! Aduna-ti fortele si nu te mai necaji cu mama ta! Un pic mai e. Ah, bravo micutei tale mancacioase!!! 120ml, asta da masa! Dar ai tu asa mult laptic? sau ii dai completare? Pupici frumusetilor tale si anunta-ne cand mai pui poze cu ele. Si pentru tine o

Eu adineauri m-am intors de la pediatru. A zis ceea ce ma asteptam: infectie virala in gat si ne-a trimis acasa cu reteta de antitermic si de expectorant. Partea proasta e ca e tare miorlait si ca nu e cooperant deloc, n-a lucrat aproape deloc cu terapeuta dimineata si nici la gradinita nu prea am cum sa-l duc daca se miauna intr-una, le face ziua amara bietelor educatoare. NU stiu ce-o sa fac maine caci am programare la gineco si cred ca ma urca pe capra sa imi recolteze pentru streptococ si sa-mi vada colul. Teoretic pot sa-l iau cu mine, sunt multe jucarii la cabinet si sta intr-un colt cuminte pana ma consulta pe mine dar... preferam sa-l las la gradi. O sa vad cum se mai simte pana maine... poate il las la gradi macar pana ma intorc de la control. In rest... nu am noutati. Am inceput sa ma cam umflu cu apa, culmea ca dimineata cand ma trezesc nu am picioarele umflate dar fata si mainile parca-s umflate cu pompa. Nu mi-am mai contorizat apa bauta si poate am baut mai putin dar de azi incep din nou sa fiu atenta la cata apa beau. Cam atatea de la noi... deocamdata. Va pup pe toate si mai revin. Paaaa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput