Mamici ce asteapta al doilea copil (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Amalia spune:
Crengu super iesirea ta la piscina! Sa-ti fie de bine!
Sper si eu sa ajungem la mare undeva pe 6 august..sper sa fie ok pentru mine sa merg, ca acum mi-ar fi dat voie doctora.
Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si
24+
Luca Gabriel
rromanitza spune:
Neatza voi!!!
ANA fii barbata!!!! Multa bafta si sa vaniti acasa sanatosi!!!!! 

Si, de cum va reactiona Stefan al tau, o sa vezi cel mai sigur cand vei ajunge acasa!!!!
Dany ne bucuram k sunteti bine, suntem alaturi de voi si va dorim multa multa sanatate!!!
Julax si David al meu a avut febra de nu ii mai trecea dar eu tot am iesit cu el afara pt k mi-a cerut...Nu poti sa il tii in casa doar daca nu este ceva grav...Doamne fereste!!!
Apropo de pepene, voi fetele care sunteti prin tari straine, ati observat k nu au acelasi gust k acasa? Sau o fi doar in China?????
Eu tot incerc sa ma mint ca sunt buni dar nu au nici un gust...doar asa o dulceata de zici k pun zaharina in ei....Foarte ciudat!!!
Claudia citeam ce spuneai tu despre copilul, mare ca il vezi pe al tau cat e, te gandesti cum e cu unul mic...Cred ca nu mai e nevoie sa va spun ca chinezii sunt mici de inaltime. Pai cand merg cu David in parc el este cel mai inalt pe langa ceilalti, unii fiind chiar si cu un an sau doi mai mari....Cateodata stau si ma gandesc daca nu cumva este el defect si ceilalti sunt ok, dar ma incurajaza sotul care imi aminteste k ceilalti sunt chinezi....De curand insa am intalnit o italianca si are o fetita d varsta si chiar inaltimea lui David....M-am mai linistit...Nu e defect!!!!!![]()
Si daca te ajuta moral cu ceva si eu m-am facut cat o vacutza, si ma mir k nici nu prea mananc cine stie ce, abia acum am inceput cu vitaminele deci...Eu sper sa stagnez la un mom. dat!!!!
Mai fetelor cum va mai spuneam Dvd a inceput scoala de vara, mie a inceput sa imi curga ceva din sani ( vine lapticul!!!), si sa stiti k si eu ma gandesc cu groazala la bb pentru ca am uitat cum e sa ai unul asa mic langa tine...In afara de faptul k va fi mai usor, Dvd avand 20 kg la 110 cm, nu imi mai pot imagina altceva....
Ma intreb si eu cum o fi cand voi ajunge cu bb acasa, cum va fi Dvd, daca se va purta la fel k si pana acum e bine dar o data ce va vedea bucatica de carne cred k o sa se schimbe multe.....
Vom vedea...Chiar sunt curioasa...
Inca ceva vreau sa va intreb: voi beti pepsi, coca-cola, in timpul sarcinii? Imi este asa de pofta.....
Acum va las si va pup pe toate!!! 
17+, mami de David 9.11.2004 
CamiM spune:
'Neata fete si poftiti la
!!!

Ana mai sunt cateva ore si iti tii puiul in brate!! Multa bafta, sa fie operatia super usoara si tu si bebe sa fiti sanatosi si sa te recuperezi foarte repede.

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Sanziana scuze de intarzierea cu care raspund: deci cum a fost cu dormitul impreuna: Sofia a dormit cu noi in pat de la cateva saptamani pana la 1 ani si vreo 2 luni( imediat ce ne-am mutat in orasul asta). Era teroare ca nici in ruptul capului nu dormea singura sau asa ceva. Eii si intr-o zi ma pun eu si ii mut patul in camera ei( patul ei fusese lipt de al nostru sa avem mai mult loc ca si asa ea dormea mai mult de-a curmezisul si noi pe margini exilati
desi camera era tot un pat) deci cum zic ii mut patul si declar ca din seara aia doarme la ea in camera- sotul meu zicea ca sunt cucu la cap ca nu o sa mearga, etc. Seara am mers in pat cu ea am adormit-o ca de obicei si apoi am plecat si asta a fost tot. Mai multe emotii am avut noi adultii, mie imi venea sa plang..na..
Primele saptamani cand se trezea peste noapte mergeam la ea ca ma striga( uneori mai si plangea) si stateam pana adormea la loc( uneori mai adormeam si eu acolo) dar niciodata nu am mai luat-o la noi in pat( o vreme ca acum de pilda mai vine spre dimineata si mai tragem un pui de somn dulce langa mami
). Dupa cateva saptamani dormea la ea in pat fara probleme si ziua si noaptea, cand se trezeste si viseaza urat vine la noi in camera sau ne striga si mergem unul din noi la ea. Cand merge tati sunt cateva lacrimi si proteste dar dupa maxim 2-3 minute trec si gata.
De cand a venit bebe s-a atasat si mai mult de tati si sunt multe lucruri pe care le fac impreuna si inainte nu voia. Acum il ia ea de de mana sa mearga amandoi sa ii faca baita de pilda.
Stie ca acolo e patul lui mami si tati si ce mic e patutul lui bebe si patul ei e la ea in camera unde va migra si bebe spre un an daca totul merge bine..![]()
Evident fiecare isi cunoaste copilul si situatia cel mai bine si fiecare dintre noi face pana la urma cum simte ca e mai bine dar eu zic sa nu ii subapreciem pe copii.. inteleg asa multe ca pe mine mereu ma "da gata" Sofia cu cate o chestie de care eu zic ca sigur e prea mica sa priceapa dar ea intelege.
A si a propos de venitul de la spital: cand am plecat din spital cu Sabina a venit tati cu Sofia sa ne ia( in zilele cat am stat internate se obisnuise ca venea la noi si apoi mergea cu tati acasa si in parc) si am plecat acasa toti 4. Cu cadoul si noi i-am luat cateva jucarele ca din partea lui bebe dar sa fiu sincera mai incantata a fost de Sabina, era atat de curioasa si noi tot ii spusesem ca e surioara ei si numai a ei si o tot pupa ca si acum o vede de multe ori ca pe un bun personal..
Si acum lasa orice jucarie cand o aude pe baby ca plange si da fuga sa ne anunte.
Semne de gelozie da in doua cazuri( deocamdata): cand o iau pe Sabina sa suga unoeri vrea si ea taman atunci in brate si normal ca nu o iau si se smiorcaie dar o pupacesc putin ii vorbesc asa dulce si in cateva secunde gata furtuna, iar a doua problema o are daca tati o ia la iubacit pe Sabina (tati e tot bun personal al Sofiei..
si nu are voie sa pupe pe nimeni decat cand ii da ea voie.)
Cami - mami de
CamiM spune:
Mooaaaama catamai mesajul a iesit.. si tot as mai avea de zis..

Dany merci pentru ideea si reteta de cremes.. facui si eu si taaare bun a iesit!!
Ada off saracuta acum si soacra are probleme..
si multa putere sa poti sa treci cu bine de toate incercarile.Si tine-te tare mami !!!

Claudia am inteles .. ma speriasem ca te deranjeaza monitorul si nu o sa mai intri pe forum 
Multa sanatate lui Stefan!! cat despre semne si alte minuni de-ale sarcinii .. eu am renuntat sa mai cercetez ca mereu ma necajeam..
Acu' astept o zana cu bagheta magica sa imi ia vreo 20 de kg din spinare( a se citi solduri, burta, popou, etc)
Mada din ce scrii tu incep sa nu mai imi para asa rau ca nu am adus pe nimeni din familie sa ne ajute. Adevarul este ca sunt bine intentioanti dar de multe ori au sfaturi care nu se mai palica.. si e greu sa le explici. Eu le tot spuneam ( cu Sofia - ca de dat asta sunt mai "saraci" in sfaturi) ca fac cum se afce aici si gata. Sofia e super incantata de baby, cu mici exceptii( momente in care vrea ea ceva si nu se poate, dar trec repede ).. acum e ok sunt curioasa cum o fi cand o sa treaca la impartit de jucarii
. Noi tot batem moneda ca ce surioara mare si intelegatoare e ea..
si tare bine se simte. O pun sa ma ajute cand ii facem baie Sabinei sau cand o schimb si asa e de incantata de ce face ea( ca imi da crema sau samponul sau ii duce pampersul la gunoi)ca se si aplauda si vine sa o laud si eu.![]()
Rromanitza merci mult pentru reteta de prajitura. Prajitura din asta facea mama mea acasa cand eram nica.. am si uitat de ea.. mm
si ce buna este.. o am in plan cat de curand ca acum am incercat cremesul. O singura intrebare am ( ca aici au alte masuratori) cate grame are pachetul de margarina la voi?
Sanziana super draguta camera strumfilor mici..
Si vorba Claudiei ce ordine.. eu cand fac curat arata asa mai putin de 5 minute.. de obicei eu strang si in urma mea Sofia are grija sa le intinda la loc.
Cami - mami de
CamiM spune:
si inca unul...
Rromanitza felicitari pentru rezultatele bune.Cat am fost
am evitat sa beau sucuri gen pepsi sau coca cola, dar am avut momente cand realmente asta era ce voiam si atunci am baut unul si gata..![]()
Iulia distractie placuta in plimbari!!![]()
Crengu super burtica..
gata cred ca asta era tot conspectul..
O zi buna si
mamicile si burticile..![]()
Cami - mami de
ana_a spune:
Buna fetele!
Acum au iesit pe usa Stefan cu tati, s-au dus la buni, dupa care vine tati si mergem la spital.
Eu de azi noapte am tot felul de intepaturi, habar nu am daca sunt contractii sau nu, oricum, cred ca si bebe vrea sa iasa ca sa saturat sa stea acolo inghesuit! ![]()
uhh
va doresc o zi buna la toate si cat pot de repede am sa vin cu vesti!

Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
rromanitza spune:
Fetelor,
Cami,
, in Romania pachetul de margarina cantareste 250 gr., aici si eu am ceva probleme pentru ca nu gasesc margarina nesarata...Ce sa va mai spun ca in Shanghai am facut un tort delicios cu margarina sarata, dar nu am stiut....
Nu ma intrbati ce gust a avut!!!! Si m-am chinuit sa imi aduc visine din visinata de acasa, ca doar cu ele iese tortul bun!!!! 
ANA totul o sa fie bine deoarece esti o mamica foarte puterica...si esti femeie!!! Succes si refacere grabnica!!! 

Va pup!!!
17+, mami de David 9.11.2004 
OanaRusu spune:
Bafta mare Ana 

Pupam cu drag toate mamicile
+ puiutzii si burticile din dotare 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Ana tin si eu pumnii....probabil deja bebe a sosit pe lume

Crengu super bine arati la doar cateva zile de marele eveniment!
Ada imi pare rau ca treci printr-o asa o perioada!
Claudia multa sanatate lui Stefan!
Cami merci pentru raspuns!
Azi l-a luat maica mea pe Dragos la ea pana spre seara asa ca ma apuc de ordine, de calcat (joi are sotul intalnirea de 10 ani de la facultate) si sper sa mai apuc sa fac una alta pana deseara!
27+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii