Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Crengu esti o dulceeee! Arati super cu burtica!!
Te admir pentru cat de frumos arati!

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata !!!!!!!!!!!!!
Haideti la o cafeluta

Ai mei dorm ca valizele in gara.
Si eu am dormit super bine, afara e frumos, deci vom vedea ce vom face azi.

Amalia, multumesc de compliment.

Voi ce mai faceti azi? Eu as vrea sa merg la o piscina ceva, ca imi este tare dor de un concediu la mare. O sa multumesc cu o piscina, aici la noi la un hotel , care mai este si super scumpa, adica 40 lei intrarea de persoana. Este foarte select acolo, au si sauna si jacuzzi, dar mi se pare super mult sa dam 80 lei amandoi.
Avem si strand dar a cam pluoat si nu stiu cat de calda este apa, plus ca poate fi si mai murdara daca vine prea multa lume, iar eu cu burta pe acolo........si aici lumea casca gura la o brtica dezbracata.

Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 21 de zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetelor

- tin sa va anunt ca nu am avut timp deloc sa intru pe forum , imi era tare de voi , am reusit acum sa citesc putin , mai am de recuperat mult
- ma bucur ca sunteti bine in general voi si familiile voastre
- noi suntem mai bine un pic ,chiar ieri am fost la batrana sa mai vorbim in legatura cu eliberarea apartamentului si ce vom face pe viitor Maria s-a facut bine , a terminat tratamentul injecabil , maine vom merge la control sa vedem ce zice doamna dr [madic]
- azi noi suntem singuri acasa fara sotul care este plecat in judet la o slujba
- citeam intr-un mesaj ca nu stiti cum va reactiona bebe 1 cand il va vedea pe bebe 2 , stati sa va zic eu ce am patit cand am nascut-o pe Maria : prima data am avut eu un soc cand a venit Andrei la vizita sa ne vada , obisnuita cu Maria asa micuta cum era si cand l-am luat in brate pe Andrei si l-am vazut ce mare era , am ramas mai ales ca am vazut ca are si dinti si ca merge singur..... pe urma cel de-al doilea soc a fost din partea lui bebe Andrei cand a venit la mine si a vazut ca numai am burta , a zis : mama burta bebe ??? si a inceput sa planga , adica unde-i burta cu bebe, si atunci am inceput eu sa-i explic ca mama a nascut pe bebe si ca o sa-l aduca acasa .....
Cel mai bine este sa va pregatiti copii dinainte de a se naste cel de-al doilea bebe , sa le expilicati ca el este bebe mic si are nevoie sa avem grija de el etc
- am sa ma pun sa mai citesc din urma , revin mai tarziu

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

Galeria activata pentru Ana_a , nastere usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele.......nu am disparut de tot o sa recuperez saptamana viitoare.....cum un necaz nu vine niciodata singur ieri i s-a facut rau la mama soacra care sufera de parkinson iar cumnatele mele nu erau in localitate asa ca ne-am ocupat noi de toate. Am fost cu ea la urgenta dar pana la urma azi noapte la 1 au lasat-o acasa asa ca a dormit la noi.

Am intrat mai degraba sa o incurajez pe Ana caci ea are maine o zi deosebita si cateva zile o sa lipseasca........asa ca Ana scumpa, bafta multa maine sper sa fie totul foarte usor......ne gandim la tine

Un gand bun si pupici multi la toate mamicutele cu puiutii lor din partea noastra.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada37+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Ana_a, bafta multa pentru maine!!!!
Crengu, toata admiratia pentru cum iti sta cu burtica! Eu m-am facut cat o balena insa tu ai doar o burtica frumoasa. Asta e... fiecare cu felul ei.
Cat despre vinete.... foarte bune mi-au iesit. Am facut salata de vinete, vinete cu rosii la ceaun si vreau sa mai fac si tip zacusca cu ciuperci si mai multe legume dar n-am avut ciuperci; mi-am pastrat insa vinete coapte si o sa fac maine.
Despre piscina intr-adevar pare cam scump dar daca macar au conditii eu zic sa te duci si sa te relaxezi, meriti asta mai ales ca va veni o perioada cand nu prea vei mai putea sa faci asta.
Dany, ma bucur ca Maria e mai bine. Foarte interesanta povestea despre intalnirea celor doi copii ai tai. Eu m-am socat zilele trecute cand am intalnit o cunostinta care avea o fetita de 4 luni si m-am socat ce mica era. De fapt fetita era bine crescuta dar fata de lunganul meu mi s-a parut asa de mica... Si cand ma gandesc ca la nastere bebe e si mai mic... oau! nu-mi vine sa cred.
Ada, imi pare realmente rau ca te tot necajesti cu parintii!!!! Offf, incearca sa-ti aduni puterile si sa faci fata. Uneori necazurile vin lant dar nu uita ca pentru echilibru o sa urmeze apoi un lant de bucurii.

Noi... suntem in acelasi stadiu. Stefan e vioi, mananca putin si face in continuare febra cam la 8 ore. Zice ca nu-l doare nimic, nu mai tuseste deloc... n-am idee de ce face febra. Maine trec oricum pe la medic dupa ce iesim de la ora de terapia vorbirii. Azi o sa iesim afara ca nu mai suporta nici el saracul sa stea in casa desi prea cald nu e (doar 18 grade).

Va las acum, ne imbracam pentru plimbare. Va pup pe toate, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetele!

Am ajuns si eu la cafea pe la amiaza dar e bine si acum!
Va multumersc din suflet pentru incurajari! Incet incet parca nu mai sunt asa de speriata, azi noapte am stat pe net pana pe la 2 noaptea si am citit povesti de nasteri cu cezariana, am gasit una fix ca si a mea cu Stefan am mai citit pe aici intamplator ca rahi anestezia nu-i ceva foarte complicat asa ca parca parca m-am mai linistit, DD o sa aiba grija si de mine si de Matei.

Dany, este adevarat ca socul este mare atunci cand vezi diferenta de greutate! Sora mea are copil mai mare cu un an jumate decat al meu si mereu cand mi-l ridica in brate imi spunea "vai ce usurel este Stefan" mi-l facea slabut chiar, pana intr-o zi cand l-am luat si eu pe Victor in brate si am vazut diferenta si de varsta si de greutate .... nu mai zic ca daca il iau pe baietelul celeilalte surori care e mai mic cu un an ca al meu mi se pare ca este ca un fulg
Asa ca incerc sa-mi imaginez ca pe asta mic nici no sa-l simtim in brate

Eu l-am anuntat de o saptamana pe Stefan ca luni merge mami la spital, i-am spus in fiecare zi ca nu mai este mult pana vine luni, azi de dimineatza i-am reamintit, deseara o sa-i spun ca maine cand ne trezim el merge la buni pana vine tati de la servici si eu voi merge la spital sa-l scoata dr pe Matei din burtica. Deocamdata pare sa inteleaga o sa vedem cum va fi dupa eveniment.
Stefan stie ca Matei va fi un bebe ffff mic, care nu stie sa vorbeasca, sa se joace, nu stie sa umble si nu stie sa manance si nici nu are dintisori. L-am pregatit si cu alaptatul, i-am spus ca pana o sa-i creasca dintisori la Matei va trebui sa-i dea mamai laptic de la tziti, si imediat ce-i cresc dintisori gata, nu mai papa laptic. I-am reamintit ca si el a papat laptic de la mine cand a fost asa de mic si nu a avut dintisori, si acuma pt ca are deja dinti nu mai poate sa pape asa ceva. Pare ca a inteles, oricum, el este la faza cand radiaza de fericire daca cineva il face "baiat mare" si mai ales "frate mai mare" A comentat intr-o zi la cineva care ia zis ca el va fi "fratior mai mare" a sarit ca ars ca fratior - inseamna mai mic si el este frate - ca este mai mare La teorie oricum el este expert, cu practica uneori stam mai greu Are o carticica cu "ferma" unde ne sunt prezentati o scroafa cu purcelusi mici care papa de la titi, prima data arata scroafa cu tzitzi mari eu nici nu am observat-o, in schimb el a vazut repede diferenta intre scroafa si porc si apoi ne arata cum papa puii, a facut imediat legatura cu mine si sanii mei Si apoi pe marginea desenului am discutat si despre treaba asta si ceva a inteles, oricum, ramane sa vedem in momentul respectiv
Cam asta ar fi, ma duc acum ca ma striga, de o saptamana si ceva deseneaza non stop pe tablita magnetica, deja face desene interesante si eu musai sa i le apreciez si sa-l felicit, acum a facut un copacel, un soare, un tractor si iarba Copacii sunt preferatii lui.

O zi buna in continuare si sa auzim de bine

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ana multa bafta pentru maine!!! Sa fi sanatoasa si tu si bebe! Va asteptam cu drag pe amandoi inapoi!

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,bafta maineStefan observ ca e bine pregatit.Cred ca va reactiona bine la intilnirea cu bebe
Claudia,ce harnicuta,sa prepari atatea feluri de papaLa febra nu se iese afara deloc?Ca nu stiam,mai ales daca e vioi copilul.Oricum,sper sa treaca de tot febra asta
Crengu,de acord si eu ca burtica e foarte frumoasa si posesoarea sexi
Ada,bine ca ati trecut cu bine si de faza cu mama soacra.Ai grija de tine
Dany,era timpul sa aflam ca sunteti mai bineMa bucur mult
Mada,sunteti bine?Cred ca esti ocupata ,asteptam vesti bune de la tine
Amalia,felicitari pentru ca ai un baiat intelegator
La noi e cald,sunt cam 30 de grade ,dar in casa e bine(22 de grade).Am fost la biserica,era o caldura...Cred ca vom iesi putin in oras pe seara,pana atunci astept sa se raceasca pepenele sa papam.
O duminica placuta tuturor!!!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iulia, ba se iese afara la febra daca e vioi dar la noi a fost vremea cam proasta, ploaie si umezeala si am zis ca tot nu stiu exact care-i problema mai bine evitam sa iesim ca s anu agravam problema.
Azi de exemplu a fost cu taica-su afara o data de dimineata sa duca sticla si cartonul la containerele speciale si apoi au dat o tura de cartier iar dupa-amiaza am iesit toti 3 la o plimbare printr-o padurice dina propiere. Adineauri mi-a aratat la urechi si la gat ca-l doare. Maine mergem la 8:30 la terapie si apoi la pediatru sa-l consulte. Macar sa-mi spuna daca e sau nu grav sa stiu de-o treaba. Nu cred ca e grav dat fiind faptul ca abia la 8 ore face febra dar... sa-mi spuna un medic asta.

Ana_a, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, cred ca va fi ok cu Stefan si cu fratiorul cel mic. Oricum o sa ne povestesti tu dupa ce vii acasa. Multi pupici si nastere/refacere cat mai usoara!

Va urez acum seara placuta si noapte buna! fug si eu sa pregatesc cina. Paaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am fost la piscina!!!!!!!!!!!! Vai ce frumos a fost. De fapt e un centru Spa, am stat in jacuzzi dar unde nu erau bulboane sa-mi sara burta in sus. M-am simtit bine, apoi am foat la un restaurant cu o terasa suprba unde am papat si am baut cocteil-uri non-alcoolice superbe. Nu am decat o pozuca cu mine ca sotul meu nu mi-a facut, eu le-am facut la toti, dar mie...... nimeni.
Acum sunt franta, am obosit, de fapt cred ca-s foarte relaxata si moale ca o carpa. Ma duc sa fac nani si citesc maine ce ati mai scris.

Ana_a, ma gandesc la tine. Pup si mult curaj maine.

Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 19 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput