Mamici ce asteapta al doilea copil (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Pe langa faptul ca lacrimile imi joaca in ochi de dimineata, azi e clar una din zilele cu sensibilitate crescuta, mai aluneca si o tigaie de pe aragaz cu ulei in ea Cand am vazut cum se prelinge uleiul pe mobila si umple gresia am izbucnit in plans:de ciuda, de nervi, de toanta....ca abia astept sa nasc, sa ma pot apleca si eu ca oamenii normali.
Pai Ana la 2 zile de nastere stai bine.La noi apogeurile certurilor au fost cand ne preagateam nunta...certa peste cearta, intr-un moment de luciditate chiar m-am intrebat de ce ne mai casatorim, daca ne certam in fiecare minut.
Pe parcursul primei sarcini am avut cateva certuri zdravene, dar cea mai grea perioada a fost cat am stat in spital, 3 sapt. in care nu ne putem certa decat la telefon si mi-era si rusine de fetele din salon sa plang!
Acum cand sunt nervoasa incerc sa tac si astept sa-mi treaca.Ca daca nimeresc intr-o zi cand si sotul e stresat, obosit atunci sa te tii!
Greu cu furtuna asta de hormoni!

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Claudia eu inca nu am facut scenarii cu ei bolnaviori! Dar eu ma tot gandesc cum va reactiona Dragos cand voi sosi cu bebe acasa....Cum va trece prima luna?Cum voi supravietui dimineata:schimbat, mancat cu Dragos care se tine scai de mine?
Si bineinteles ca sotul si-a programat o sapt de concediu, dupa ce nasc, dar parca vad ca din tot ceea ce ar vrea sa faca el bun sau sa ma ajute, pe mine ma va enerva

Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

sanziana, deci ma intelegi? ce bine ca ma intelege cineva!!! Am crezut ca numai eu sunt defecta! Si apropo, si noi ne-am certat inainte de nunta, certat in sensul de nimicuri, banalitati, oricum, niciodata nu ne-am certat decat pe banalitati.
Dar de data asta sotul are o perioada stresanta, e frustrat ca nu are bani sa faca tot ce ne-am propus inainte sa nasc, plus ca azi ma anuntat contabila ca a platit darile la stat mai mult decat trebuia sa enervat bietul de el ca el munceste de pica in cap si contabilii ii ingroapa banii, contabilii fiind eu cu contabila care o are acum.Pana in ianuarie am tinut eu contabilitatea dupa care a trebuit sa o predau cuiva ca ma apuca nascutu cand e de facut raportarea la 6 luni si nu ma mai puteam ocupa de acte, in fine. Trecem noi si de asta ca am trecut de altele mult mai nasoale.
Uite ma gandeam la Dany ca ei stau cu chirie si trebuie sa se si mute acum cu bebe mic....noi avem casa, vorba aia, suntem proprietari, chit ca-i mai veche mostenita de la bunici dar e a noastra si macar de atata ar trebui sa nu ne mai plangem si necaji pt ca nu am reusit sa facem nu stiu ce mobila si nu stiu ce rahaturi ... in fine...ma descarc si eu ca de cateva zile sunt ca o bomba cu ceas, sotul este si el la fel si tare greu ... Noroc cu stefan care ne mai lumineaza fetele.
Eu teoretic il inteleg pe sotul meu, el nu are nici o schimbare, nu sa facut cat o vaca, nu are burta mare si grea, nu gafaie, nu-i gravid, nu are arsuri pe gat nici insomnii nici hormoni vraiste...nu trece prin ce trec eu si nu ma poate intelege.... da la teorie stau fff bine, cu practica e mai greu

Claudia, vai....si io imi fac scenarii dastea, Stefan va incepe caminul cred ca undeva prin 15 august si desi am zis ca-l tin acasa pana in septemrie cred ca o sa-l duc din 15 august, chiar nu stiu cum va fi cu 2 copii unul venit de la camin cu virusi altul mic si neajutorat....prietena mea care are 2 copilasi mi-a zis ca cel mic este vesnic mucos si bolnavior din cauza celui mare care vine de la camin cu tot felul de virusi....Dar uite ca al ei are deja un an si 4 luni si au trecut toate cele mai rele asa o sa treaca si la noi.
Sa-i vedem in brate sanatosi si de acolo... supravietuim noi cumva.

Eu luni dimineatza merg la spital si pana ma intorc nu prea am cum sa scriu, am sa trimit un sms unei prietene de pe DC care o sa va anunte cand am nascut si cateva detalii si imediat ce ajung acasa si pot sa scriu am sa intru sa va povestesc cum a fost.Binenteles ca no sa uit de voi!!!

Merg sa ma intind un pic ca am terminat si cu masa de pranz, Stefan azi a sarit peste micul dejun, na vrut si pace, in schimb a mancat tot la amiaza, mai are el si zile cu mofturi...
Sper ca am terminat cu stresul pe ziua de azi....azi noapte pe la 2 imi bateam capul cu niste stocuri de materiale, de dimineazta am vrut sa concediez contabila si sa angajez alta...in final noroc ca pe cealalata nu a gasit-o sotul nici cum la telefon asa ca mai amanam concedierea am discutat civilizat si sper sa iasa totul bine pana la urma si io daca nu nasc azi nu mai nasc pana luni

O zi buna in continuare si sa auzim de bine!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Saluare fetelor, am intrat doar sa va dau o veste: m-au sunat d la spital si m-au anuntat k analizele mele sunt bune!!!!
Down sindrom, citomegalovirus, toxoplasma...toate au iesit bine!!! Doamne ajuta!!!
Va pup!!!

17+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Rromanitza, felicitari pentu analizele bune!!!
Ana, imi place ca povestesti cu umor; adica pana la urma reusesti sa faci haz si de nervi si de probleme. Bravo!
Cu virusii asa e, si Stefan aduce acasa tot ce poate de la ceilalti copii ca doar de-aia am facut gripa in sapt. 11 de sarcina (cred ca mai tineti minte cat m-am vaicarit). De descurcat sunt convinsa ca ne vom descurca toate dar... asa-s eu, ma mai gandesc si la lucruri nasoale probabil ca sa fiu pregatita psihic cand le-oi trai.
Sanziana, eu am emotii in legatura cu reactia lui Stefan cand va veni la mine la maternitate si o va vedea pe fetita; ala cred ca va fi pentru el primul soc... apoi va urma o perioada cand cred ca va face un milion de mofturi ca sa fie luat in seama si ca o s-o ignore pe sora-sa; asta in cel mai bun caz . Si cred ca o sa faca niste ochi cat cepele cand o sa vada ca suge. Despre sosirea acasa am citit in mai multe surse ca atunci cand vii acasa de la spital e bine sa aduca tata nou-nascutul iar mama un cadou pentru cel mare. In felul asta impatul va fi mai mic; nu situ daca e sau nu asa dar... voi incerca. Tu nasti dupa mine asa ca o sa afli daca a tinut vrajeala sau nu.
Hai ca iar m-am lungit la vorba. Ma duc sa pregatesc masa de seara.
Va pup, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

claudia, apropo de cum il primim pe bebe in familie....am si eu emotii, oricum, Stefan va fi la soacra cand ajung eu cu bebe, apoi o sa mearga sotul dupa el cand Matei va fi deja instalat in patutul lui - adica in patutul lui Stefan...
Cum va fi o sa vedem, deocamdata isi aduna tot felul de jucarii mai uratele care nu-i mai trebuie, imi spune "uite mami ce jucarie frumoasa!!!o sa io dau la Matei!" ah, si sa va zic o faza hazlie, a venit o amica la mine si mi-a adus un costumas de bebe mai maricel, il avea de la al ei baietel si nu apucase sa-l poarte ca nu la nimerit la varsta, pt copil asa de un an. Dupa ce pleaca prietena Stefan ma intreaba a cui este haina aia frumoasa, ii zic ca a lui Matei si dupa vreo cateva ore bune isi aminteste de haina si nu ca el vrea sa vada daca nu cumva ii este lui buna sa o imbrace. Ii zic ca nu-i pt el ca e prea mica, el nu ca vrea sa vada ca lui asa i sa parut ca i-ar fi buna....in final sa imbracat cu ea a vazut ca nu-i statea bine pe el ca ii era mica si a renuntat dezamagit... Nu stiu ce o sa mai urmeze...oricum el nu a fost acasa cand eu am pregatit hainitele lui bebe. Jucarie nu i-am cumparat, asa am zis si noi ca o sa-i cumparam dar inca nu am luat nimic, probabil se va ocupa tati de treaba asta saptamana viitoare.

O seara placuta va doresc si sa auzim de bine!
Hai ca azi v-am povestit de toate....m-am mai descarcat si eu. Acum ma simt mai linistita dar tot imi sare tandura de la orice si abia astept un pic de samanta de scandal

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

mama, da' mult ati mai scris mai fetelor! mai bine imi luam notite sa nu uit ceva .
In primul rand, Claudia, am murit de ras cu curca ta.
Eu nu m-am uitat la pasarica mea foarte atent, dar clar am simtit si eu ca e mai grasuta, e ca o gogsica umflata si parca mai creata. Dar am simtit la palpare si am sa ma uit mai atent cu oglinda, ca poate cine stie ce mai descopar si eu la a mea. Dar varicele alea te dor ? Sau nu ai simtit nimic?
Ii doresc sanatate lui Stefan, sa se faca bine puiul.

Si al meu tuseste razlet, dar cam uritel, o tuse cuidata, sper sa fie bine. Si eu il tratez singura, aici se da antibiotic una -doua, eu acum i-am dat niste biseptol, ca baiatul raspunde bine la biseptol care nu e antbiotic, este o sulfamida. Sper sa nu se agraveze.

Ana_a, si tu m-ai facut sa rad, povestesti cu mult umor. Si eu ma simt umflata ca o vacuta, nu ma pot apleca si uneori merg de te apuca rasul, cred ca rade si lumea de mine pe strada, dar uneori simt ca imi crapa burta, o senzatie pe care nu am avut-o la prima sarcina.
Iti urez nastere usoara, sa ne dai vestea prin colega ta, si te asteptam cu vesti chiar pe tine dupa ce te refaci. O sa ma gandesc la tine, sa treaca totul cu bine si sa te refaci repede, bebe sa fie sanatos, sa ai lapte si tot ce mai trebuie ca sa fie bine.

Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 21 de zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Cat priveste certurile, cred ca nu e cuplu sa se certe mai des ca eu cu consoarta mea. Toata ziua avem ceva de croncanit, ne ciondanim toata ziua, si inainte de nunta nu mai zic ce certuri trageam , de am crezut ca nu mai facem nunta. Si acuma , in sarcina asta am avut niste meciuri si am crezut ca nasc de nervi ce ii faceam, apoi trebuia sa ma calmez, ca ma gandeam ca pentru o cearta stupida am sa trag mai tarziu cu bebe, ori ca va fi foarte nervos, ori ca nasc iar prematur. Si asa o lasam balta.

Deci , vad ca cam toate avem hormonii saltareti. Vom vedea ce va fi dupa aia.
Trebuie sa fim cat mai calme, ca apoi bebeii nu ne vor lasa sa dormim deloc si vorba Claudiei, ne va veni sa-i bagam inapoi in burta.

Eu nici nu m-am gandit cum va fi cu doi, vand unul va fi bolnav, mintea mea refuza sa faca astfel de scenarii, mi se pare mai groaznic si decat cezariana. Macar al meu e mai mare, nu se mai tine scai de mine cum e la voi cu bebicii mai micutei.
Al meu e incantat de fetita, i-am zis ca va suge lapte de la mami si el rade si zice ca asa fac bebelusii, ca el nu vrea in ruptul capului sa se mai gandeasca la supt. Parca i se face rusine cand ii spun ca si el a papat lapte de la tzita lui mami. De asta sper ca va fi mai usurel la mine. Asa sper.

Rianna

Mergi la inceput

Scriu asa din bucati deoarece am mai pierdut mesaje lungi si am crapat de ciuda si ma tem sa nu patesc.
Romanitza, ma bucur ca ti-ai iesit analizele bune.

Mada, cred ca mai bine te descrci fara mama ta, mai bine o urci in avion si o trimit acasuca, decat sa va stresati asa rau amandoua. Sanatate fetelor si multa putere tie. Oricum, te descurci excelent dupa parerea mea. Fii calma ca sa poti sa te bucuri de alaptat. Eu cred ca singura ai sa te organizezi mai bine. Sau poate iti gasesti acolo o menajera ceva, sa te ajute la treburile casnice si tu sa te ocupi de copii.

In legatura cu venitul acasa de la spitala, eu nu ma gandisem la faza cu jucaria, dar s-ar putea sa aveti dreptate. Oricum, sigur o va tine tati in brate, ca mi s-a parut buna ideea cu treaba asta.
Off, off, de ar trece repede zilele in spital si sa ma vad si eu cu bine acasa.

Era sa uit, sanziana, foarte frumoasa camera copiilor si foarte ordonata. Si patutul lui Dragos este foarte frumos. Abia astept sa vad poze si cu asta micu' , instalat in patutul lui.
Nasoala faza cu tigaia cu ulei, cred ca te-ai muncit ceva ca sa cureti.

Dany, sper ca sunteti bine.
Cami, Oana, AdaS, pupicei si voua.

Hai ca daca imi mai amintesc ceva va mai scriu. Daca nu, noapte buna va doresc!

Rianna

Mergi la inceput

Hai ca am mai trecut si eu prin casuta noastra cu destainuiri...eu m-am gandit sa-i luam cadou lui Dragos, dar ideea ca tati sa-l tina pe bebe si eu sa-i dau cadoul nu mi-a trecut prin cap!Buna idee!
Oricum eu astept impresiile voastre si imi veti spune ce a functionat si ce mai trebuie imbunatatit. Avantajul cand esti mai mic, inveti de la fratii mai mari!
Crengu daca ai stii la ce ma gandesc eu! Cu cine va semana David, ca Dragos e leit ta-su!Doar forma ochilor o are de la mine in rest nimic, adica crizele (zice ta-su satisfacut )Ei si atunci ii spun pai a luat ce-a fost mai bun de la amandoi !
Noapte buna tuturor!

Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput