Mamici ce asteapta al doilea copil (12)
Raspunsuri - Pagina 12
danybv spune:
buna fetelor
am revenit si eu putin pe forum
azi un pic mai zambitoare
- rromanitza asa cum am mai scris in mesaj mai in urma eu sufar de " spitalofobie "
urasc sa stau in spital , cand am fost la urgenta am intrebat-o pe dr daca trebuie sa ma internez cu Maria si a zis ca daca are cine sa-mi faca injectile nu ma interneaza , dar mi-a zis ca dupa ce termin tratamentul sa merg la control sa vada starea ei
- legat de coacerea vinetelor , eu le coc in tava de la aragaz si le las la scurs mai mult timp
- sanziana27 ma bucur mult pentru voi ca sunteti bine , ca ti-a aparut colostru
spor la treburile casei si odihna placuta la amiaza ![]()
ClaudiaH foarte frumoase pozele
Ada_S multumim 
crengu75 sa-ti bine de bine pentru papa si cafeluta
ce bine ca ti-ai terminat bagajul penttru spital , acum mai trebuie sa vina bebe si gata
ana_a ce super de voi ca ati iesit la plimbare , si eu astept sa se faca bine Maria si cred ca voi sta toata ziua afara
imi pare rau pentru intamplarea cu patura , ai grija sa nu inceapa ploaia la voi si sa o ude iar
stiu ca s-a anuntat ploaie la voi
Mada foarte frumoasa povestea ta de nastere si felicitari pentru curajul tau
Diana bine-ai revenit 
Cami multumesc ca ne porti in gand , si eu va port pe toate in gand si in suflet , sotul meu ma intreaba in fiecare zi ce mai faceti voi ? stie ca stau cu voi pe forum si sufar alaturi de voi sau ma bucur alaturi de voi ![]()
bafta sa rezolvati problema cu preotul , din cate stiu aceasta taxa nu este obligatorie la noi la ortodocsi , intradevar exista aceasta taxa dar este de 2% din venit si se da doar daca omul doreste sa ii dea catre biserica sau catre orice institutie
- spot la redecorat livingul
- despre noi ce pot sa va zic , Maria se simte un pic mai bine , a inceput sa tipe , sa rada , sa gangure , lucruri pe care nu le-a mai facut demult timp , maine vom merge cu Maria la control sa vedem ce ne spune despre starea ei
- am reusit sa mai pun si eu cateva poze unele poate le-ati mai vazut numai retin bine minte si un filmulet facut azi dimineata
- va doresc o zi buna si revin mai tarziu 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Ana_a , nastere usoara si bebe sanatos

Ada_S spune:
Buna fetelor, prezenta si eu la cafea....cu intarziere
Claudia, am vazut ieri pozele din Olanda....ce ati mai chefuit voi acolo si atatea bunatati. Stefan iti seamana foarte mult.
Crengu, ce bine ca nu mai esti stresata.....si eu trec de la o stare la alta dar stiu ca v-a fi bine. Eu sunt programata pt ceza in 25, doctorul a zis ca se poate si mai repede numai mai tarziu de 25 nu ma lasa. Suntem la interval de 1 saptamana, prima e Ana apoi eu si apoi urmezi tu.
Da ce harnicuta ai fost cu bagajul....eu nu am reusit sa il fac inca...trebuie sa imi recuperez gentile date imprumut, abia aseara mi-am dat seama, dar mi-am facut listuta cu tot ce imi trebuie.
Ana exact la fel am patit si eu cu picioarele umflate.......mentinem galeria sa treci cu bine peste ceza

Mada ce frumos ai povestit totul......ma distram aseara de minune, de parca eram si eu de fata....Bine ca a trecut totul si acum sunteti toti acasa. Cum e cusatura, te mai doare? De ce te-au tinut asa putin in spital?Am fost mirata cand ne-a zis Flo ca ieri dupamasa a nascut iar azi dupamasa merg sa le aduc acasa.
Diana, bine ai revenit.....imi pare rau ca ai probleme cu locuinta sper sa se rezolve cat de repede. In legatura cu durerile nu stiu ce sa zic...eu nu am patit...ar trebui sa intrebi medicul.
romanitza si noi suntem fani vinete, aproape ca nu este saptamana sa nu mancam vinete dar am mai multe retete nu le fac numai cu maioneza, mai fac si gratar de vinete cu mujdei de usturoi(preferatele sotului) sau la cuptor cu ceapa, rosii si branza feta.
Cami, sper sa se rezolve cu botezul....intradevar un drum de 6 ore intr-o zi e cam mult dar si 10% din venit e la fel de mult. Incearca sa pui piciorul in prag sa vezi ce se intampla, bafta.
sanziana, vad ca la noi de fiecare data e timpul la fel.....si la noi e noros si cred ca v-a ploua incurand.
Dany, ce vesti bune.......se pare ca a ajutat tratamentul. Ma bucur ca Maria e vesela din nou.Da ce dulcica e in rochita ei cu fluturasi.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
36+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 3 saptamani

ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Mi-am mai revenit putin; am fost afara sa-l iau pe Stefan de la gradi si aerul mi-a facut bine.
Dany, am vazut pozele si de data asta mi-a mers si filmuletul. Mai da' ce soprana in devenire e Maria! Cat despre poze... stiu ca are garderoba bogata dragalasa de ea. Cat ma uitam la poze a venit si Stefan sa vada. A zis ca vrea si el o surioara dar tare ma tem ca vrea numa-n poze.
Ada_s,succes cu bagajul! Mai e putin timp, nu te panica.
Sanziana, sper sa-ti vina patutul, sa nu astepti degeaba. Sa pui poze cand il montezi. Si eu vreau patut nou dar comandam de-abia la sfarsitul lunii cand intra banii ca sa nu inghesuim toate cheltuielile intr-o luna. In caz de urgenta am oricum patutul de la Stefan.
Ana_a, imi inchipui balamucul din curte de la tine. E obositor intr-adevar cand sunt mai multi.
Crengu, priveste partea buna a vergeturilor: inseamna ca bebe creste. Mie mi se pare ca am o burta tare mica pentru varsta sarcinii mele. In schimb am facut un fund cat o sura.
Cami, spor la redecorari!
Mada, pare frumoasa tare povestea nasterii dar din fotoliul meu nu se simt durerile. Te felicit pentru vitejie si pentru ca te-ai descurcat asa bine! Pupici la fete!
De la noi nimic nou. Totul pare a fi ok cu exceptia ca nu mi s-au mai dezumflat picioarele de cand am fost in Olanda. Indiferent ce mananc, ce beau sau cum stau cu picioarele ele raman umflate. Sper sa-si revina ca de-abia ma mai incalt. Va pup si mai revin!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
32+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
crengu75 spune:
Claudia, asa si vad,partea buna. Si mie mi se pare tot timpul ca am burta prea mica. Sunt varza. oricum doar m-a surprins acea vergetura. Nu ma plang deloc.![]()

Dany, ma bucur ca e bine micuta.
Am papat salata de vinete deja si azi o sa cumpar mai multe vinete, sa fac si asa simple( cu ceapa si maioneza) dar si cu ceapa si rosii, scazute la ceaunel ca un fel de zacusca. Abia astept sa-mi aduca sotul vinetele, ca eu nu mai am chef sa ies. O sa cumpar de data asta 3 kg, sa-mi ajunga.
In rest toate bune pe la noi, ceea ce va doresc si voua.
Miki, nu ne pui si nou o pozuca cu bebelina ta?
Rianna
Crengu
35+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!! 
Amalia spune:
Buna fetelor!
Pup dulce si multumesc pentru urari: Julax, Crengu75, rromanitza, CamiH, Ada_s! Sa fiti sanatoase si voi si sa vi se intoarca inzecit urarile de bine!
Rromanitza stii care e coincidenta mare? Ca am o prietena care are deja 2 baieti...David si Luca
si n-o cunoasteam cand am ales numele pentru David. Oricum sunt nume foarte frumoae, ne plac foarte mult!
Mada ai avut parte de o super nastere! Mi-a placut tare mult ce ai povestit. Ma bucur ca totul a fost bine! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si fetitelor!
CamiM imi pare rau ca ai asa probleme cu preotul. Nu e normal nicaieri sa va ceara asa ceva. Au dreptate fetele! Multa bafta sa rezolvati pana la urma problema!
Dany ma bucur din suflet ca si-a revenit Maria. Ma rog pentru sanatatea ei, sa se refaca total cat mai repede!
Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si
23+
Luca Gabriel
julax spune:
Rromanitza,Claudia,crengu,Ana,Ada,Cami,multumesc pentru raspunsuri
(sper ca n-am omis pe nimeni,caci am avut mult de recuperat).La urmatorul control o sa vorbesc mai pe indelete cu dr.sa vad ce si cum se procedeaza mai concret.
La mine cel mai tare a durut cand a iesit capul lui bebe,cusatura nu am simtit-o caci mi-a facut o infectie sau mi-a dat cu ceva ,nu mai stiu.
Claudia,am vazut si eu pozele
.Nu zic prea multe ,ca deja mi-e pofta.
Maine caut si eu vinete,ca deh 
Dany,ma bucur ca sunteti mai bine.Imi amintesc ca te plangeai de hainute,dar cred ca ai o multime(care de care mai dragute),cel putin asa reiese din poze
Mada,curajoasa pana la capat
Ana,hai ca va fi bine

Ar trebui sa raspund mai multora,dar sunt cam franta,imi cer scuze,sper sa fiu mai pe faza maine
pe toate!!!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ClaudiaH spune:
'Neata!
Cine vine la o
?
Dany, ce face Maria? Vino repede si spunene ca e complet refacuta. I-am aratat si sotului meu filmuletul cu Andrei si Maria, cel in care se imbratiseaza ei. Sper sa fie si la noi asa dragoste intre frate si sora.
Mada, sper ca Ari si sotul tau si-au revenit si ca totul e in ordine. Cum mai merge cu mama ta? Cand pleaca?
Crengu, 3kg de vinete? Sa-mi dai si mie alte retete ca eu nu stiu sa fac decat salata de vinete cu maioneza. Si de asta fac rar aici ca nu am gaz, totul e pe electric si dureaza un secol pana coc vinetele. Plus ca la noi e in jur de 2 euro un kg de vinete indiferent de sezon.
Ana, Ada, sunteti bine?
La noi... iarasi nimic deosebit. S-a incheiat perioada de tranzitie de la sac de dormit la plapuma. Iata cum a fost, poate mai vrea cineva sa stie. Deci, la inceput mare dragoste mare pentru noua plapuma sub care insa transpira nevoie mare toata noaptea ca nu voia s-o mai dea si la o parte. In plus in vreo trei nopti s-a pus pe plans ca nu-si gasea plapuma. M-am dus de fiecare data la el dar nu l-am invelit eu, l-am lasat pe el sa o faca; i-am spus ca poate si singur. Asa ca datile urmatoare nu m-a mai chemat. Au fost cateva nopti mai calduroase in care a mai fost problema cu transpiratul dar multumita verilor germane destul de racoroase, problema s-a rezolvat. Asa ca acum am baiat mare care se inveleste cu plapuma, am scapat de sac desi credeam ca n-o sa se intample. Ah, am uitat sa spun ca noua plapuma si noua lenjerie de pat am cumparat-o impreuna cu el si i-am spus ca o sa fie noua lui plapuma si acolo la show-room l-am lasat pe el sa-si aleaga lenjeria de pat asa ca in momentul in care a venit seara era tare nerabdator sa-si probeze noua lenjerie (in mod normal ii spal tot ce e nou, nu i le dau direct sa le foloseasca dar atunci am considerat ca daca aman momentul pana spal eu lenjeria o sa se piarda dorinta lui). V-am povestit cu atat de multe amannunte in ideea ca poate ii va fi si altcuiva de folos experienta noastra.
Altceva... uite ca m-am hotarat la modelul de patut pentru fetita mamei; o sa-l comand la sfarsitul lunii dar m-am hotarat asupra modelului ceea ce la mine dureaza mult de obicei deci am rezolvat problema pe jumatate. Daca vrea cineva sa vada, www.kinderwagen-welt.de/Hauck-Babycenter-I-love-Minnie-pink-i_163.html" target="_blank">asta o sa fie.
Gata, inchei acum ca am scris prea mult si nu vreau sa devin plictisitoare. Pupici, pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
32+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2
MissJJ spune:
Fetelor salutari si de la noi promit azi sa intru sa mai citesc din urma, azi vine si moasa sa ne vada si sa ne cantareasca si sa ne faca testul ala guthrie sau cum se cheama din calcai.
Amira a racit si ea aseara ne-am luptat cu nasul infundat de numa.
Fug la dush ca sa nu apara moasa ca deja e 9 si revin.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
rromanitza spune:
Salutare mamici!!!
Fetelor tin sa va multumesc pentru ideea cu coptul vinetelor in tava, a durat ceva pt k este cuptor electric dar a fost usor si mult mai curat in urma salatei mele....![]()
Amalia aia da coincidenta d nume...Sa iti spun si eu una la fel de....coincidenta: acum doi ani am petrecut o perioada in Moscova. Acolo m-am imprietenit cu o tipa, romanca dar casatorita cu un englez! Foarte de treaba! Numele ei este tot Dana k si al meu, iar fetita ei este nascuta tot p 9.11.2004 la aceeasi ora cu David al meu!!! Numai k ea a nascut in Anglia si facand diferenta de fus orar....Interesant, nu? ![]()
Dany ne bucuram sa auzim k Mariei ii este mai bine, ei sa dea Dumnezeu sa fi trecut greul si acu sa fie doar spre bine!!! Sanatate multa!!!
Crengu sa ne dai si noua reteta aia cu vinete k o zacusca....Aici gasesc vinete dar sunt cam nasoale...ce sa-i faci...pofta-i pofta...Si cand nu gasesc k la noi din cele lungi mai cumpar si din cele rotunde care nu ma intrebati cum ma chinui sa le coc.....
Claudia frumos patut pentru printesa, sa il foloseasca sanatoasa!!!....Am avut si eu pt Dvd in Moscova genul asta de patut dar parca tot mai mult imi plac cele din lemn...Lamuriti-ma si p mine care e avantajul?Poate sunt eu mai demodata?
Mada multa sanatate Amirei...mititica....cred k o cam chinuie nasucul infundat...
Ieri am trebaluit o gramada, vinete, prajitura, snitzel, piure....etc....Maine o iau d la capat!!!!
Acum tre sa mergem p afar....
Va pup si aveti grija de voi si de restul!!!
17, mami de David 9.11.2004
crengu75 spune:
buna
am sosit si eu pe aici.
Abia acum beau cafeluta cu voi.
Claudia, la noi acum pe piata costa tot mult vinetele de la producator. Dar am gasit la Kaufland, vinete tot din Romania cu 4 lei kg, adica aproape 1 euro. In curand va scade mult pretul, caci abia incepe sezonul de vinete la noi si vin cei din sud cu vinete.
Eu fac cu maioneza si la ceaunel cum facea mama acasa. Adica, dupa ce coci vinetele si le cureti, puse la stors, etc, se caleste un pic de ceapa in ceaunel, se adauga rosii decojite si taiate marunt( proaspete , nu din conserva). Se fierbe in ceaunel pana se face ca un sos, apoi se adauga vinetele tocate ( eu le mai pun la robot, nu le toc cu tocatorul de lemn ca imi este lene) si se mai fierb toate la un loc un clocot. Daca te deranjeaza ceapa si rosiile ca-s taiate mai mari, le mai dai odata la robot sau prin masina de tocat cand se racesc. Poti pune si ardei copti si cojiti acolo daca vrei, dar nu e necesar, e munca mai multa.
La fel fac si mancarica de ardei copti cu rosii, pun ceapa, apoi rosiile, se face sosul, apoi pun ardei fasii( fara cotor) , mai fierb un pic si gata tocanita. Este SUPERBA!, Abia astept sa apara ardeii grasi aia adevarati pe piata si sa fac.
Eu coc in cuptor cate 2 kile odata si se face repede ca am cuptor cu gaze. Altii, care au vila, cunostinte de ale mele , coc vinetele la gratar in curte si ies cu gustul ala de fum, sunt superbe. Dar na, eu ma multumesc cu cuptorul.
Soacra-mea merge la tara si coace la greu vinete pe gratar mare, cateva kile deodata si punem pe iarna, la congelator. Is tare bune iarna.
Sper ca ai inteles ceva din explicatia mea, ca nu prea am talent la scris.
Eu nu fac cine stie ce gateli, dar imi plac la nebunie vinetele, ardeii copti si buretii din padure( hribi) cu smantana.
Rianna
Crengu
35+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 3+ saptamani!!! Doamne ajuta!!!