despre arta fotografica
nu stiu daca aici este locul subiectului dar cu siguranta fotografia e o arta,cel putin pt mine.eu acum incerc sa o "deslusesc"...e vechea mea pasiune,iubirea mea ascunsa,acum am si "fotomodelul" = fie-mea,dar in sfarsit mi-am permis si un aparat care sa ma lase sa creez.
deci mai e cineva prin zona cu un astfel de hoby?sa ne intindem la povesti despre aparate foto,obiective,diafragme,ISO,balans de alb.....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Raspunsuri
X-ray spune:
...nu mai e nimeni....raman eu cu nikon-ul meu...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Roxana Claudia spune:
Alina- si eu sunt pasionata de fotografie. As vrea sa fac un curs, o specializare ceva, si apoi sa-mi deschid un atelier unde sa fac poze la copii..
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
X-ray spune:
vai deci nu sunt singura,aleluia!sotul tot timpul imi zice ca am luat-o razna de cand am aparatul.
roxana in bucuresti se organizeaza cursuri,se dau diplome esti norocoasa.eu le-am data jos de pe net se numesc cursurile photocami,sper ca am scris corect.eu as face cursurile asa pentru mine,mi-ar place enorm sa am posibilitatea sa fac poze de studio dar mie imi plac cel mai mult instantaneele.azi mi-a fost ff ciuda ca am "pierdut" primul sarut al lui fie-mea cu vecinutzul nostru(e diferenta de 8 zile intre ei),mama mama ce poze mai faceam...
eu nu prea am timp,stau toata ziua cu micutza si cand doarme fac mancare sau ce mai trebuie prin casa,asa aparatul meu ramane nefolosit.seara il mai buchisesc.eu am un nikon d80 cu obiectiv de 18-55 vr,am mai luat o geanta,un filtru hoya si un blitz si am in plan o groaza de obiective dar sunt scumpe ca naiba.tu ce ai asu ce ai dori sa-ti iei?hai ca te-am bombardat....
povestea noastra...
ioanaiub spune:
sotul meu e pasionat si el de fotografie, nu a facut nici un curs, e autodidact dar nu prea are timp sa "exerseze" ... i-a cumparat de curand un prieten din america, de pe amazon, un canon eos rebel xsi, azi a ajuns in tara, va trebui sa mearga la brasov dupa el ... e tare incantat, abia asteapta sa-i faca Marei poze la ziua ei ...
si mie imi place sa fac poze dar eu sunt doar amatoare, am un aparat sanyo si mai exersez si eu
este un site: fotocommunity.com unde sunt o gramada de pasionati de fotografie, cu o gramada de fotografii care mai de care mai frumoase, uita-te, sigur o sa-ti placa
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
X-ray spune:
ioana eu intre canon rebel xsi si nikon d80 am dus "marea lupta",ele au fost cele doua optiuni ale mele dar l-am ales pe al doilea pt...nu are rost,sunt milioane de discutii canon vs nikon.e super aparat si cel ales de sotul tau,sa-l stapaneasca sanatos si stie el,lumina buna!abia astept pozele de la ziua marei.eu nu am avut rabdare sa mi-l aduca din state o prietena in sept, dar l-am luat din germania mai ieftin cu aproxi 150 de euro.geanta si blitzul le-am comandat din UK prin milena, ei au cont pe ebay,le-am luat cu mult mai ieftin decat la noi,defapt modelul de geanta nici nu exista la noi.pe viitor tot asa imi voi lua si obiectivele.dar mai am atatea sa invat cu asta care il are acum...
in curand voi face un album picasa numai cu poze reusite din punctul meu de vedere si-l pun aici.
povestea noastra...
apsara spune:
Si eu, si eu. Am un Canon EOS 400D si sunt foarte mandra de el. Acum ma intereseaza fotografia macro asa ca sunt in cautare de un obiectiv macro. Mai e cineva interesat de genul asta de fotografie?
X-ray spune:
apsara macro pe mine nu prea m-a pasionat,poate nici nu am incercat sa prind gustul.stiu ca exista obiective macro,dar si ceva inele pe care le poti pune pe un 50mm.adica cel putin asa e la nikon la canon nu stiu.a doua varianta e mai ieftina.tu ai ramas la obiectivul de kit?eu as mai vrea sa-mi iau atatea,daca ar fi si mai ieftine.ti-am admirat pozele,super fotografii dar lucrarile pozate sunt opere de arta!tu le-ai facut?cu siguranta pt a fotografia asa ceva iti trebuie un macro sau un prime luminos cu focala mica si un blitz bun.spor la lucru!si mai treci pe aici cand mai faci fotografii noi.
povestea noastra...
apsara spune:
Deocamdata am ramas la obiectivul din kit insa in curand voi lua unul 70-300 mm. Multumesc pentru aprecieri, obiectele fotografiate sunt facute de mine. Daca vrei sa mai vezi si alte poze:
http://trasluces.blogspot.com/
X-ray spune:
fff reusite,felicitari,ai inclinatie spre frumos.....pacat ca nu inteleg limba .si sper ca am vizionat toate pozele sunt numai cele de pe prima pagina?excelente!
eu din pacate nu am timp sa fotografiez natura si alte atatea lucruri pe care doresc sa le imortalizez,dar am fotomodel si cum o prind cum il poti vedea :aici.
editez:si eu tot un 70-300 VR ma bate gandul sa-mi iau dar am vazut niste poze facute cu un 50mm cu focala de 1,8 in conditii de lumina proasta,mi-au placut fff mult si parca mi-as lua unul mai ales ca nu e prea scump la nikon.acest obiectiv ma avantajeaza mult la pozele facute fiicei mele in casa,cand lumina e proasta,cu blitzul mi-e peste mana,pana il montez o deranjeaza si lumina lui,asta mi-ar pica bine,zic eu...
povestea noastra...
apsara spune:
Alina, nu sunt doar cele de pe prima pagina.Trebuie sa accesezi "Entradas antiguas" (e undeva in josul paginii). Multumesc pentru aprecieri.
Cu asa model te cred ca nu ai timp sa fotografiezi natura. E o frumusete!