Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
Diana, se zvarcoleste, face partzuri si ii fierbe burta, deci ma gandesc ca sunt colici. Am incercat tot ce mi-ai zis :((((((. Eu am lapte de da pe dinafara, numai ea sa manance.
Roxana, de la farmacie nimic .
MAine primim din ro SabSimplex si Debridat
Vicky 40s si Maya
Bebele casei
baby_r7 spune:
despre ceaiuri eu stiam ca sunt bune si cel de musetel si cel de anason cu chimen.....
Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
Ingry spune:
Fetelor!!!!!
Ce dor mi-e de voi!!! Nu am scris doar de vreo 4 zile, dar v-am citit ce-i drepr ma mult pe diagonala.
Eu sunt super busy la servici. In plus seara incercam sa punem la punct ultimele detalii pentru bebe. Aseara sotul a reusit sa monteze si patutul. Mai trebuie montat pack'n play-ul. In weekend am cumparat si carutul + car seat. Azi poate reusesc sa fac o poza a patutului.
Offf...proiectele astea care vin pe banda rulanta cand ti-e lumea mai draga. Si cand ma gandesc ca am anuntat sus si tare ca voi lucra pana vine 'clipa' cea mare. Vai de capul meu!!!!
Picioarele mi se umfla ca la un dinozaur!!! Deci nici nu va puteti inchipui cat de umflate sunt, dar n-am incotro trebuie sa stau la birou.
Ingry 34+ Alexandru David
baby_r7 spune:
eu va las................cobor pana jos la magazin sa iau lapte ca s-a terminat............
am luat nospa si au trecut momentat intepaturile........ asa ca merg sa iau lapte.poate trec si arsurile............ca vreau sa dorm si eu la noapte........
Roxana34+ de Bianca Maria
AMR 6 SAPTAMANI
mariana_1976 spune:
Felicitari Anka si Gini! Sa fie sanatoase, norocoase si fara colici (daca se poate)!
Map, tin pumnii maine la cezariana!
Vicky, sa stii ca aici nu exista siropele anticolici si cind am intrebat mi-au zis ca s-au scos de pe piata fiindca s-au constat ca erau mai mult "rele" decit bune...
In schimb aici se gasesc niste sticlute cu "fermenti lactati" sau probiotice probabil in lb. romana.Din astea am luat si noi adultii dar sub forma de capsule, cind plecam in tarile calde, sa nu avem probleme cu stomacul si au ajutat, indiferent ce mincam.
De-abia astept sa citesc povestea nasterii tale cind vei avea timp sa o scrii...
Anaxena, sunteti frumoase rau amindoua!
Diana_Mirelaeu am avut un accident nasol de masina in iarna lu' 2005 si eram 32 de sapt. gravida cu Markus.(un batrinel nu s-a oprit la semnul hexagonal rosu de "stop" si noi veneam frumos de pe drumul cu prioritate...Noroc ca era iarna si am mai alunecat un pic, altfel...
Imi pare atit de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...
Mada ref. la unde sa punem poezioarele Ruxandrei si poate chiar si povestile nasterilor noastre.Noi avem spatiu gratuit web la geocities, pt. ca Yahoo acorda loc de "web site" tuturor celor care au account la ei.
Din pacate dupa ce m-au invadat "trojenii" nu mi-am mai instalat nici unul dintre programele cu care faceam site-urile, dar daca cineva dintre fete se pricepe la CSS, HTML, DHTML, "scripturi", web design, le putem pune pe Internet si se uploadeaza la Yahoo geocities.
Mie tocmai azi mi-au sosit 2 biblioteci mici ca nu mai aveam unde sa pun cartile mele personale si nici sutele de filme din colectia sotului...
Semne de nastere nema, dar mai astept ca mai sunt fete inaintea mea.
Ingry spune:
Vroiam sa va spun ca traiesc in continuare alaturi de voi toate evenimentele.
Ankalaura, felicitari mamicuto!!! sa va traiasca bebelusa!!
Gini, stiu ca ai trecut prin clipe grele...dar dupa fiecare furtuna rasare soarele. Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebelusa ta!!
Gabriela, suntem alaturi de tine!!
Imi schimb si seamnatura imediat.
Ingry 34+ Alexandru David
Ingry spune:
Ileanna, chiar nu stiam de aceasta teorie cu tinutul lui bebe la san. Multumim de sfat!
Anaxena, Maria e un ingeras. E atat de scumpa!! Iar tu deja te apropii de forma la care ai inceput sarcina?
Ingry 35+ Alexandru David
Ingry spune:
Tecky, inca esti pe baricade? Lasa ca nu mai e mult si vine si mult asteptata clipa!
Ingry 35+ Alexandru David
Caprioara spune:
Ei, fetele, am lipsit ca am fost la doctor cu Matei. Are rosu in gat iar, si secretii in gat. Ne-a dat antitermic (alternativ panadol cu nurofen si supozitor novovalmin la nevoie), picaturi de nas si spray de gat cu tantrum verde. Ne-a pus pe reteta si augmentin (adica antibiotic), dar a zis sa-l luam doar de maine seara daca nu mergem spre bine si continuam cu febra. Maine nu avem voie la bazin, dar de joi avem, daca ne simtim bine.
L-a palpat si pe burtica sa fie sigur ca nu-i apendicele, l-a controlat si la ganglioni, ne-a intrebat si daca suntem stricati la burtica, dar nu suntem. A zis ca probabil a vomat din cauza secretiilor din gat.
Sa speram ca maine o sa fie "ca nou" .
Deci mai avem un pepenash pe drum .
Sa pun si io repede galeria pentru Gabriela . Nastere usoara mamico!
Mada, te asteptam si pe tine cu vesti .
Tecky, vazut poza. Super burtica ! Nu te-ai ingrasat nici tu, mai.
Anaxena, vazut poze si cu Maria. Seamana cu tati in poze, ai dreptate. Si este fotogenica . Vrem poze si cu tine! Mai ales ca ai reusit asa o performanta sa ajungi la dimensiunile de dinainte da sarcina intr-un timp atat de scurt! Bravo!
Fug sa pregatesc papa.
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+
AMR 8 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
Vicky, incearca sa o culci cu burtica ei peste burtica ta sau peste burtica lui tati...Si eventual bea tu un ceai de musetzel, doua - trei cani poate trece in lapte si o calmeaza
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o
AMR 6