Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
atb spune:
Haide Gabriela!!!! Tin pumnii pt. o nastere cat mai usoara!!!
Vazut pozici de Maria! O scumpete nu alta! Ea toata in rochita!!!
Vicky, sper sa rezolvi cat de repede cu colicile Mayei, scumpa de ea, pup sa treaca! Ce bine ca primesti maine din tara Sab Samplex, tin pumnii sa functioneze!
Narcisa, tu chiar nu mai pui poze deloooc? Mi-ai promis demuuult, si poze cu Paka! Ce mai face dragutzul de el?
Adriana 34+
dma2007 spune:
acum am ajuns acasa de la curs, sunt franta
am fost la eco fetita are 2188g si 34 sapt, placenta tot gr 2/3de maturare
am hidronefroza la rinichiul drept
apoi am mers la biserica sa-i multumesc lui Dumnezeu ca e bine fetita mea
am aprins lumanari pt Gini si TheaDoamne iti multumim ca sunt bine si ca ne-ai ascultat rugile
anka felicitari
cat eram la iosup a venit si tutunaru si m-am gandit eu ca a nascut anka
va las ma bag in pat va mai povestesc maine
32s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
Mariana, chiar ma gandeam azi la tine ca poate ne faci si tu o surpriza,,,, Da' vad ca si tu , ca si Mada , esti mai curand ocupata cu noi achizitii decat cu nasterea...
Ingry, tu chiar vrei sa muncesti pana in ultima clipa?? Esti curajoasa..
Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel
AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
....am fost la dr...mai merg si maine...cred ca o sa ma cheme zilnic acum...bebe e ''pe vine''...si ce am pierdut eu zilele trecute chiar a fost dopul....acum asta e...bineanteles ca as fi vrut sa mai stea la caldurica...mai am f multe de facut...stau la pat, fara efort...vom mai vedea noi...si asa cum zice si Capri....eu as dormi non stop...chiar e un semn ca se apropie nasterea...in cazul meu cel putineu azi m-am trezit la 6, de la 8 la 10 am dormit, apoi de la 1 la 4 am dormit...si de la 7 la 9...deci e ceva...
Ma bucur pt Laura si Gini, sper sa nu mai avem parte de surprize neplacute...
Cami 37s+, cu ????????
pustai
Ingry spune:
Caprioara, sper ca Matei sa se insanatoseasca cat mai repede! Ce scump e el cum ti-a explicat cum isi simte manutele!
Mada, scumpa tu chiar esti o persoana plina de energie! Eu am abia 35 de saptamani incheiate si incep sa ma misc ca un urs. Iar TU!!! Inca faci achizitii la 40+ sapt si o au si pe printesa! Bravo tie!! Ce faca mama-eagle?
Cristina, se pare ca voi lucra. Doar daca ajung la 40s si nu am nascut inca probabil ca ma voi opri atunci. Eu lucrez de acasa ce-i drept, dar nu e usor deloc, ca nu apuc nici 5 minute sa stau intinsa in pat. Chiar acum sotul mi-a facut un sistem sa stau cu picioarele cat de cat intinse sub birou cat lucrez.
Aici in State e ceva obisnuit cu lucratul pana in ultima clipa. Si dupa ce nasc imi voi lua doar 2 luni de concediu maternal. Vom vedea cum fac fata
Ingry 35+ Alexandru David
MissJJ spune:
In sf am si eu loc la calculator.
Deci nu am reusit sa citesc tot din urma numai asa in diagonala.
Vesti de la noi ceva contractii la 7 minute dar nu dureroase ci chiar blande, dar is la 7 minute, decat deloc si burtica se face beton asa cum ar trebui la o contractie mai serioasa. Poate poate totusi diseara ceva ceva. da na nu vreau sa ma agit nici prea tare ca mi-e ca iar ma agit degeaba. Oricum si intepaturile is destul de puternice si acuma is si contractiile astea da is blande fatza de alea care te indoaie, asa ca sunt in stand by.
Multumim pt urarile legate de canapele suntem f happy cu toate ca acusi tre sa vina hartiile de la banca, cu cat tre sa platim pe luna. Dar le avem si macar am rezolvat pb cu dormitul si cazatul lumii la noi. Au zis ac dureaza maxim 6 sapt pana le livreaza ca sunt facute la comanda toate. Am sa va arat pe un link cam cum arata gama is exact aceeasi culoare dar pe site o sa vedeti doua modele de spatar unul clasic de canapea si unul cu niste perne mari colorate noi am ales modelul cu spatele clasic de canapea si ne-am luat una cu 3 locuri care se face pat, una cu doua locuri care se face pat si fotoliul. www.dfs.co.uk/sofas/sofabed/sparks/161/2493/9" target="_blank">Aici link-ul. Sper ca ati priceput din cum am explicat eu,, e formal back nu pillow back.
Maine Flo iar nu munceste ca nu au rezolvat astia la servici pb , dar macar daca in seara asta nu se intampla nimic maine poate merge cu mine la moasa si poate maine seara se va intampla ceva dupa ce imi face sweep-ul ala.
Galerie pt Gabi? Naste ca nu am reusit sa citesc din urma daca da bag si eu majoretele:
Merg sa mai vad din urma poate reusesc totusi sa ajung la zi cu cititul.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...
Tecky spune:
Fetelor am vb cu Ankalaura vreo 20 de minute.Era foarte bine dispusa si se pregatea sa se duca sa o alapteze pe Erika.A zis ca ar putea sa joace si sotronul,atat de bine se simte.Este foarte multumita de spialul Elias si de tot personalul.
Anna sa stii ca si eu imi doresc ca poza cu burtica de 39,4 sapt sa fie ultima poza cu burtica.
Ingry tot 2 in 1 suntem.
Caprioara in poze pare ca nu am luat multe kg pt ca sunt inalta dar am luat 18 kg.
Mada ce faci?Esti bine?
Va pup
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE
Tecky spune:
Mada pai daca ai contractii din 7 in 7 minute inseamna ca Amira se pregateste sa va cunoasca.Doamne ajuta sa vina la noapte!Mi-au placut canapelele,sunt de foarte bun gust!
Se pare ca eu voi ramane ultima care voi naste!
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE
narcisa.s spune:
Diana, ai pm.......
Atb-ule, o sa pun pozici cu Paka...cu mine mai usurel ca arat ca un monstruletz si ma apuca plansul cand ma vad in oglinda sau in poze...Fiara e bine, i-a mai crescut parul, vrea numai la mine in bratze, simte el ceva ceva.Ii fac dus, incerc zilele astea si pun poza dupa...Numai ca si faza cu dusul e un pericol, cum aude apa, cum dispare si nu-l mai gasim cate o jumatate de zi.Se ascunde prin dulapuri, pe sub pat pe te miri unde....Da il pacalim noi
Ingry, mai umpicutz si tu...si dam de altele
Daaa, Dma, dupa cum spuneai, multzumim Domnului ca Thea si fetitza lui Gini sunt bine...Si ca noi toate si bb-ii sunt bine
Capri, bine ca nu-i altceva, daca-i numai rosu in gat, trece...
Jjovana voi cum sunteti???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o
AMR 6
M&M spune:
Dma, ma bucur sa aud vesti bune despre bebelina, dar tu ai hidronefroza la rinichiul drept???? Este vreo pietricica care a obstruat ureterul????
Cristina 33+ ,cu Mihai Daniel
AMR 48 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"