Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele, multumim de cafeluta, eu am baut deja lapticul.

Se cunoaste ca a venit Miss acasa!au aparut mesajele lungi.
Miss, nu stiu ce sa zic de faza cu sanul drept, poate ar fi bine sa-l mulgi nitel inainte sa nu mai tasneasca asa puternic...

Fecian ce bine imim pare ca va simtiti mai bine!!

Mircica mi-a dormit iar super bine, m-a trezit la 3 cu pleoscait din maini, a papat numai san si s-a culcat la 4. apoi s-a mai sculat la 6.Am fost afara, ne-am intors pe la 10 ca batea vantul si mi-era sa nu dea si ploaia... BB sta acum in bouncer, il legan cu piciorul.
fetelor, noi ne pregatim de botezul lui Sis, duminica. SI vreau sa spun ca nici de imbracat nu am apucat sa-mi iau...
si nu stiu cand sa merg, ca s-a nimerit o sapt aglomerata la sot...
Asta e, imi iau ceva frumos la botezul meu - pe care tot nu l-am stabilit.
Ylari tu in ce faza esti???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Reallaura
Se cunoaste ca a venit Miss acasa!au aparut mesajele lungi.

Pai daca sunt secretara, imi ia f. putin sa le dactilografiez, imi zboara degetele pe tastatura, de aceea...

Lucrez de zor la povestea nasterii...

Multumesc pt. sfat, tie si lui Esme, asa am sa fac! O sa mangai putin sanul, sa mai elibereze din zeama/zerul ala si apoi il mufez pe pufulete.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Hellooo,

Miss bine ai ajuns acasasi am vazut pozele cu racusol tau cel scumpic!!!!

Noi ieri am avut o zi tare grea!Ericut saracutl abia putea manca din cauza colicilor!de la 10 la 17 nu a dormit deloc!!Asa mila imi e de el cum se chinuie!In rest totul e ok!Am pus poze cu noi de la o lunita!!!

A sa nu uit!Sa nu va luati servetele umede de la Huggies ca sunt foarte naspa,hartie curata!!!
Fug ca s-a trezit bondarelul!!Pupici

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Hellooo,

A sa nu uit!Sa nu va luati servetele umede de la Huggies ca sunt foarte naspa,hartie curata!!!
Fug ca s-a trezit bondarelul!!Pupici

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Nici de la Dalin. Le-a vazut sotul mai ieftine si o fi zis ca nu are ce sa fie rau. Miros a mercerie ieftina. Bleah! si sunt imbibate de sapun.

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

esme, multam de informatiile cu pungile de cuburi de gheatza. super idee. pun si eu in aplicatie, chair daca nu prea am ce sa mulg. dar de un cub, doua, poate fac eu. si eu plec la munca de la 1 august, asa ca trebuie sa las acasa pt printzesa, care o sa stea cu bunicii. sper sa pot sa o tin tot pe lapte de san, dar tare mi-e teama ca nu prea o sa mai am. o sa vin la pranz sa ii dau sa suga, dar as vrea sa nu incep cu formula inca. sa vedem cum o sa ne descurcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

si noi raportam o noapte buna. a dormit de la 22:00 pana la 4:30 si apoi s-a mai trezit la 6 sa pape din nou. este cumintzica si dulce de imi vine sa o mananc.

aseara l-am lasat pe tati in charge cu copiii si am fost la coafor sa ma tund si sa ma vopsesc. sa mai salvez ceva timp pt romania, ca tot trebuie sa umblu dupa rochitza; aici nicio sansa sa imi gasesc. dupa cum spuneam, l-am lasat pe tati acasa, care, saracul, nici nu a apucat sa se schimbe in haine de casa. i-am predat stafeta de la usa, ca a venit cam tarziu si trebuia sa fug. cum l-am lasat, asa l-am gasit. printzesa mancase cei 100ml pe care ii lasasem in biberon (fara nicio problema, desi aveam emotii ca nu o sa accepte biberonul, asa cum nu accepta suzeta).
iar alexandru a dat aseara primele semne de gelozie pe fatza. el e obisnuit ca tati sa petreaca mai mult timp cu el, eu stand mai mult cu teodora. dar aseara, tati o dragalasea pe teodora, cu "pisica lu' tati", la care alexandru a zis: "eu sunt pisica lui tati". apoi a mai stat putin si s-a dus la tati in bratze, peste teodora. pana acum nu a mai facut asa. mai venea sa stea cu capul pe piciorul meu atunci cand eram numai noi acasa si eu o alaptam pe teodora, dar doar atat. saracutzul, ce o fi si in sufletul si caputzul lui. noi incercam, sa ii spunem te iubesc cat de des putem, sa il mangaiem si sa in dragalasim, dar tot se vede amenintzat, se pare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DanaH

si noi raportam o noapte buna. a dormit de la 22:00 pana la 4:30 si apoi s-a mai trezit la 6 sa pape din nou. este cumintzica si dulce de imi vine sa o mananc.

aseara l-am lasat pe tati in charge cu copiii si am fost la coafor sa ma tund si sa ma vopsesc. sa mai salvez ceva timp pt romania, ca tot trebuie sa umblu dupa rochitza; aici nicio sansa sa imi gasesc. dupa cum spuneam, l-am lasat pe tati acasa, care, saracul, nici nu a apucat sa se schimbe in haine de casa. i-am predat stafeta de la usa, ca a venit cam tarziu si trebuia sa fug. cum l-am lasat, asa l-am gasit. printzesa mancase cei 100ml pe care ii lasasem in biberon (fara nicio problema, desi aveam emotii ca nu o sa accepte biberonul, asa cum nu accepta suzeta).
iar alexandru a dat aseara primele semne de gelozie pe fatza. el e obisnuit ca tati sa petreaca mai mult timp cu el, eu stand mai mult cu teodora. dar aseara, tati o dragalasea pe teodora, cu "pisica lu' tati", la care alexandru a zis: "eu sunt pisica lui tati". apoi a mai stat putin si s-a dus la tati in bratze, peste teodora. pana acum nu a mai facut asa. mai venea sa stea cu capul pe piciorul meu atunci cand eram numai noi acasa si eu o alaptam pe teodora, dar doar atat. saracutzul, ce o fi si in sufletul si caputzul lui. noi incercam, sa ii spunem te iubesc cat de des putem, sa il mangaiem si sa in dragalasim, dar tot se vede amenintzat, se pare.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)

oof, dragul Alexandru! Ce si-o imagina el?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, il recunosc pe Andrei in ce zici tu. Si noi il upam si il dragalim si ii spunem ca il iubim foarte des, dar simt ca nu mai e Andreiu meu de dinainte. Dimneata cand vede ca eu stau cu Raducu acasa zice ca sta si el "acache" si nu vrea sa mearga la gradinita.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, bine ne-am regasit la scutece!!!
Am postat aseara la odisee.....dehhh... am lipsit cateva zile si voi ati fugit..Dar v-am gasit eu imediat

Felicitari mamicilor puputi, buburuzii
Miss Bine ai revenit alaturi de noi! Am vazut pozele cu printisorul tau, care este scump foc! Iar tu cred ca esti cea mai fericita mamica..!

Fecian Ma bucur din suflet ca bebe e mai bine...stiu ce inseamna sa ai copilul bolnav...

Va pup pe toate. Mi-ati lipsit foarte mult zilele ttrecute..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Alina_anto, si tu ne-ai lipsit! Ce face Sara? Cum v-ati descurcat fara tati zilele astea?

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput