Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 7
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Miss – Doamne ce mutritze face Daviducu, parca e al meu, k si el se stramba in toate felurile. Miss, sa stii ca a luat mai mult de la tine decat de la tati. E un dulce. Pupa mama pe el.
Ma bucur k ai incheiat cu bine nasterea, imi pare rau k ai trecut prin durerile acelea groaznice si prelungite, dar ai ales ce a fost mai bine pt Daviducul. Felicitari mamico !
Cleo – super banc. Cleo la cat timp ai ridicat acea indemnizatie ? Si cine te-a anuntat k tb sa o ridici ? Trusoul l-ai ridicat ?
Ah, si sa nu uit multumim pt trecerea spectaculoasa. Ai fost minunata Cleo.
Carusel din acela cu ferma avem si noi, este super simpatic, il poti vedea si in pozele noastre.
Ylari – si noi am primit un marsupiu si imi este teama sa-l pun.Astept sa ne raspunda cineva. Vad k parerile sunt impartite...oricum mai astept pana isi sustine gatul
Elenuca – frumoasa printesa ai. Si ce rochita draguta aveti, sunteti o adevarata domnisoara
Aelita – incearca sa scri in word intai si apoi dai copy paste. Aaaa uite k mai sunt fete care fac asa.
Astazi David al meu a facut un BIG KK, nu i-au mai ajuns pampersii , ci a trecut si pe body… Noaptea ma supara foarte tare, déjà simt k nu mai am rabdare, sa fie oare depresie ? Stiti ce face suge 5 min si adoarme k valiza in gara. Nu il pot trezi nici cu ciupituri nici cu zaltaieturi si ma enerveaza asa tare k nici nu-l mai pun sa ragaie, ziua am mai multa rabdare, dar el noaptea procedeaza asa.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Lasa ca eu mai am putin rabdare pana pe 09 iulie si intreb doctora la Medicover.
Mai devreme am fost la un pas sa mi-l pun si sa iesim putin pe afara pana venea tati de la servici. Dar ma retine si faptul ca e cald afara si sa nu se incinga rau...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
ileanna spune:
Felicia zeci de mii de felicitari si pupaturi .
Ma gandesc cum am intrat pe forumul asta ca doua "flori" si uita-te la noi acum.
Cred ca este minunat ca exista un copil care va beneficia de o mama ca tine. Ma uit la Daviducul tau si mi se pare ca ... ti se potriveste. Are o expresie mai matura ... meditativa, daca se poate spune asa ceva despre un bb. Probabil ca aberez dar ... mi se pare ca este pur si simplu un pic altfel.
Iti doresc sa-ti traiesti din plin noua viata.
37S cu bb Vlad
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
aelita spune:
eee,eram chioara si nu vedeam mesajul lui mami Parker ! tot dadeam si dadeam inapoi si nu stiu cum ...
acum l-am cautat iar ,ca toate vedeati poze si eu nu..
AM VAZUt SI EU MICUtUL ARIAN !!!!!!!!!! Sa va traiasca ,scumpul de el !! are cateva poze haioase si interpretate super !!!
Bine ati venit acasa!imi pare raui ca v-ati chinuit asa..
BUBURUZII-Felicitari ! sa creasca mare Petra!!
YLARI-am vazut rozalina ta frumoasa imi place mult numele EVA.
ELENUCA-e atat de frumoasa Lizuca in rochita alba !!!
CLEO-rochitele pe care i le faceam Sofiei ,o parte erau facute cand eram gravida si o parte cu ea ,cand o culcam,cand ma uitam la un film seara , cand mai svaveam dupa o oala de mancare..Cum erau lucrusoare mici se terminau repede ..ca altceva nici eu nu aveam timp sa fac..dar seara cand se culca ea tov ramaneam si eu la un film pe care il vedeam printre andrele
Apoi i-am facut si lui bebe Andrés cateva din bumbac ca de croseta,subtiri,(nu a imbracat nimic,cred ca deja au ramas mici,initial a fost prea frig pt ce am facut eu,nu ma asveptam sa fie asa frig la sfarsitul lui mai..) in ultima luna de sarcina cand mi-a fost din nou rau si ma asezam des in pat.si eu nu pot sa zac,daca ma legi la pat trebuie sa dau din maini
PENtRU CONStIPAtIE-fevele care dati formula,eu Sofiei i-am dat atunci lapte anti constipatie,dar aceeasi marca pe care o dadusem pana atunci,ca sa nu schimb,doar ca avea proprietatile astea,si i-am dat asa pana la un an cred,si nu am mai avut probleme niciodata. si un ceai de la farmacie,special anti constipare ,ii dadeam o doza cand vedeam ca nu face . deci nu medicamente,nu supozitoare8am pus supozitor pana sa stiu ca exista lapte asa ,si de atunci nu am mai avut probleme).
Asa zic sa fac si eu cu mesajul,cu note pad,si uite ca iar scriu aici direct cu riscul de a-l pierde si a ma da cu capul de pereti.nu ca are mare imporvanva ce scriu eu dar muncesc degeaba.eu am o pagina paralela deschisa,si asa raspund pe masura ce citesc.deci nu doar eu am probleme !
Cu ctrl+c , ctrl+v e alta poveste la mine...Sofia mi-a rezolvat tasta t , nu mai scrie,si eu il scriu din ctrl+v deci daca bag copy la mesaj pierd t-ul
ia sa trimit eu mai bine mesajul si apoi continuu cu note pad
LILLY-ma bucur ca ti-au mers sfaturile
cand crezi tu ca nu mai ai lapte,incearca si apasa tu si vezi ca sigur iese lapte ! eu asa am vazut ca nu se vermina practic niciodata
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
YLARI spune:
aelita, multumim de aprecieri!!!
Si mie imi place numele Andres!!!
Pupici multi!
Acum fug, ca tre' sa pregatesc baitza!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aelita spune:
PUPUtI-ce frumusete de samurai ai !!primele doua linkuri de la semnatura nu mai merg .
INAIS-am vazuo pe micuva si scumpa IASMINA.Si voiam sa itispun ca are par miulv si negru cum are al meu.
MONIKK-daca ea e mai lenesuta si adoarme repede(macar sa treaca oora jumate intre supt si tov ebine,da-i cand cere),
daca ii vei da biberon mai comoda va deveni si va refuza sanul unde lapvele se obtinemai greu si va prefera biberonul care curge singur.
ia in greutate? daca da,totul e perfect asa cum suge ea.
Cum vomita? in jet ? sau doar scoate lapte cand scoate si aerul?
JACKIE-hehe ala care a inventat masina de rufe e cel mai barosan zici haha ! asa eee !!
NICOLE-GAtA,ASA SCRIU ACUM,VAD CA tOAtE FACEtI AStA.
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
simonacip spune:
Buna fetele...
ooo. s-a marit clubul, multe fete au revenit pe baricade..
Puputti, aelita, monik_16, Lily, bine ati revenit fetelor.
Elenuca, tare scumpa-i Lizuca si ce rochita, si ce tortulet...Cu rochita era duminica cind ne-am vazt pe fuga...ma bucur ca ne-am vzt si aziSa o tinem tot asa...
Monik, eu vin in Moghioros, dar nu ies asa tirziu, eu pe la 7-7.30 maxim intru ca am 2 baite de facut, David doarme devreme ca merge devreme la cresa...asa ca...Problema cu tetinele cu gaura mare o aveam si eu, se ineca rau d etot la fiecare masa..Acum ii dau cu avent, 1 picatura. In suportul cu 2 tetine de 1 picatura, una are gaura mai mare si alta mai mica, sa fii atenta sa urmaresti chestia asta. Eu am luat 2 seturi si din ele am selectat pe cele cu gaura mai mica, vizibil cu okiul liber..
Eu abia astept sa se termine botezul, toata tevatura, alergatul de colo colo, confirmarile, tacimurile, statul cu copilul, cerceii astia sau aia..Hmm
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
fecian spune:
Fetelor sunt disperata.
Bebe a facut temperatura, toata ziua a avut, insa am sperat sa se mai duca in jos.
Si eu am, desi iau paracetamol. Chiar pot sa il alaptez daca am febra? O fi facut febra din cauza ca bea laptic de la mine?
Ce as putea sa ii fac sa ii scad temperatura?
Incerc sa nu ma alarmez, insa nu stiu ce sa fac daca ii creste mai mult temperatura(deocamdata nu e mare, eu o am mai mare) . Si nu am supozitoare de paracetamol..Chiar nu ma asteptam sa ne conruntam cu asa ceva.
Off in ce saptamana a plecat si sotul meu: colicile sunt mai mari ca oricand, suntem si raciti. Bine macar ca nu si-a pierdut pofta de mancare, ca atunci chiar nu stiam ce sa fac.
Face pipi mult, semn ca se hidrateaza bine. Chiar am renuntat la orar , ii dau acum cand cere, sa nu se dezhidrateze.
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
cleo78 spune:
puputi, vazut si io samuraiu. E un scump! ca tot cetesc Taiko .
voiam sa ma laud ca am fo la bantuit azi cu Edvin. Si a facut Noemi si poza cu tel. la puii mici. Si intr-o discutie cu ea, despre alaptat, mi-am adus aminte pe drum, si radeam de una singura, de un banc:
cum mai pot avea acum sini tantosi,care sa stea drepti si semeti?
....daca stau in patru labe...vor sta perfect drepti
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
Nicole:indemnizatia: am luat-o .. pai noi avem +7 sapt , dosarul l-a depus tati cam pe la 1-2 sapt, deci dupa 1 luna.
de la depus dosarele, i-a dat lui tati niste biletele, cand sa sune sa afle de ele.
Trusoul e singurul care ne suna ei.
Si o sa mai dau o fuga, dupa ce imi fac cont+card pt alocatie, si cand duc extrasul de cont la ei.
Nicole, caruselul nu l-am vazut in pozele tale, dar m-am desumflat ca ai pat de lemn . Desi ash putea sa te intreb: e prins de barele verticale, sau doar de bara de sus, orizontala? ca asta e nebunia cu caruselurile, la paturi de lemn se prind de barele verticale, care lipsesc la alea cu plasa. Putine modele se prind numai de marginea de sus.
Zici ca nu mai rezisti noaptea. Nu e depresie, e oboseala....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Reallaura spune:
Fetele,
Wow, dar ce-ati mai scris! Si eu nu am putut sa intru deloc azi ca are tati un examen si a invatat aici la calc toata ziua!
Sa ne fie de bine mutarea asta la scutece, vad ca ati revenit in forta!
Miss, am vazut DAviducul, ce blonziu si frumusel e...evident ca asteptam cu interes povestea nasterii.
Puputi, mi-a placut relatarea nasterii facuta de tine. Bine ai revenit si tu. Am vazut puiutul cu okii oblici. e frumos. Ce sentiment ciudat cred ca trebuie sa ai ca puiutul tau sa aiba okii oblici. Am avut eu sentiment ciudat pentru ca puiutul meu semana cu tasu si nu cu mine..., dar tu!
Buburuzii bine ai revenit si tu, gata cu depresia, ai aici o gramada de prietene si o minunatie in brate!!Sa-ti traiasca!
Alysh, yeeeee!! Abia va asteptam, cu mult drag. mami si Vladi.
Noapte buna la toata lumea, un somn cat ai legat!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA