Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 6
Doloress spune:
Miss bine ai revenit! Tare mult ne-ai lipsit. Asteptam cu interes povestea nasterii, imi inchipui cat a fost de greu! Si eu la un moment dat, dupa ce am vazut ca tot imping si imping si nimic, cum eram epuizata, tare imi doream o cezariana! Mai ales cand doctorul a scos forcepsul, aveam o frica... Mie mi se pare ca e acelasi lucru, natural sau cezariana, cu una te chinui inainte, cu alta te chinui dupa. Intr-adevar la tine a fost tare greu, ai experimentat ambele chinuri, draga de tine! Dar puisorii nostri merita toate eforturile, un scumpel Daviducu, ce mutrite face! Deja are o personalitate... se vede din poze.
Cleo eu am cautat un carusel care sa se prinda de perete pentru ca eu nu puteam sa il prind de patut. Majoritatea aici am vazut ca au si optiunea asta. Dai doua gaurele si gata. Nu vad linkurile puse de tine! Am cumparat si eu ieri marsupiu, insa nu stiu cat de bun e deocamdata pentru coloana lui firava. Dar acusi acusi o sa isi tina capul si o sa fie mai usor. Am auzit ca cele mai bune pentru perioada asta sunt slingurile, de genul asta : www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2857218&cp=2582921.2582921&parentPage=family" target="_blank">sling
sau asa : www.mamankangourou.com/index.php?l=fr" target="_blank">sling 2
Eu mi-am luat insa unul clasic, sa il am si pentru mai tarziu, zice pe el ca e valabil de la 3 la 20 de kilograme, deci presupun ca e bun si pentru bebe mic. Insa nu l-am pus niciodata, abia l-am luat, am vrut sa merg la festival cu el ca era multa lume si am zis sa nu ma bag cu caruciorul printre omuleti. Pana la urma insa l-am lasat in carut ca se lasase frig si nu voiam sa raceasca bebe. Deci pe asta l-am cumparat eu: www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3040721&cp=2582921.2582921&parentPage=family" target="_blank">port-bebe
Tot nici o veste de la Stefany, poate a uitat numarul meu acasa, cine stie... Oricum a nascut pana acuma, sigur.
Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
Povestea nasterii
YLARI spune:
quote:
Originally posted by puputi
Buna seara mamici si bebici.
In ultimul timp nu am avut timp sa intru sa vad ce sa mai intamplat, cine a mai nascut si ce mai face fiecare.
Inainte sa nasc am avut o mica depresie ca nu mai aveam chef de nimeni si nimic si de pe data de 22 a intrat in viata noastra Shintaro Daniel nascut la 2:20 am, 2.510.kg, un pitic de 47 de centimetri cu un apagar 9-10.
Felicitari si celorlalte mamici care au nascut intre timp, si imi cer scuze ca nu am ami contribuit cu nimic la forum.
Noi suntem bine si sanatosi si mancaciosi.
Sper sa am timp sa pun niste poze.
Sa fiti sanatosi si mancaciosi
Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi
Pupici multi de la noi!!!
Chiar ma gandeam la tine zilele trecute!!!
Pupici si la samurai!!!!!
Depresie cred ca aveam cu toate spre sfarsit Acum sper ca esti bine si fericita cu micul samurai in brate!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
monik16 spune:
Buna fetelor!
In sfarsit sunt si eu prezenta... Bine v-am gasit la Scutecele !
Nu stiu cum reusiti voi sa mai si scrieti ca eu abia apuc sa va citesc.
Intrebari:
1. Cine merge in parc in drumul taberei? Noi mergem in fiecare seara in jur de 8-9 si bebele meu e cel mai mic... Ma tot uit dupa o posibila mamica de mai iunie dar toti bebeii sunt maricei...
Ma si enerveaza uneori ca toti care se uita la fata mea zic " ce mic e!!!!".
Deci cine mai vine? Mi-ar placea sa ne intalnim.
2. Si noi avem probleme cu constipatia desi e alimentata exclusiv la san (nici nu primeste biberonul). Mie mi-a zis medicul sa nu o las mai mult de 24 ore, sa incerc cu termometrul si apoi daca nu merge cu supozitot. De obicei nu merge si apelam la supozitor. O fi asa nasol?
3. Voi ce biberoane aveti? Am incercat Avent, Chicco, nuk cu tetine de 0 luni si nu le ia. Se inneaca ca vine prea mult lapte. Altceva ce as mai putea lua cu gaura mai mica?
4. Ma dispera ca de 2 sapt tot vomita dupa masa... Voi ce faceti in cazul asta? Mi-a zis medicul sa-i dau metoclopramid 2 pic de 3 ori pe zi inainte de masa cu juma de ora... Mi-e groaza sa astept apoi juma de ora pana sa-i dau sa manance ca o sa urle...
Ma dispera ca adoarme la san si nu goleste nici macar 1... Bineinteles ca apoi se trezeste mai devreme de 2 ore... Ce sa-i fac ca nici cu ciupituri, cu nimic nu merge...Pur si simplu nu mai vrea!
O sa mai am intrebari dar acum ma cheama datoria...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Jackie spune:
quote:
Originally posted by cleo78
jackie, daca face la 3 zile, nu e bai. De cand am scapat de colici, noif acem la 2 zile. Un big kk!!! chiar cu replica...mai mica, la o ora. Nu m-am stresat, las copilu asha. Nu e tare, sa zica ca e constipatie, bebe se agita la parturi oricum, asha ca... tot asha inainte!!! Mai fetelor, sa vedem partea buna: acu 30 ani, mamele la care copii se kk-u 1 data la 3 zile erau mai fericite decat cele la care trebuia spalat+ fiert totu de 3 ori pe zi .
Mare dreptate ai: eu am patit-o dupa un big kk. Il duc, il spal frumos si cit il stergeam mai face o tura pe prosop...Mama, ma uitam la prosopul meu alb si pufos ca la nu stiu ce. L-am spalat o tura de mina si dup-aia l-am aruncat si la masina...Intr-adevar, ala care a inventat pampersul merita o statuie, dar mai mica decit a celui care a inventat masina de spalat - ala e cel mai barosan..
Despre marsupiu - bag seama ca eu sunt cam nebuna, ca l-am scos deja de citeva ori cu el, tot asa ca trebuia sa merg in locuri unde nu puteam lua caruciorul. Nu e prea comod pt el, dar l-am sustinut eu mina...Nasol e ca si pe mine ma cam rupe de spate si e abia mic..
Nicole1980 spune:
Bine ne-am regasit mamici la clubul scutecelor. Sa ne traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa postam numai lucruri si intamplari frumoase despre ei.
Va pup!
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
CamiM spune:
Bine v-am regasit la clubul scutecelor!! Bine ati venit fetele cu primul bebe.. la voi e prima tura
Miss P bine ai revenit.. cu frumosul de David.. e dulce rau si voi parintii aratati super fericiti..
Avem si noi un marsupiu pentru bebe(l-am folosit si la Sofia si tare bine ne-a prins). Noi il avem pe www.chiccousa.com/product.php?productid=216&cat=8&page=1" target="_blank"> asta si l-am folosit de la inceput si nu are sa o fi afectat absolut deloc pe Sofia asa ca si acum este de ceva vreme in functiune.
Cleo multumim ca te-ai ocupat de trecerea de la odisee la scutece- faina strofa
Doloress multumim pentru poezioara!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
iulia83 spune:
monik la chicco, e un biberon stramb, cu picurare lenta, special pt bebei. eu cu asta am obisnuit-o si acu imi ia orice fel de tetina. arata asa: http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.071350.000.000&idFascia=21&idSezione=38..e cam scump, dar merita banii. l-am gasit la catena. il folosesc deocamdata sa-i dau ceaiul si mi l-a luat din prima.
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
Nicole1980 spune:
Miss – Doamne ce mutritze face Daviducu, parca e al meu, k si el se stramba in toate felurile. Miss, sa stii ca a luat mai mult de la tine decat de la tati. E un dulce. Pupa mama pe el.
Ma bucur k ai incheiat cu bine nasterea, imi pare rau k ai trecut prin durerile acelea groaznice si prelungite, dar ai ales ce a fost mai bine pt Daviducul. Felicitari mamico !
Cleo – super banc. Cleo la cat timp ai ridicat acea indemnizatie ? Si cine te-a anuntat k tb sa o ridici ? Trusoul l-ai ridicat ?
Ah, si sa nu uit multumim pt trecerea spectaculoasa. Ai fost minunata Cleo.
Carusel din acela cu ferma avem si noi, este super simpatic, il poti vedea si in pozele noastre.
Ylari – si noi am primit un marsupiu si imi este teama sa-l pun.Astept sa ne raspunda cineva. Vad k parerile sunt impartite...oricum mai astept pana isi sustine gatul
Elenuca – frumoasa printesa ai. Si ce rochita draguta aveti, sunteti o adevarata domnisoara
Aelita – incearca sa scri in word intai si apoi dai copy paste. Aaaa uite k mai sunt fete care fac asa.
Astazi David al meu a facut un BIG KK, nu i-au mai ajuns pampersii , ci a trecut si pe body… Noaptea ma supara foarte tare, déjà simt k nu mai am rabdare, sa fie oare depresie ? Stiti ce face suge 5 min si adoarme k valiza in gara. Nu il pot trezi nici cu ciupituri nici cu zaltaieturi si ma enerveaza asa tare k nici nu-l mai pun sa ragaie, ziua am mai multa rabdare, dar el noaptea procedeaza asa.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Miillyy spune:
Am o mare rugaminte .... sper sa ma puteti ajuta. Baietelul meu de 1 an a facut pana acum 3 infectii urinare cu E-coli si suntem disperati. As vrea sa ii fac niste investigatii mai amanuntite(urografie si cistografie) si stiu ca [b]jozsaerika[b], o colega din clubul vostru a fost cu copilashul in Ungaria pentru operatie, la Debrecen la un doctor f bun. Nu stiu cum sa fac sa o contactez.I-am trimis PM, dar nu cred ca l-a citit. Va rog mult sa o anuntati ca incerc sa dau de ea sau ar fi super daca are cineva numarul ei de tel si poate sa mi-l dea...
Vreau sa o intreb de numele doctorului din Debrecen, despre experienta avuta, despre cum s-a simtit baietelul ei Norbert dupa operatie etc.
Multumesc anticipat!
M. si Mihnea
http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1
puputi spune:
Tot incerc sa citesc din urma macar doua capitole, sa mai recuperez, dar nu reusesc.
Am pus si eu niste poze cu bebita in contul comun.
Nasterea a fost relativ usoara 100% naturala, mare poveste nu este. Dimineata pe la 7:30 au inceput contractiile mici si inofensive, pe la 8:00 au inceput mai dureroase si mai regulate, la 10:30 seara am ajuns la spital cu dilatatie 3 si de aici a inceput balciul cu japonezii. Venea contractia ,eu tipam, asistentele imi spuneau sa ma calmez, sa respir regulat "FUUUU", pana cand am tipat la ele ca nu pot nici un "FUUUU" ca eu vreau sa tip. Am tipat, am urlat, m-am rugat de ele sa imi faca ceva sa se termine odata, dar trebuia sa lupt ca si bebe era viteaz si lupta sa iasa.
Pe la 2:10 mi sa comunicat ca se vede parul la care eu disperata am inceput sa tip ca nu ma intereseaza de par eu vreau sa ii iasa capul.
In mintea mea la ora aia nu era decat cum sa fac sa il expulzez mai repede sa scap de durere.
Dar la 2:20 am uitat ca prin minune prin ce trecusem doar cateva secunde in urma, am auzit un planset amarat si mi sa aratat o chestie vanata albastra.
Cea urmat toate cred ca stiti.
Va pupu si ne mai vedem, a inceput sa planga bebe.
Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi