Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by iulia83

alarma falsa

fetelor, ce ma fac ca nu-i pot scoate nicicum mucutzii cu pompitza. ii mai iau cu betisor de ureche bagat in ser fiziologic, dar nu bag adanc, iau numai ce-i la suprafata, la intrare. ii vad in fundul nasului mucuti lichizi si nu-i trage pompa aia deloc. si chiraie, ca nu-i place deloc,abia o conving sa-si tina guritza inchisa si sa astup nara si degeaba..nu trage deloc
si inca ceva. i-au aparut pe limbuta niste besicute albe si azi m-am uitat atent in gurita si am gasit si sub buzite. sincer, n-am dat-o cu glicerina boraxata decat cand mi-am adus aminte. si mai ales ca-mi adoarme la tzitzi si nu vreau s-o trezesc ca mi-e mila. of...se mai duc acu daca incep sa-i dau dupa fiecare masa? ce-i mai bun...glicerina boraxata sau badijonajul bucal?

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Iubita, eu daca nu ii luam batista bebelusuli, cred ca ajungeam la balamuc....................... Eu am incercat intr-o zi sa ii scot mucii cu pompitza si nu am reusit nimic, pompitele sunt asaaaa, de forma cred, nu stiu cum se descurcau mamele noastre....

Eu sa stii ca imi dadeam cu glicerina boraxata pe mamelon cand alaptam, apoi am recurs la degetul in guritza (invelit in comprese sterile) iar acum pun pe suzi.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

eu citresc si raspund mai cu intarziere am facut baie la fetita, a papat si golit ambii sani, am incercat si cu 30 ml de supliment sa se sature bine, bine, dar nu l-a mai luat. decat 2-3 inghitituri. deci, e bine. miss eu cand imi sughita fata..si se intampla foarte des, chiar si in timp ce suge si trebuie sa ma opresc, ii dau 2 picaturi de lamaie. dr. mi-a zis sa nu-i dau, ca nu e bine, bla. dar prietena mea i-a dat fetii mereu si nu i-a racit odata. oricum, alta metoda nu stiu. am incercat si pusul pe umar si batut o juma de ora si tot sughita. din mila, sa-i curm suferinta, i-am dat lamaie ma bucur ca bblul tau e kkcios. a mea, mi-a mostenit tranzitul lent chiar speram sa nu il mosteneasca

andree27 si a mea avea lafel. dar o masez zilnic de vreo cateva ori cu ulei. dupa ce papa si e linistita, o pun pe perna pe picioare si o trag asa adormita cum e. ii place si nu caraie. cica e din cauza pozitiei pe care a avut-o in uter. se rezolva cu masaj, nu panica. a mea e aproape gata, asa a zis dr. cat despre Ericutzul tau, in prima poza seamana putin cu mufitza mea

cat despre mancat, ma feresc de fasole, mazare, varza, in rest, mananc cate un pepene rosu de 6 kg zilnic nu ma pot abtine

icazangiu asa patesc si eu. nici vb sa o pot schimba inainte sa-i dau san dupa ce s-a trezit

miss bine ca mi-ai spus de schimbatul pozitiei. cat despre sot, rabdarea, n-a fost niciodata punctul lui forte

cleo eu abia am timp sa fac cate ceva in casa ca sta fata agatata numai de mine si cand se trezeste, daca n-o mufez, tipa si urla..apai numai de spalat cu ceai nu mai am chef.

fetei mele i-au aparut basicute albe in gurita de cand am treut-o pe formula o dau cu glicerina boraxata. sper sa treaca

va pup0, noapte buna ma cheama datoria

Pozici Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by fecian

fetele si toate mladitele si mugurasii

Azi mugurasul meu pufarina a fost incredibil de agitat. A plans 2 ore incontinuu, nu l-am putut deloc consola. Deja eram disperata, nu stiam ce sa ii mai fac. Asa ca l-am lasat de capul lui, ca mancat era, dragalit a fost(nici in brate nu mai vroia), schimbat, imbaiat..cred ca se plictisise, nu stiu ce sa zic.
Apoi a papat, a marait putin si a adormit busteam pana la 3 cand a inceput acealasi lucru. Si acum se maraie si se caraie...efectiv nu stiu ce sa ii mai fac. Nu pot sa zic ca e stresat, de jucat ne-am jucat, nu mai vrea. Vrea doar sa stau cu el in brate si asta ma omoara. Mi l-am invatat (si mai ales sotul) ca imediat la primul scancet sa sarim in sus. Acum nici ca nu mai am pace cu el.
Am sa il las sa planga, ca efectiv nu am ce sa ii fac.
Altfel nici macar la toaleta nu pot merge...ce sa mai zic de mancat.
Iar curatenia si facutul mancarii e chiar un lux pe care nu mi-l pot permite.
Chiar acum plange, si probabil il va tine o gramada.
Are nervi ca nu il tin in brate.
Ufff...aveti si voi astfel de probleme, sau doar al meu e asa de "cuminte"?
Voi cum ati proceda in locul meu? Sincer nu stiu ce sa ii mai fac. Ne-am plimbat si afara in gradina(azi nu ne-am plimbat in parc ca a fost foarte foarte cald si in casa a fost mult mai bine).
Nu il mai linisteste nimic. Iar eu sunt cu nervii la pamant.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Si eu patesc la fel cu Sara.. s-a cam invatat in brate... De fapt ei simt nevoia de acea caldura fizica, iar daca mami este cea care ii tine in brate e cu atat mai bine..
Eu nu pot s-o las pe Sara sa planga foarte mult pt ca este un copil foarte agitat, foarte nervos si plange foarte violent, este mai tot timpul ragusita si nu vreau sa faca rosu in gat... Asta chiar nu ne trebuie, acum, cand mai avem putin si o botezam...
Nu stiu ce sa-ti spun, ei au zile si zile..uneori sunt linistiti si cooperanti, alteori parca sunt in razboi cu noi.. Totul e sa rezistam psihic!! Ei sunt sanatosi!! Bebelusii au o rezistenta si o sanatate de fier, asa ca noi trebuie sa avem grija si de sanatatea noastra. Asa ca nu te mai stresa (incearca..), mai lasa-l sa si planga, mai ia-l si in brate.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by iulia83
cine zicea de un ceai sau lapte (nu mai tin minte) impotriva constipatiei? ziceti-mi si mie cum se numeste ca am cautat si eu in farma si au dat din umeri toate. cica nu exista asa ceva

Pozici Iulia

Iulia, eu i-am dat Milchzucker. ii puneam in biberon o masura . I-am dat 3 zile- seara si dimineata. Am avut rezultate din a doua zi. Oricum intreaba medicul.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Noapte buna, fetele mele dragi!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata mamici si bebici.

Azinoapte am dormit 3 ore si acum la 7:30 dimineata ma simnt fresh.
Shintaro are si el meteahnele lui, ziua doarme fara probleme, dar noaptea cand il pun in patutul de sus se foieste, se rasuceste si poate doarme si el legate 3-4 ore. Daca este jos in sufragerie cu televizorul la cap lumina aprinsa si in leganutul lui doarme si 3 ore neintrerupt. Eu mare noroc am ca am chemat-o pe sora mea si ma ajuta, cand simnt ca nu mai pot ma schimba, e mami de rezerva. Daca eu dorm, sora mea ii da cate un bibe de formula. Chiar cat este normal sa pape un bebe de 2 saptamani la o masa?
Cand ii dau eu san nu ma ingrijorez asa tare, dar la formula mananca si 100ml. odata.
Probleme cu tati avem si noi. Curg prea tare si se inneaca cu laptic se enerveaza si cam 10 minute nu mai vrea tati.
Sughitam si noi muuuult dar nu imi fac griji, il tin ridicat in sus si vorbesc cu el pana se calmeaza.
De ieri a inceput sa aiba probleme cu burtica. Se foieste, se inroseste si plange pana da 2-3 gaze sau face niste kk. Tot de ieri am observat ca kk e cam apos, nu mai este ca inainte, voua vi sa intamplat?
Si inainte facea kk des, de 6-7 ori in 24 de ore, de 2 zile face cam de 3-4 ori si nu stiu ce sa cred. Poate ca a mai cresut sau de la formula, sau am mancat eu ceva care nu trebuia?
Of Doamne am pus atatea intrebari, va rog sa ne scuzati dar poate ne ajutati si pe noi va rugam.

Multumim de aprecieri. Toti bebei sunt frumosi si scumpei foc. Cand ma uit la pozele de pe contul nostru comun nu imi vine sa cred ce de bebei frumosi si parca mai ieri ne intrebam ce fac ei in burtica, cu cine vor semana, scoteam majorete....si acum ii tinem in brate si deja ne facem griji. Poate voi nu sunteti asa, dar eu nu prea realizez ca sunt mamica, bebe pt. mine e ca o papusica dulce de care ma topesc la fiecare zambet si mor de inima la fiecare plans al lui.
Am ajuns sa dorm 2-3 ore pe noapte ca sa ii pazesc si somnul, sa nu se sufoce, sa nu se innece...cred ca sunt paranoia.

Multumim ca ne-ati ascultat.

Pupici

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata!!!!
Poftiti, poftiti!

Stiti ceva? Eu am intrat la Odisee dupa voi in dimineata asta

Iuby a ramas la servici azi noapte................ Uof, nu mai suport proiectul asta, abia astept sa il predea azi!!!!!!!!!!!

Va pup pe toate, pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!

Eu vreau sa incerc sa scot formula de sapt viitoare. de luni. Am incercat de ieri, de la 6 nu i-am dat decat san. E adevarat ca a papat odata la 2 ore - cam mica distanta, stiu, dar merita efortul.
O sa incerc sa mulg si laptele ce ramane, pentru ca el nu goleste sanul.
Ieri a refuzat sa mai suga si cand am vrut sa mulg tasnea laptele vesel.
HM. Nu vreau sa se puturoseasca asa repede, imi place tare foamea si pofta lui de mancare.
Sa vedem cum o sa decurga ostilitatile de luni incolo.

Ylari Bebelunika grasuta e o frumoasa! Ca sa nu mai zic ce tare seamana cu mami ei.

Nicole Noi inca nu am stabilit cu botezul pentru ca sotul a avut f multe de rezolvat si abia luni speram sa se elibereze si sa incepem sa ne mai uitam dupa localuri. Dar Tulip Inn e pe lista, intr-adevar. V-au facilitat ceva - de ex sa aduceti voi bautura? LA cat te-a dus menu-ul? Ai ales tu din lista lor de 5 menu-uri?sa-mi pove si mie cum a fost - desi probabil pana in august, aranjam si noi undeva.

Doloress, ce spui tu acolo de rochite de botez ca doi saci, pai ne-ai pus pe forum 4 rochite super. ce s-a ales de ele? Ti-a placut mai mult cercetarea de piata, ha?

lcazangiu, am citit povestea nasterii..oof, cel mai rau mi se pare sa ai parte de nasterile astea 2 in 1, si naturala si cezariana, toate durerile aferente! Bine ca a trecut si acum te bucuri de Daviducu!

Andree, stai linistita, copii mici sunt cracanati. asa sunt picioarele lor.Ericutz e un dragut si perfect normal.

Iulia, mai sotul tau a incercat toate variantele. Sa-l vezi pe al meu ce se panicheaza si intreaba de parca nu e in regula ceva cu copilul: ce o avea de face asa? a mai facut asa pana acum? CE NE FACEM? Iar Mirciulica al meu nu a plans niciodata mai mult de jumatate de ora legat fara sa-l putem potoli. e un copil cuminte si nici colici nu a avut.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by puputi

Buna dimineata mamici si bebici.

Azinoapte am dormit 3 ore si acum la 7:30 dimineata ma simnt fresh.
Shintaro are si el meteahnele lui, ziua doarme fara probleme, dar noaptea cand il pun in patutul de sus se foieste, se rasuceste si poate doarme si el legate 3-4 ore. Daca este jos in sufragerie cu televizorul la cap lumina aprinsa si in leganutul lui doarme si 3 ore neintrerupt. Eu mare noroc am ca am chemat-o pe sora mea si ma ajuta, cand simnt ca nu mai pot ma schimba, e mami de rezerva. Daca eu dorm, sora mea ii da cate un bibe de formula. Chiar cat este normal sa pape un bebe de 2 saptamani la o masa?
Cand ii dau eu san nu ma ingrijorez asa tare, dar la formula mananca si 100ml. odata.
Probleme cu tati avem si noi. Curg prea tare si se inneaca cu laptic se enerveaza si cam 10 minute nu mai vrea tati.
Sughitam si noi muuuult dar nu imi fac griji, il tin ridicat in sus si vorbesc cu el pana se calmeaza.
De ieri a inceput sa aiba probleme cu burtica. Se foieste, se inroseste si plange pana da 2-3 gaze sau face niste kk. Tot de ieri am observat ca kk e cam apos, nu mai este ca inainte, voua vi sa intamplat?
Si inainte facea kk des, de 6-7 ori in 24 de ore, de 2 zile face cam de 3-4 ori si nu stiu ce sa cred. Poate ca a mai cresut sau de la formula, sau am mancat eu ceva care nu trebuia?
Of Doamne am pus atatea intrebari, va rog sa ne scuzati dar poate ne ajutati si pe noi va rugam.

Multumim de aprecieri. Toti bebei sunt frumosi si scumpei foc. Cand ma uit la pozele de pe contul nostru comun nu imi vine sa cred ce de bebei frumosi si parca mai ieri ne intrebam ce fac ei in burtica, cu cine vor semana, scoteam majorete....si acum ii tinem in brate si deja ne facem griji. Poate voi nu sunteti asa, dar eu nu prea realizez ca sunt mamica, bebe pt. mine e ca o papusica dulce de care ma topesc la fiecare zambet si mor de inima la fiecare plans al lui.
Am ajuns sa dorm 2-3 ore pe noapte ca sa ii pazesc si somnul, sa nu se sufoce, sa nu se innece...cred ca sunt paranoia.

Multumim ca ne-ati ascultat.

Pupici

Si maine va fi o zi
de samurai Shintaro Daniel http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?UV=360909970201_99556788313
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Puputi

niatsa fetele!
puputi, noi avem 8 sapt si tpt sar si pun mana pe fata: respira??
cat despre durerile de burtica...uite, si in japonia sunt colici. Asta e: incearca cu picaturi/ceaiuri- cere parerea dr-ului ca stie ce e pe piatsa voastra, msaaj usor la burtica in sensul acelor de ceasornic, pune-l cu burtica lui pe a ta, pene-l pe burta pe par langa tine si masaj pe spate etc. Cat despre cat papa - daca el creste, e bine. Nu te mai agita.
cu kaka, se echilibreaza in timp. nu sunt 2 copii indentici, nu sunt 2 zile la fel. Poa sa faca de 8 ori pe zi, sau la cateva zile.
Si nu te mai scuza la noi.... toate suntem naucite, aici gasim, sustinere si mici solutii. Toate suntem la fel. la samurai!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetele !!! Bun gasit la scutecele - o sa fie un club la fel de vesel ca la odisee

Eu nu am apucat sa inaugurez scutecele :p din motive de bebe super agitat ! Nu stiu ce a patit, cred ca abia acum are colici al meu De fapt probleme cu digestia nu mai are asa de mari, insa a devenit un plangacios fara motiv aparent. Ii tot repet ce ne spunea si Miss dar el nika ! Nu intelege ii tot spun ca are noroc ca nu s-o nascut in Africa pe undeva, ca are ce sa bage la ghiozdan si parinti care ar face orice sa ii aline durerile pe care le-ar avea :p Dar el tot da inainte cu urletele Culmea e ca s-a schimbat in ultimele zile... se trezeste urland si nu mai merge faza cu calmatul pe burtica mamei :) Si uite asa o tine pana seara...

Culmea e ca baga in el ca spartul imi ia cam 180 ml pe masa, la 4 ore, uneori si mai mult, spre 210 lejer. Imi e si frica sa nu vomite, mai ales ca laptele nu il mai anesteziaza si se zgaltzaie de mi se face mie rau of ! Chiar, ai vostri mai dorm dupa lapte? Ca al meu e si mai activat ca inainte.

Sa va spun cum decurge o zi: Se scoala in urlete, de ma si sperie. Capiata de somn, incerc sa il calmez, il iau in brate - dar nuuuuu... domnul trebuie plimbat. Doar asa se calmeaza. Problema e ca la 9 dimineta nu am chef de hatzaneli... Buuuun... ma scol, trec la incalzit lapte, ii dau sa pape si aici uneori imi inghite cei 180 ml in 10 minute, fara sa dea pe langa nici o picatura; alteori zici ca papa ceara fierbinte, asa se agita si se arcuieste si tzipa cu beberonul in gura de ma exaspereaza. Dupa papa urmeaza niste acrobatii, se incordeaza si urla, da din toate alea iar laptele galgaie in el. Apoi schimbatul - ei, asta ii place, imi trage niste zambete, ne jucam cu picioarele goale si ma topeste cu mutrele lui, uit ce mi-a facut pana atunci Stam asa 30 minute, apoi imbracarea Aoleo... spectacol ! Ok, trece si asta, il hatzan un pic si il pun in pat unde vorbeste cu broastele lui o perioada. In timpul asta zici ca are motorash in fund, dar macar nu urla. Disperata, ma apuc sa ma mulg hihi uneori intrerup, ii mai bag suzeta in gura caci incepe showul. Termin de muls (daca ma lasa), apoi ... program de tzipete. Nu stiu ce sa ii fac, pe toate le incerc Si uite asa se face iar ora de masa si repetam...

Ce e aia curatenie, spalat, calcat sau alte alea... de-abia apuc sa spal biberoanele si sa mai sterilizez pompa aia. Ies cu el afara, caci il calmeaza un pic miscarea caruciorului iar seara il preia Bogdan. El are rabdare, fetelor, reuseste sa il calmeze, bebe ii zambeste etc ... dar e un echilibru fff fragil: cum il deranjeaza ceva - se ineaca de plans. Plange cu lacrimi de crocodil, nu exagerez. Se sufoca uneori. In fine, nu stiu de ce face asa, am exclus o eventuala durere, pt ca am remarcat ca se calmeaa daca ii dau atentie, daca vorbesc etc. Nu il tine mult calmatul asta ...dar oricum. Cred ca se plictiseste... si deja s-a obisnuit cu noi si ... ne chinuie Trevuie sa ne ocupam de el non stop. Daca il am in brate, il plimb, e mai calm, si vreau si eu sa ma asez - aoleo !!! Ia foc ! Asa de nervos este. Nici jos nu ma lasa sa stau. Neaparat trebuie plimbat, sa fie el girofar. Daca fac greseala sa il las pe e; jos... hmmmm....

Uneori il las sa urle pana cand vad ca nu mai are aer... Ce sa ii fac, of ! Macar noaptea imi doarme bine: cate 8 ore pe putin, fara intrerupere, apoi inca 3 ore dupa masa de la 5 dimineata. Eu insa trebuie sa ma mulg, ca altfel explodez Am lapte sa dau la gemeni ! Insa doar 1 luna mai fac asta yuupiiiii ... Din august adios. Ma pregatesc pentru botez in spetembrie si vreau sa imi fie obisnuit cu formula :) Plus ca nu mai rezist cu pompatul asta :)

Cam asta de la noi. Miss Bine ai venit acasa - ai un bebe tare dragutz ! M-am topit dupa el - e super haios cu perishorul lui ! Ma bucur ca sunteti bine si te admor ca mai poti scrie asa mesaje lungi :)

Puputi - l-am vazut pe samurai mic hihi Pai e un scump, sa va traiasca !

fetele si bebeii !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput