Mamici prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Of, Doamne,

Pupam copilasii si mamicile si multa sanatate!
De la ce s-or face enterovirozele astea??

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

GINA luni merg la dr. la control sa il vada, dar aerul conditionat e vina , cum i-am dat drumul Rares a si inceput sa tuseasca. bine ca si-a revenit.x4
MADA i-am aratat-o pe Sofia lui Baba (mama mea pe care o cheama Sofia) A spus ca e foarte frumoasa, deci toata lumea o vrea

Fetelor mi-a povestit Tia ce a patit cu Daria la mare, mai bine spus ca doctorii de acolo. Doamne prin ce a trecut, eu in locul ei ii luam la bataie.Eu nu ii inteleg pe doctorii care nu vreau sa munceasca, sa plece sa vina cei care vor.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi.

A fost multa liniste in zona, ma bucur ca s-a mai animat atmosfera!
EU cu DUracellul de Filip abia de apuc sa mai citesc din cand in cand, de scris , mai greu. Azi e la tara cu bunicii si il aduc maine sau luni, asa ca am timp de forumeala.

Imi pare tare rau sa aud de bebei bolnavi! enterocolita asta e tare nenorocita! am auzit de o gramada de copii care au patit-o, mai ales la mare! u l-am ferit pe Filip cat am putut de apa , atunci cand intram incercam sa nu ajunga cu gurita la apa.
Pussi, bine ca s-au insanatosit Tustele! imi pare rau pt concediul tau!

Sanatate multa tuturor ingerasilor!

Eu incerc sa ma descurc cu Filip in timpul saptamanii, facand si altele prin casa, nu stand numai dupa el! de cand merge singurel si inca bine, mai apuc sa pun o rufa, sa fac ceva de mancare, desi in majoritatea timpului, vine si ma trage sa merg cu el sau sa ma joc cu el. A devenit si f marait si "tipator"! cand nu ii dau ceva sau nu mergem unde vrea el, se inmoaie tot, se intinde pe jos, nu ma lasa sa-l iau in brate sau de mana si urlaaa!!! zici ca-l tai!
Of, sper sa nu ramana asa!
Ca sa vedeti cum s-a transformat bebele meu in baietel, uitati aici :
Filip la 1 an

tuturor!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! CELOR CE POARTA NUMELE MARIA

special pentru BIANCA MARIA, ALECSIA MARIA, MARIA ALEXANDRA SI ALEXIA MARIA

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

La multi ani Mariilor
MARIA ALEXANDRA , ALECSIA MARIA, BIANCA MARIA,SI ALEXIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare fetelor, sper ca ne mai tineti minte... Nu am mai intrat pt ca aminceput serviciul, iar cei mici ne-au fac ut varza pe toti. Noaptea nu dorm se trezesc si pling pana il luam in brate si ne plimbam asa aproape toata noaptea. Sper sa fie dintii de vina, avem cate 2 fiecare. Incerc sa mai citesc si eu din urma si mai revin Ce le m ai dati sa manince ca nu prea mai am idei? Va pup pe toate

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI ALEXIA MARIA !

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXIA, MULTA SANATATE SI FERICIRE
MI-KA sa-ti traiasca printesa .Distractie placuta
Adela pregatestete, urmezi tu, maine ne vedem.
Am pus poze noi

Mergi la inceput

Fetelor Dannette are nevoie urgent de garvibinon, daca aveti sau stiti pe cineva care are ajutati-o

Mergi la inceput

TIA Mai dat gata cu printesa Daria e Dar eu zic ca seamana cu tine

Mergi la inceput