Mamici prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Denisa, multumim! am vazut pozele cu baietii tai ochiosi! Gabriel arata exact ca Filip cand s-a nascut: incruntat, cu gurita stransa, suparat de lumina.., uite-l pe-al meuaici, si al tau : aici.
Sunt niste frumosi,si Gabriel si Cristian! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am aparut si eu...Cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ... s-a modificat totul. Am ajuns la bunici, mare nebunie cu pisicile si cainele... fugim in rotobile sa le prindem, ne place totul.. dar Elena nu adoarme fara mami Cum ies seara din camera cum incepea sa planga. Au incercat bunicii fel si fel de smecherii dar n-a tinut. Asa ca ma hotarasc sa raman cu ele toata sapt.
Miercuri la pranz o descopar pe Ana cu febra 39... direct la pediatru... nu are nimic decat 2 dintisori care se chinuie sa iasa. Febra a mai avut doar joi, i-am dat Nurofen si alternam supozitoarele de Novocalmin cu Paracetamol... dar acum nu manaca, adica papa, dar doar ce-i place cred: iaurturi, lapte cam 200-300 ml/zi, cereale, supa... mancare gatita mai deloc. A mai patit cineva asa? Cat dureaza? In rest stare generala buna.
Elena in schimb mamanca enorm, cred ca-i prieste aerul si activitatea! Ce m-a mirat la ea: a fost constienta ca Ana e bolnava si are nevoie de mine, asa ca n-a mai facut scandal seara daca eu am stat cu Ana! asa ca i-am taiat si ei "cordonul ombilical"

eu am venit acasa azi noapte si vineri plec la fete. Daca e totul ok mai stau cu ele o sapt. la bunici ca tot avem toate lucrurile acolo.

Am hotarat cu tati sa repetam si in august vizita la bunici!

merg sa citesc in spate...

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Madalina Ai o minunatie de fetita, numai buna pentru Rares
O sa incer si eu varianta cu bazinul olimpic
Aurel crismultumim 4x
Cati Magureanumultumim de urari, acum il cautam pe Matei sa-l votam
Andicu o sedinta foto foarte reusita, dar si o familie foarte frumoasa.x4
Tia eu sunt pe la Turnu Severin, am avut o nunta ieri si astept sa plec acasa, caci sunt fara Nicu si depind de altii. Asa e cand nu asculti sa vii cu masina ta. Si vezi ce faci cu Daria ca o tot promiti de nora, o nu ai anuntat ca e caparata?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor. Nu am mai intrat de foarte mult timp pentru ca inca nu am net acasa.
Suntem bine, fetele au crescut, Iris are 12 kg iar Karina 11, merg singurele de vreo 2 saptamani. Pe 28 iulie facem un an. La 11 luni fix i-au iesit lui Iris primii dinti: 6 odata! A fost crunt, dar a trecut. Ea fiind mai grea, merge ca o macaroana fiarta, dar se tine totusi bine pe picioare, schimba directia, se apleaca si ridica obiecte de pe jos, etc. karina e o rea, o musca pe Iris foarte tare si o trage de par. In curand o sa le tund pe amandoua.
a inceput sa fie mai greu in parc pentru ca vor amandoua sa mearga pe jos fapt pentru care am achizitionat bona nr. 2.
In rest totul e bine. In sfarsit le las si eu sa doarma singure in camera si dorm legat de la 10 seara pana la 7 dimineata. Eu oricum nu intru la ele decat la ora 8 dimineata.
Plecam la inceputul lui august la munte si apoi la mare.

Va pup pe toate si pe puiuti!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sa va povestesc cum a decurs prima zi fara Tuste... Delia sa fi pe faza... groaznic, nu m-am asteptat sa am asa o reactie... m-am plimbat toata ziua prin casa fara chef de facut nimic, nu-mi gaseam locul si nu stiam ce sa fac cu atata timp liber. M-am dus la alimentara din colt si cand m-a intrebat vanzatoarea de Tuste am inceput sa plang. Sunt normala?? Imi venea sa sunt tot la 20 de min. sa vad ce fac...
Ana a reinceput sa pape bine ... se simt bine in continuare la bunici si noi ne-am hoatarat sa plecam in august in concediu... sper sa rezist fara fete

andicu am vazut si noi marinarul! si o mamica blonda
diana noi am papat Humana si ne-am constipat de numa... dar tot Humana are lactoza, asa ca le-am dat zilnic pana la 4 luni and am inceput diversificare si n-am mai avut probleme!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

hellooo..

Lachi, felicitari pt grasanele! poze noi cu voi?? amrevazut pe cele vechi si uite asa imi fac ochii:

Pussi, concediu in august??? ne vedem ???
Si sa stii ca nu esti nebuna! prima data cand l-au luat la tara bunicii pe Filip, dupa ce a plecat si am vazut casa goala, m-a luat plansul. Deja are o luna si mai bine de cand, aproape in fiecare we merge la tara pt 2 zile si tot ma apasa pe suflet cand intru sambata la el in camera si vad ca-i goala!

Noi ne cam luptam cu mancatul iar! se pare ca e de la dinti! de vreo saptamana face si mai moale, e mai caldut, e mai marait si se pare ca-i ies caninii de sus! sunt umflati rau . Nu stiu in ce ordine ii dau lui ca are 4 sus si 2 jos. Normal, ar fi trebuit sa-i iasa intai ceilalti 2 incisivi de jos, dar...
SI m-a terminat cu statul afara! toata ziua ma trage de mana sa mergem afara; isi ia sandalele si ma duce la usa si bate cu ele in usa! in casa a descoperit scarile si ma usuca urcand treptele pana la mansarda si inapoi si dupa 5 min vrea iar!

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ce faceti fetelor?Pe unde ati fugit toate?

Adaca si Sofiuca il place pe Rareselu'.

Pussi,Andicu va inteleg perfect eu daca plec o juma' de ora fara Sofiuca simt ca imi lipseste ceva stau ca pe ace.

Noi am fost la mare pt o sapt,Andicu nu am avut nr tau de tel ca tare as fi vrut sa va vad live.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MADALINA Cand Rares stranuta sa stii ca ii spun "Sa traiesti, sa faci casa in Bucuresti si gagica la Ploiesti" .Deci ne incuscrim x4

E vacanta, se vede !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

La multi ani, Karina si Iris!
Lachi, sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase si norocoase si sa o faca pe mami fericita toata viata !!! x3!

La multi ani , Stefan Rares si Octavian Petru!!!
First_Carmen, sa-ti traiasca flacaii, sa fie sanatosi, sa va bucurati impreuna de tot ce-i frumos in viata!

Pupam pe toata lumea!

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Petru si Stefan! Sa fiti sanatosi si norocosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!

Andicu multumim pentru urari! Acum descarc pozele de sambata cand le-am taiat motzul si o sa le pun pe link.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput