Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 15
diana_d spune:
Buna seara mamici,
tare mi s-a facut dor de voi, de vremurile
in care eram la aspirante, apoi la Odisee...
Multumesc aurel_cris, madalina, cellu pt strigare si neuitare,
am lipsit de pe forum mai bine de 2 luni...
Despre mine - sunt singura si ingrozitor de obosita, epuizata;
mi-as dori atat de mult sa am pe cine lasa cateva ore sau o noapte cu bebelusul...
Mi-e greu din toate punctele de vedere: psihic, fizic, financiar;
dar cel putin sunt fericita ca mama, Daniel imi lumineaza infinit viata.
Tatal francez s-a dovedit a fi un nemernic
iresponsabil care pana acum nu m-a ajutat cu absolut nimic si nici n-o va face dar care culmea, cica isi iubeste copilul;
drept urmare i-a adus cadou doar un marsupiu pe care insa l-a luat inapoi in Fr, ca nimeni decat el sa-l foloseasca.
Sustine ca dragostea si banii pt copil n-au nici o legatura.
La ora actuala e preocupat sa-si cumpere a 4-a proprietate -
o vila pe Coasta de Azur, dar pt bebe n-are nici 100 Euro.
Scuze pt aceste detalii, dar individul tocmai a plecat dupa o vizita scurta si acum rabufnesc. Pensie alim nu-i pot cere pt ca oficial in Fr nu are nici un venit. Si pe mine deocamdata ma streseaza vaccinurile de la 6 luni (Prevenar, Rotarix, Pentaxim) de peste 200 E. Asta e.
Ma bucur pentru voi ca sunteti sanatoase si aveti copii frumosi:
Aurel, Ciarli, Cellu, Pussi, Madalina, Internet, Andicu, Kla, ....
Mi-e dor de voi si de vremea in care speram/visam
ca totul va fi bine.
Pe iubitul meu mic de aproape 6 luni il puteti vedea la adresa:
http://community.webshots.com/user/diana_demyan
Va pupam,
Diana si Daniel
andicu spune:
Buna Mamici!
Nu prea am mai scris pt ca nu am avut mult timp, si daca vedeam ca nimic nou la acest subiect, fugeam repede in treburile mele.
Acum ma bucur ca dati semne de viata, mai ales rarutele dragutele, Kla, Diana, Denisa,Delia...

DIana, imi pare tare rau pt ce intorsatura au luat lucrurile in viata ta! ma bucur pt tine ca ai vointa si optimism, ai un baietel superb, iar tatal lui va regreta amarnic mai tarziu , cand va realiza ce a pierdut! iti doresc numai bine, tie si lui Daniel! 
Sheri, am mai aruncat un ochi,pe ici-pe colo, asa ca iti urez si eu reusita maxima cu bebe nr 2 sau chiar cu bebeii nr.2 si 3!! 
![]()
Pussilina, tu iti dai seama ce repede trece timpul? intr-o saptamana Tustele tale vor implini 1 an!
ptiu, ca nu mai pot de dragul lor! 
Delia, imi pare rau ca nu a fost sa fie nici acum! ma bucur ca nu renunti! sper sa fiu si eu la fel de puternica cum esti tu, cand o veni momentul! dar mai stau vreo 2 ani, ca e greu si cu Filip , d-apoi cu inca un bebe! pana atunci, pumnii stransi pt tine si sa dea DD sa-i daruiesti un fratior sau o surioara lui Rudy cat mai curand! aaa, si e o frumusete de baiat! ce a crescut! si e un dulce in costumul de Superman de Halloween! 

Ade, baietii tai sunt niste nazdravani, nu-i asa? se vede dupa fetele lor! tare haiosi!! ma intreb cum le faci fata la toti 3!![]()
Madalina, Sofia ta e o frumoasa si o scumpa! 
Cellu, felicitari pt bebe George cel ranjit si iute! 
Doamne, ce mai trece timpul si ce repede ne cresc Strumfii! parca ieri eram ori proaspete Mamici , ori proaspete Burtici si pline de emotii pt cate una dintre noi!...ma apuca si pe mine melancolia..![]()
Filip creste si el, e un zapacit, un smecher , ii merge mintea la toate prostioarele si prinde din zbor orice noutate! desi are burtica inca la vedere ( noi ii zicem de "bautor de bere"
) si vreo 13 kg, alearga non-stop si scoate untul din noi! De vreo 4 zile ne-a scos peri albi, ca a facut febra 2 zile si apoi nopti albe, se pare ca ii iese a4a maseluta si inca vreun canin si de 2 nopti incoace se trezeste din ora in ora!
Noroc cu bunicile ca ma mai ajuta, ca eram lata la ora asta!
Eu incep serviciul la 01 dec, ma bucur pe de-o parte, ca mai ies din plafonarea asta zilnica, si din lipsa de bani..
, pe de alta parte, mi se strange inima ca n-o sa mai stau EU toata ziua cu el, ci soacra mea, si o sa-l vad doar seara, de la 6 la 9-10!...![]()
Multumim tuturor de urarile pt Sf Mihail si Gavril, acelasi lucru vi-l dorim si voua, celor care s-au aniversat ca si noi, cu scuze pt intarziere! 

Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
diana_d spune:
Buna Andicu,
Filip e un baietel super-frumos, l-am admirat de cand era bebe mic.
Mamici, mai in gluma, mai in serios,
ma simt responsabila pt linistea de pe aici - daca ma trezesc si scriu uratenii... deh.. asa e cu frantuzul - ma santajeaza financiar si nu ma ajuta doar ca sa accept custodia comuna si sa-i dau copilul, nu vrea sa renunte la el ci sa i-l dau.. Niciodata!!!
Sper sa vina la noi tot mai multe gravidute prin Fiv.
va pupup mult pe toate si sanatate la puiuti!!!

adaca spune:
DIANA Fi tare, sa nu te lasi ! Noi suntem alturi de tine. poti sa-ti descarci sufletul la noi.Trebuie sa fi cu psihicul tare 

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
cellu spune:
DIANA D, oricat de greu ti-ar fi acum financiar, vei reusi. Un asemenea individ nu are cum sa fie un tata bun pentru copilul tau. Acelasi mesaj, FII TARE! Daca te pot ajuta cu ceva, oricand. 
BB George-Ion 10 luni
aurel_cris spune:
KLAscuze iubita la cat sunt eu de zombi din cauza nesomnului sigur am vrut sa scriu ceva si a iesit alceva![]()

CELLU ce bine ca ne-ai dat de veste,asteptam poze cu bebe George
MADALINAce mai face Sofiuca?
ANDICUsper ca maseluta si caninul au iesit sa ai viata un picut mai linistita.Uau deci back to work
,ai dreptate este bine si rau ca nu vezi smecherasul.Spre rusine mea eu nu l-am felicitat pe Gabrielul tau drag ca nu am mai intrat pe net mai deloc.Si de ce crezi? un nazdravan de dintisor,de fapt 2 mi-au mancat noptile
La fel Bianca sa trezit din ora in ora,am zis gata pana aici mi-a fost
,la cat nu dormea ea si cu dintii....imi venea sa o iau la goana.
DIANAla cat de greu se creste un copil,la cat te-ai chinuit tu sa il ai -individul vrea copil de-a gata?Daca dupa o noapte de nesomn mi-ar iesi in cale i-as da cu ceva in cap fara sa stau pe ganduri.Imi pare tare rau ca tu trebuie sa treci prin asa ceva,daca pot sa te ajut cu ceva o fac cu placere.Cat despre individ....oricate case isi ia acum nu o sa ii aduca fericirea mai tarziu,dar pana isi da el seama copilul are nevoie de multe.Ai grija de tine si de baietelul tau pretios
ADACA ce iti mai fac nazdravani?
DELIA multa bafta la noua incercare
PUSSI ce mai fac printesele?
Acum sa va zic cate ceva despre noi,ne luptam cu iesitul dintilor daca o tin tot asa ies curand la pensie
.As
fetelor de nu mai pot dar cand ma duc la culcare nu se prinde de mine deloc.Bianca e o smechera de nu se poate stie exact ce vrea si cand vrea,te lasa cu gura cascata copii din zilele noastre.Altfel ce sa zic paseste ajutata de jucaria ei si este tare mandra iar noi suntem topiti dupa ea.Cat imi face ea noaptea alba,dimineata cat o vad razand ma topeste,nu pot exprima in cuvinte dragostea pt bulina mea.In rest nimic nou la orizont,vreme naspa,ma simt singura aici,facem niste renovari pe la casa si asteptam sarbatorile![]()

la toata lumea
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
internet spune:
Diana imi pare rau ca treci prin asa ceva, spune-i " frantuzului" sa-si faca copil singur daca poate si apoi sa-l creasca tot singur, fii tare, BB are nevoie de tine. Un tata se poate inlocui( mai greu dar se poate) o mama nu. 

Fetelor nu va mai palngeti ca le iasa dintii la copilasi, ar trebui se ne lasati pe mine si pe Adela sa ne plangem pt ca ai nostri nu mai au dinti
. E f greu cand le iasa dintii dar e groaznic cand trebuie sa mergi de la 2 ani la plombat, cica trebuie sa o conving pe Daria sa tina gura deschisa pana ii plombeaza maselele
, i-am zis la dentista sa incerce ea, daca poate e libera sa-i plombeze.
Cred ca pe la 10 ani o sa pot sa o conving , pana atunci nici o sansa.
Va pupam pe toate 

LucaLuca spune:
Hello. :)
Of, ce mi-as fi dorit ca acest prim post al meu aici sa fi fost ontopic - si ar fi trebuit sa fie, as fi fost acum in saptamana 38 de sarcina... Dar nu a fost sa fie. :(
Va scriu insa din alt motiv, foarte important.
Cum eu pana la fiv mai am de asteptat, fac si eu ce pot, ma lupt cu autoritatile romane, mai ales ca incep sa se intrevada rezultate. Unele dintre voi au citit pe topicul cu campania, dar am facut o sinteza aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129562
Tare mult m-ar bucura daca v-ati gasi un pic de timp sa spuneti cateva vorbe aici: http://.infertilitatea-marturii-directe/ - e nevoie si de vesti bune, de exemple "deci se poate!", de incurajari.
Miza e mare. Va multumim, sanatate multa, voua si bebelusilor! :)
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
adaca spune:
aurel cris suntem bine multumim de intrebare. Gemenii sunt fascinati de gradinita si in weekend se trezesc la ora 7 dimineata ca vor la gradi. Rares e un rasfatat, orice il intrebam el raspunde cu Da
Esti baiatul lui mama? a lui tata, a lui baba? esti rasfatatul familiei? mama te iubeste? etc. Este un smecheras mare de tot. Azi am avut sedinta foto, dar trebuie sa prelucrez pozele.
Cu gemenii nu am stiut cand le-au iesit dintii, dar Rares face urat de tot cand mai iese cate un dintisor.![]()
![]()
![]()
pentru Bianca de la baieti 

![]()
![]()
![]()
luca luca

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
aurel_cris spune:
INTERNET ma speri la dentist de la 2 anisori? uff...dar cand i-au iesit Dariei masalutele de s-au si cariat?Intreb caci am o nepotica care face 3 ani in mai si inca nu are toate maselutele
Pup Dariuca si pe mamicuta

ADACAsoacra cu viitoare 3 nurori
,ma intreb cum te vei descurca atunci
.Asteptam procesarea pozelor si pupam si noi strengari

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris