Mamici prin FIV (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

in primul rand multumesc tuturor pt. urari!

Delia pt. tine am intrat! astept vestile bune!
Sheri iti tinem pumnii pt. BB 2!
madalina am rugamintea, daca se poate sa treci indreptul fiecarie mamici care e si prin ce metoda ..

aici avem pozici noi :
http://good-times.webshots.com/photo/2600582010104078634qfQQqW

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

KLA tare scump este David
PUSSIadorabile sunt fetitele,cred ca esti tare fericita privindu-le
ANDICUpe aici nu mai intri??Am vazut pozele din vacanta sunt tare frumoase
SHERITAieri a fost ziua printeseiALESIA,multa bafta la noul FIV
MADALINApe aici nu mai intri?Am vazut pozele Sofiei,este tare scumpa
Fetelor ati abandonat subiectul??

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Cris intru dar doar sa citesc stau pitita.Am vazut si eu pozele tale cu micuta Bianca ce copil frumos si ce mare a crescut,parca mai iesi ne intalneam pe colidoare la Giuly

Pussi am inteles sa traiti!Dar am o rugaminte la voi spuneti-mi cine a mai ramas ca sa pot face modificarileFetele sunt adorabile,mai ales cum se joaca ele .

Kla ce baiat are mama acolo!A meritat efortul pe deplin nu?

Acum prezenta : Andicu, Denisa, DianaD, IoanaCarmen, Raluca, Cati, Ciarli, Cellu si celelalte fete care nu ati mai dat semn de viata de mult ce faceti sper ca sunteti bine toate impreuna cu bebelusii.

toate fetele.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pussi,eu voi incerca din nou in decembrie sau ianuarie.Din pacate nu a fost sa fie in octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CRISmi-ai botezat cupliu' mai,il cheama Denis,nu-i nimic ca vine sfantul Craciun si asa imi dai un porc ai o printesa super frumoasa ca mamicuta ei ce mai....sa-ti traiasca!

PUSSI superbe fetite,superbi ochisorii lor superbe superbe amandoua!

MADALINAsa stii ca a meritat efortul,nu stiu ce am dar m-a luat un dor nebun de burtik si nu stiu cum sa-mi conving sotul sa mai facem macar un bb,e minunat sa fii si cu burtik si mamica!ceva de nedescris.

cam slabuta activitatea pe aici.va pupacesc pe toate fara exceptii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kla78

CRISmi-ai botezat cupliu' mai,il cheama Denis,nu-i nimic ca vine sfantul Craciun si asa imi dai un porc ai o printesa super frumoasa ca mamicuta ei ce mai....sa-ti traiasca!

PUSSI superbe fetite,superbi ochisorii lor superbe superbe amandoua!

MADALINAsa stii ca a meritat efortul,nu stiu ce am dar m-a luat un dor nebun de burtik si nu stiu cum sa-mi conving sotul sa mai facem macar un bb,e minunat sa fii si cu burtik si mamica!ceva de nedescris.

cam slabuta activitatea pe aici.va pupacesc pe toate fara exceptii!

mamica fericita deDenis Alexandru
18.06.2008
http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/

Si mie mi-e dor de burtica mea cand am ajuns acasa de la maternitate vreo luna parca nu eram eu simteam ca lipseste ceva,de abia astept sa incep din nou tratam pt un nou bb dar pt asta mai astept sa faca bubu mic macar 2.5-3ani.

Delia imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta,poate va fi cu noroc data viitoare,eu iti tin pumnii sa iasa cu ochisori.

Marti se pare ca are punctia si Shery ii tin pumnii sa fie un fiv norocos.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CE E CU LINISTEA ASTA PE AICI ?????

Daca doriti sa va delectati cu cateva poze noi, gasiti la semnatura. Poze de la prima noastra serbare.

pentru toata lumea

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

La multi ani tuturor care poarta numele de Mihail si Gavril!

Ati abandonat subiectul fetelor?Am vazut ca tot la gravidute tragem cam toate de pe aici sa ne cuprinda cumva melancolia dupa burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele SFINTILOR MIHAIL SI GAVRIL
MI-KA LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Scriu si eu dupa mult timp! Suntem bine, dar cum mai spunea cineva, "din lipsa TOTALA de timp" nu pot intra sa scriu. V-am mai citit mesajele, dar am ramas cu gandul sa va scriu. M-am bucurat tare mult sa vad pozele bebeilor. Poate reusesc si eu sa pun poze cu George.
PUSSI, [/red]La multi ani![/red] Fetele tale au crescut si sunt tare frumoase! Ce a trecut timpul!
ANDICU, [/red]La multi ani [/red]si aici pentru BEBE FILIP GABRIEL! SA va traiasca!
AUREL CRIS ai o bebelina de revista!
SHERITA bafta!
George creste, a facut rubeola, a racit o data si a avut rosu' in gat o data. In rest, ne alearga toata ziulica! Se culca la 11-12 noaptea, ce timp sa mai am... E iute, are un kg mai putin decat media, dar dr.-ii (ca am fost pe la vreo 8) ne asigura ca e sanatos, asa e el!
Are 6 dintisori, pe care ii ranjeste tot timpul si spune TATA! si ma oftic!
MADALINA, CIARLI, DIANA...toate fetele
Am sa incerc sa intru mai des. Poate se mai organizeaza vreo intalneala...

BB George-Ion 10 luni

Mergi la inceput