Mamici prin FIV (3)
Raspunsuri - Pagina 13
adaca spune:
DELIA Imi place de tine, sa nu te lasi iubita pana nu devii mamica.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Delia21 spune:
Adaca,eu sunt mamica de comoara de baiat dde 2 ani si 7 luni dar mi se facu un dor nebun de bebe mic si pufos.
Si,...visez sincer sa fiu mami si de printesa,...
adaca spune:
DELIA Iti doresc din suflet sa ai o printesa. Si eu am vrut, dar asa a fost sa fie. Dar ma bucur si de baietii mei, sanatosi sa fie 

Ade cea mai fericita

aurel_cris spune:
Delia imi pare rau ca nu a fost sa fie de data aceasta dar sigur data viitoare va fi cu ochisorii

Fetelor vad ca nu prea mai intrati pe aici,ce mai faceti??
Sa va spun despre noi cate ceva poate asa mai intrati si voi sa ne spuneti ce mai faceti.Bianca a terminat in sfarsit vaccinurile obligatori
,mai are pe 4 nov. hepatita b si in 6 luni inca un buster.In rest este ok papa bine,se joaca,problema mare ramane somnul....ma omorat practic.Sunt in permanenta obosita caci nu era de ajuns ca se trezea cam de 3 ori pe noapte sa pape acum sta intre 1-2 ore treaza si se joaca frate.Eu ziua de felul meu nu dorm,noaptea nu mai reusesc sa adorm cand doarme ea,am in permanenta o durere de cap masiva.Intr-o noapte am bagat un somnifer ca ma luase cu tremurat si simteam ca nu mai pot,a stat sotul de veghe.Am 2 luni de cand sunt in Manchester si vad ca oboseala se acumuleaza din ce in ce mai mult,nu mai este nici mama sa mai facem cu schimbul.Il am pe tata ma ajuta enorm ziua dar noaptea ii este cam teama sa stea cu ea iar sotul cu munca,scoala nu are cum sa ma ajute prea mult.Tot timpul sunt ocupata mancare fac la 2 zile ca acum sunt 2 barbati in casa,pt. fata mereu gatesc proaspat,spalat,calcat,curat, ceva contabilitate si a trecut saptamana.La ora 9 seara adorm imediat cu fata pana pe la 12 cand incepe dansul
,voi ce ma sfatuiti sa mai incerc?
Pentru mine nu mai am timp ddeloc,ies odata pe saptamana afara in rest acasa,simt ca ma inchid de tot in mine,nici nu cunosc pe aici lume...
Am mai slabit cateva kg...mai imi face si al meu reprosuri ca nu ii mai acord asa multa atentie 

Mai nou am inceput sa renovam casa deci avem in permanenta santier....
Va pup pe toate,pe ingerrasi deasemenea

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
internet spune:
PUSSI 
LA MULTI ANI 

Delia imi pare rau, poate data viitoare o sa fie bine. 
. Cred ca pt BB 2 trebuie sa luam reteta de la Adela, Auburn si Mi-ka ![]()
aurel_cris spune:
PUSSI LA MULTI ANI....
Pe unde umblati mai fetelor??
Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
daniela76 spune:
salutare, eu nu am mai intrat de foarte multa vreme din lipsa totala de timp liber. Am aflat niste vesti super... Mika , Auburn gravide natural??? super, felicitari sarcini usoare si bebeii sanatosi...
ALEXANDRA mea a facut un anisor , de vreo doua luni merge singura in picioare, vorbeste , stie cum face un catel, un pui o vacuta, stie sa spuna cum o cheama, iese ceva de genul "AIA" de la Ala si stie si cati ani are,spune "doua", si arata si doua degete, cu toate ca eu am invatat-o sa spuna unul.Ii place sa se uite pe cartii, sa se joace cu copii, sa se dea pe topogan.Il striga toata ziua pe varul ei, Armand sau pe prietna ei , Ana. E o nebunie totala, toata ziua o am ocupata, dimineata la serviciu, dupa amiaza ,acasa.
De ceva vreme ma gamdesc foarte serios la al doilea copil, dar nu imi fac curaj sa incep iar demersurile pentru fiv. Cred ca astept si eu o minune de la Doamne Doamne.
Ma duc la
si eu si sper sa intru ceva mai des, oricum va citesc mai mereu
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 11 LUNI
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
adaca spune:
PUSSI LA MULTI, MULTI ANI FERICITI !

TIA vezi ca tu ai o promisiune 
x4
DANIELA Sa te ajute Bunul Dumnezeu

RESTUL FETELOR UNDE SUNTETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?
Ade cea mai fericita

internet spune:
Daniela sa-ti traiasca fetita la multi ani. Cred ca esti tare fericita cand o auzi vorbind. Va pupam 

Adela de ce intrebi unde suntem ??? asteptam toate sa vina minunea si la noi 

. Am spus eu ceva dar nu cred ca mai pun in practica ce am zis, nu mai am curaj
. Va pupam 

Lelia 

kla78 spune:
salutari si de la noi!!!
PUSSI iti urez si eu cu intarziere(scuze) la multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa!
hehe se vede ca avem puiuti mici de aceea lipsa noastra de pe forum,imi aduc aminte cum stateam cu noptile pe dc iar acum abia astept sa pun capul jos sa dorm,dar e asa frumos sa fi mamica,e minunat!
noi suntem bine am inceput sa papam cu lingurita,cereale mar si cate un pic de banana ca tare ne mai place,si e tare incantat de lingurita,am pus si eu niste poze finally pt cine vrea sa-mi admire comoara.e un scump,si un cumintel,mai nou a inceput sa chitaie tot timpul cat e treaz,ma trage de par de nas incearca sa-mi bage manutele in ochi si tare se mai distreaza cand aude ca ma vaiet ca ma doare.
pupam toti bebeii si mamicile lor!
aveti aici poze http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/
mamica fericita de
Denis Alexandru