Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 18
nelia spune:
Dana, pai stai linistita, si cu ocazia asta ii raspund si lui Try. Mie imi ia patru si nu am casa ta... Cred ca intr-a ta mi-ar lua o saptamina, prima, ca a doua nu m-ar mai prinde nimeni. Ei, poate ca am exagerat un pic cu orele, dar Try, sa stii, ca la mine calcatul era primul pe lista. Atit de tare ma oboseste, desi nu pot sa spun ca nu-mi place chiar deloc, incit as fi luat o femeie numai pentru boarfe. Da' lasa ca-mi iau uscator sa le vinture bine si atunci doar le voi netezi. Uscate pe culme si nefiind ele toate chiar de calitate, se lasa greu calcate... Na, ca fac si rime acuma!
Khristin, asa auzisem si eu, si la cum il simteam in burtica pe Lisandru, credeam ca va avea vreo 4. Da' de unde, fetele au avut 3.800 si respectiv 3.850 si Lisandru 3.650. Si a dat atit de mult inapoi, desi a supt din prima si chiar bine, ca am iesit cu el ca un mitisor din spital, cred ca avea vreo 3.350... dar a pus repede. Asa ca, nu e o regula, si nu e primul baiat pe care il stiu care a incalcat-o.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
rocs02 spune:
La multi ani! pentru Alex, Denisa , e un dulce si jumatate si nici Ema nu se lasa mai prejos. Am vazut pozele...sunt tare faine, cele in care e obosit parca ar vrea sa va zica: "Da' nu va mai opriti din pozat?". Una peste alta, aveti doi copii frumosi, sa va bucurati de ei!
Khristin, la mine baietelul a fost mai mare decat fetita, a avut 4.050 kg si mi l-au scos cu 2 sapt. inainte de due date. Dar asa cum zice nelia, nu cred ca e o regula. Probabil ca depinde si de cat de mult se grabesc sau nu sa vina pe lume, ca doar in ultima luna de sarcina iau mult in greutate. Sarciina placuta si fara peripetii in continuare!
Si eu am vrut canapele de piele rosii, dar n-a vrut jumatatea asa ca a trebuit sa ma multumesc cu negre. Ana, sa le stapanesti sanatoasa si noua casa la fel!
Magdone spune:
merci mult Khristin, o sa ma uit pe site.
da Olivia a fost mai mica ca Razvan cu vreo 300 grame, dar ea s-a nascut la termen, pe cand la Razvan am depasit cu 2 saptamani.
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
ange spune:
buna dimineata.
trecui sa va salut si sa va urez o vara faina cu mult soare si vacante placute
noroc ca ploua afara si inca-mi dorm copii ca altfel nu trec pe la voi nici macar sa va dau un "buna ziua"
bebitzu,te-ai mutat? cum e la casa ta? suna-ma cand ai timp.
denisa,la multi ani pt copil.sa-ti traiasca!
dana,asa si eu legat de curatenie.3-4 ore si asta ca ma misc repede ca altfel...nu pun curatenia din gradinitza si nici bordelul de prin curte
ana,si mie tot canapelele din piele raman preferatele mele.cele din salonul de sus le am de 8 ani,nu le-am dat niciodata cu solutii si sunt in perfecta stare cu toate ca au fost terfelite de copii la greu.Este real ca tzin rece dar dpdv al intretinerii merita.
magdone,noi am fost anul trecut la Niagara.Sunt hoteluri si moteluri "n".Noi am intrat in cateva,le-am vizitat si apo am decis la care sa ramanem.Vacanta placuta!e tare frumos la Niagara mai ales vara.
o zi faina
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
maru spune:
quote:
citat din mesajul lui Ktrinel
pfui....ce vreme !!
dana, am sunat, dar nu raspunde nimeni. mai incerc.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
acelasi lucru il spun si eu: pfui ce vreme!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
try spune:
quote:
sunt eu prea inceata???
Nu, cre’ ca sunt eu prea repezita si putin pretentioasa. Oricum eu nu prea fac curatenie cap coada intr-o zi. Mi se pare obositor. Si n ufac conform unui program (de ex. 1 data pe sapt. sambata), ci cand mi se pune pata. Am vazut ca daca nu sunt setata interior sa fac, nu duc nimic la bun sfarsit sau devin nervoasa si-mi pica pe cine-mi iese-n cale. Ce e fan e ca niic eu nu stiu cand fac curatenie. Adica pot veni azi de la serviciu, ma duc la frigider sa-mi pun mancare si ma deranjeaza ceva acolo si ma apuc sa sterg frigiderul. Si din una in alta fac luan bucataria. Si apoi mananc si eu. Asa fac si cu curatenia in bai. Ma duc sa ma spal pe maini si ma apuca asa o vrednicie de moment si nu ies din baie pana nu termin. Ideea e ca daca nu fac cand ma apuca, pierd momentul pana imi vine cheful din nou.
Inainte asa faceam curat, cu fixat o zi pe sapt. (de regula sambata dimineata) si nu era bine. Ca devenea o corvoada, se strangeau 2-3 ore de curatenie si sfarseam frustrata ca de ce eu fac mai mult etc. Asa, am rezolvat, fac cand pot si cum am chef. Si zau daca ma mai simt stresata de curatenie. Dar marturisesc ca n-am nici pitici pe creier de genul sa nu fie nimic miscat de la locul lui, sa frec faianta pana-i sare smaltul si sa straluceasca totul ca-n reclamele la detergentii de vase.
Khristin, sigur cantaresc mai mult baietii decat fetitele, diferenta asta e prezenta mereu, si-n burtica.
Legat de curatenie, cine naiba sta si spala geamurile saptamanal? Pai numai asta iti ia 1,5 ore intr-o intreaga casa. Si daca stau sa ma gandesc chinul mare e sa le speli pe-afara ca pe dinauntru ce sa se adune pe un geam intr-o sapt.? Menajerele pun 5-6h ca nu da nimeni pe branci cand face curatenie, e si asta o cale de a lua mai multi bani, eu sunt mai vijelie cand m-apuca harnicia. Sunt convinsa ca munca pe care o face o menajera in 5-6h poate fi facuta in 3-4 ore intr-un ritm mai alert.
Nelia, ei, calcatul nu-l bagi la curatenie… ca asa punem si gatitul, spalatul etc. Pai numai un calcat de 2-3 masini imi ia 2 h. Urasc calcatul asta… daca ar exista o solutie sa scap de el, as scapa cu mare drag. Am rufe stranse de la 3 masini de spalat deja, nu mai are ala micu tricouri, nu ca-s murdare, ci ca-s necalcate… tot aman, mi-e tarsa sa ma apuc de ele.
Magdone, noi am fost si sambata trecuta si mergem si sambata asta la petticoat. Stal la iarba verde si cand ni se face de balaceala intram la piscina (poti iesi de la piscina si reintra, iti pun aia o stampila pe mana). Da-m ide stire de vineri sa ma uit dupa tine daca vreti sa veniti. Noi n-o sa fim singuri, sotul si-a gasit un grup de baieti cu care mai joaca fotbal.
Ce-aveti cu vremea fetelor, mie-mi place...
cge spune:
Try, noi daca nu ne organizam, nu ne apuca deloc vrednicia.
Este grav ?
La noi curatenia dureaza, caci ne intrerup tot timpul copii.
Si calcatul mi se pare complicat, dar uscatorul ne ajuta la chestia asta.
Khristin, la noi Victor a fost mai mic cu 600g decat sora-sa si sunt nascuti la 38 sapt amandoi intr-o zi de vineri.
Nu cred ca e o regula cu greutatea batilor vs. cea a fetitelor.
Asa cum nu cred nici in chestia ca fetele evolueaza mai repede decat baietii: mers in picioare, vorbit etc.
Totul depinde de copil.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Angeee, bine ai revenit! Ce mai faci, mai poti? Mi-e dor de tine! Cred ca si lui Octav, ca m-a intrebat acum citeva zile daca mai stiu ceva de tine...
Try, parca m-ai descris pe mine, asa fac si eu, spun ca ma apuc si de cap si de coada. Intru in baie sa ma spal pe miini si mai ies cind straluceste baia... Dar ma apuca in general cind asa nu se mai poate... asta inseamna ca mai rar. Da, in mod normal, calcatul nu intra la curatenie, dar la mine da. Pentru ca atunci cind cautam femeie la curatenie, o cautam pentru lucrurile care pe mine ma obosesc, care nu sint indicate la spatele si la rinichii mei. Si calcatul e unul dintre ele, poate primul. Ca am fetite, si au rochite, bluzite si asa imi place sa iasa calcate din casa, de nu mai pot, dar in ultimul timp o fac cu un efort foarte mare. Si acum am in camera Tudorei, pe patul ei, ca daca tot nu doarme acolo, un brat de haine necalcate de nici nu mai stiu cind, sint din alea pe care nu le folosesc tot timpul si le-am tot lasat si le las... pina ma enervez si le arunc. Eu sper ca daca le voi usca la o masina, lucrurile se vor usura, dar pina atunci mi-e greu. In rest, da, in doua ore maxim cred ca faci apartamentul luna. Gatitul nu l-am bagat la curatenie, pentru ca pentru mine nu e corvoada. E greu si asta, dar mie imi place si apoi mai am si dorinta asta de a minca sanatos si atunci nu mi se pare un efort sa gatesti, ci o necesitate, pentru ca e vorba de sanatate. Igiena e pentru sanatate, igienizez des tot ce se poate, dar curatenia... of, cind vezi ca acum e luna si peste o ora zici ca au trecut turcii... zau, daca imi mai vine sa fac ceva. Si stai, ca al treilea e in patut... inca! Sa vezi la anu'... Vai, mama, care m-ai facut femeie!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
khristin spune:
Try, merci de incurajari ca fiimea a avut 4,315 kg ....asa ca mai trageam si eu sperante ....glumesc si eu ce sa mai zic acum .
Daca aveti timp si chef, ca tot am ramas restanta la capitolul asta, am pus si eu mai multe poze cu fiimea absolventa, balerina plina de talent si ultimele poze din vacanta
Pupici,
Cristina
le bébé 27w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".