Sezatoarea canadiana (95)
Raspunsuri - Pagina 17
maru spune:
multumesc, cge!
salivam si asteptam din mai sa vina odata mutarea!
si cand ziceam ca ne merge si noua bine si se aranjeaza toate cum trebuie, uite ca nu e asa, si curg belele pe capul nostru de n-avem aer...o sa le ducem noi pe toate, asta e...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Multumim la toata lumea pt complimente,urari si ca atzi vizionat pozele.
Celor ce se muta si cumpara canapele,masini de spalat,etc-bafta multa sa gasitzi ce cautatzi.
Carmen si Nelia- sanatate maxima!
Maru-bafta cu mutarea si sa scapatzi de"ghinioane".
Cge-Alex a ales de pe tava:celularul,cheiel de rezerva de la masina mea si mingea de golf.
Mi-a expirat pauza,ma intorc la cautat de job si celelalte treburi si astept cu interes concertul lui George Michael de pe 17iulie.
O zi buna tuturor!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maru spune:
quote:
citat din mesajul lui Denisam
Multumim la toata lumea pt complimente,urari si ca atzi vizionat pozele.
Celor ce se muta si cumpara canapele,masini de spalat,etc-bafta multa sa gasitzi ce cautatzi.
Carmen si Nelia- sanatate maxima!
Maru-bafta cu mutarea si sa scapatzi de"ghinioane".
Cge-Alex a ales de pe tava:celularul,cheiel de rezerva de la masina mea si mingea de golf.
Mi-a expirat pauza,ma intorc la cautat de job si celelalte treburi si astept cu interes concertul lui George Michael de pe 17iulie.
O zi buna tuturor!
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa, stii ceva de olgutza? e ok?
Doamne'ajuta!
POZE
Magdone spune:
ooofff greu mai ajung la calculator...
am vizionat poze de Denisa, La multi ani pentru cel mic! sa creasca mare si voinic.
Try, da la parcul ala ma refeream, daca ajung in zona, dau un buzz de dinainte, poate ne vedem acolo.
Nelia si Carmen, sanatate multa! stiu ce inseamna problemele cu rinichii.
Khristin, parca tu intrebai daca e cuminte Olivia, super cuminte e, mare diferenta intre copii, dar cred ca si eu sunt altfel acum.
Cine poate sa-mi recomande si mie un hotel/motel in Niagara unde ati stat si e Ok ca pret si sa fie asa in centru mai aproape de distractii? Vreau sa mergem cateva zile in august cu verisorii mei care vin din Romania si ne-ar fi foarte greu sa mergem de dimineata si sa plecam in aceeasi zi.
va multumesc anticipat
ca mi-am adus aminte, Laura, da si pe mine ma enerveaza faptul ca nu ne suna nimeni din Ro, doar noi sunam si hai ca nu mai sunt asa preturi la telefon si vorba aia e un telefon pe luna sa zic, mai si macar sa vad intentia ca as fi sunat eu inapoi, dar deh...
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Denisam spune:
Maru-scuze ca am uitat sa itzi raspund de Olgutza,stiu ca ai mai intrebat,i-am tot sris,amsunat doar 1 data,nu am vesti,merg acuma sa incerc iara sa o sun ,poate dau de ea-te tzin la curent dc aflu ceva.
Cine stie ceva de Olga Tarziu si Parpalak?
Denisam spune:
Maru-am reusit sa o prind,s-au mutat in casa noua si nu a avut net, o sa scrie pe Dc in weekend ca la job sunt monitorizatzi, e ok in mare.Pupici!
maru spune:
multumesc denisam, e un topic in care fetele intrebau daca e ok
Doamne'ajuta!
POZE
nelia spune:
Cine e Olgutza!?! Ca nu cred ca e nickname-ul si vad ca nici OlgaT nu e, ca ai intrebat si de ea.
Am primit ceva dragut, surprinzator dar si trist pina la coada, personajul principal fiind o prietena si o fosta colega, simpatica foc si in viata de zi cu zi, de altfel:
http://www.catavencu.ro/la_zi/din_editia_print/in_haine_de_cersetor_cu_salariu_de_director.html
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Podeanu spune:
Nelia, am vizionat si eu filmul... tragic dar adevarat.
Denisa, sa-ti traiasca baiatul, mai sa nu-l recunosc. E adevarat insa ca nu m-am mai uitat de mult la copilasii tai.In poza in care a ales deja celularul este sotul in miniatura.
Try, mie cam atita imi ia sa fac curat in casa 5-6 ore (si asta fara subsol).4 dormitoare, 3 bai , bucataria si salonul...sunt eu prea inceata???
Ca tot suntem la capitolul cine n-a mai scris de mult... Diana2007 mai traiesti???
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
khristin spune:
Denisa, frumoase pozele si protagonistii... iar tu arati foarte bine, lasa modestia deoparte . Eu care il stiu pe Alex, va spun cu siguranta ca seamana in partea familiei Denisei, clar
Try, bebeul meu creste, e destul de nazdravan, il simt cum misca mereu . L-am vazut de vreo 3 ori la ecograf, parea destul de bine dezvoltat. Data viitoare astept cu nerabdare sa-mi spuna ginecologul cam cat va cantari la nastere, dupa el se pare ca baieteii cantaresc mai mult decat fetitele . Vis-a-vis de menaj, eu m-am interesat pe la vecinele mele si cam 5-6 ore iti face curatenie o femeie, cu frecat temeinic de bai, gresie, colturi, plus spalat de geamuri, parchet, sters de praf, ca sa arate totul spotless. Din ce am inteles eu pretul prin Ontario este in jur de 100$, acum depinde de fiecare de cate ori vrea curatenia pe luna. Pana la urma, mai depinde si cum intretii.
Ana, vis-a-vis de canapele de piele eu zic ca se pastreaza mai bine, doar ca trebuie intretinute frecvent cu solutii speciale.
Magdone, si noi avem oaspeti si am facut deja rezervari pt. sfarsitul lui iulie si inceputul lui august www.niagarafallsview.com/photo_gallery.php" target="_blank">aici. La tine Olivia a cantarit mai putin decat Razvan?
Cristina
le bébé 27w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".