*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*
Raspunsuri - Pagina 4
Mirtha spune:
Andy multumim pentru site-ul cu semnificatia numelui.
Otilia , da se pare ca e o grasunica . Asa cu ochii incetosati am apucat sa ma uit printr-o carte si am observat ca e greutatea specifica pt. sapt. 25-26 . Dar nu-i ba , ni s-a spus ca sunt fluctuatii de greutate , uneori are perioade cind ia mai mult alte ori mai putin. In rest nu sunt semne care sa indice malformatii gen SD sau buza de iepure. Cum ai spus si tu : ce o vrea D-zeu. Sa fim sanatosi e cel mai important.
Sper sa fac fata fara complicatii majore problemelor renale care observ ca sunt tare pacatoase mai ales sub aspectul retentiei de apa. Si cindmai gindesc ca alta data consideram ca e fita a timpurilor nostrea chestia aceea cu retentia de apa.
Astept sa ne dai vesti ca ti-a trecut raceala ! Insanatosire grabnica , grabnica. Sa vii in tara sanatoasa si sa te bucuri de un concediu placut.
Babyzapi am avut un ghinion cu calculatorul dr. Steriu ceva de groaza. Desi eram programata pe la 17 am intrat pe 17,30 am fost intrerupti de vreo 3 ori de personalul IT in incercarea de a face totusi calculatorul sa inregistreze CD. Nici vorba de inregistrare air eco s-a incheiat undeva spre ora 18,35. Am plecat si fara CD si fara poze. De fapt am o poza , un singura cu fata bebelinei si amindoi ne batem pe ea. Eu o sa o tin azi pina la ora 14 iar dupa aceasta ora soata. .
In rest trebuie sa ma multumesc cu masuratorile. Sunt deja programata in septembrie , pe 03. dar vreau sa schimb ora . Poate reusitm sa ne vedem atunci !
Am vazut ca si tu ai stat vreo 3 ore al MF. Mai parca ieri a fost ziua intirziacilor !
Andy ai intuit ne-am dus rapid la culcare. Multumim de intrebari. Sincer suntem atit de obositi ca si acum se resimte starea de ieri . Cred ca abia la sf. de sapt. ne vom mai reveni tinind cont ca pina atnci vom face naveta.
Andreyutza multa , multa bafta la eco ! Asteptam vesti.
Loren incearca sa eviti eforturile fizice . Sunt extrem de periculoase. Poate resusesti sa o convingi pe Bia asa incit sa nu mai fi pusa in situatia de a ridica mai mult de 3 kg. Asta este limita ce mi-a fost indicata.
Alexutza sincer m-ai cam speriat cu efortul pe care il faci cu grasunul. Multa bafta mai ales ca spui ca nu-i nimeni care sa te poata ajuta.
Flori , Elilov multumesc pt. felicitari . Multa sanatate si voua ! Va astept cu vesti bune.
Mamiselli ma bucur ca somnul te-a putut ajuta . Multa odihna si concediu linistit! Detaliile....scuze , sunt pe acasa. Daca vreti maine, poimaine sa facem ceva comparatii voi lua fisele la mine.
Diana cateva dintre raspunsuri le ai mai sus . Cred ca a fost pur si simplu o zi ghinionista pentru mine. In fata cabinetului am ajuns pe la 16,30 . Din discutiile purtate cu ceilalti pacienti pot spune ca s-au cam respectat programarile. Ultimul pacient inaintea mea a iesit la 17,03 minute. Pe la 17,10 a iesit dr. Steriu sa anunte defectiunea. In rest mi s-a parut o doca atenta la masuratori si comunicativa. Ecografia m-a costa 300 lei iar la mine a durat cam de pe la 17,30 la 18,35 pentru ca am fost de 3 ori intrerupti de personalul IT pentru a incerca sa repare calculatorul Din ce se discuta printre pacienti am inteles ca de regula o eco dureaza 30 minute.
Da , cu greutatea ai dreptate . Asa scrie si prin cartile mele . Daca va merge constant in ritmul asta…apai clar ca vom avea o grasunica serioasa.
Ginye55 multumesc pentru felicitari. Multa sanatate si voua. Visele astea urite am inteles ca sunt foarte frecvente la gravide. Incearca sa te linistesti . A fost doar un vis fara nici o semnificatie premonitorie.
Ramo si eu mai adorm din cind in cind pe spate. Nu cred ca asa mare problema.
Oceanborn felicitari pentru putica miscatoare ! E o incintare sa va citesc descrierile despre flutureii din burtica.
Catalina pe undeva inteleg cam prin ce treci. Dupa ce iti vei mai trage sufletul te rog sa ne povestesti ce decizii ai luat. Stiu ca e prea devreme pentru noi planuri , pentru decizii cind tu acum trebuie sa iti plingi durerea , dar am o rugaminte : sa nu zabovesti prea mult in aceasta durere pentru ca te va minca de vie. Este excat ca o gaura neagra : cu cit o hranesti mai mult cu atit creste si te cuprinde mai atre. Traieste-o pt. ca altfel te va urmari pina cind isi va lua ea singura si brutal drepturile dar nu zabovi prea mult in teritoriul ei. Cit poti de repede orienteza-te spre viitor. Vom fi aici. Pup.
Mirtha 23+ Eva
elilov3 spune:
ginye vorba lui andy parca brr, hrr,mars sa se duca toate visle rele si eu am visat neste tampenii nu va povestesc pt ca este horror
oceanborn felicitari pt putzica hehe se astrang baieteii sa cresteti mari si sanatosi pana la 40 de sapt
fetele cu bb-i acasa grei mamicilor ce sa facem sa va ajutam? uff atata treaba si scari uff 4 etaje...
mamiseli imi pare rau ca nu te-ai simtit bine probabil caldura asta ne da batai de cap
catalina sa fie totul bine si te intelegem incerc sa dau de mesajul tau prin forumuri
20+Dimitrie
ginye55 spune:
Loren
ginye 22+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Maria_K spune:
postarea catalinei la durerea unei pierderi de sarcina : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121408&whichpage=19
Maria 4+
vine bb!
Pozele noastre
anes spune:
oceanborn felicitari pt. baietel! Se pare ca ati cumparat un patut foarte frumos! Sa creasca frumos BB in el!...
22+
Mirtha spune:
Anes multumesc ! Pina sa scriu eu un mesaj apar alte 5. Ma cam misc in reluare.
Mirtha 23+ Eva
elilov3 spune:
ramo nu te speria si eu ma trezesc noaptea pe spate ce sa fac nu o sa ma leg de pat sa dorm numai pe o parte sau alta
20+Dimitrie
Ramo2007 spune:
M-ati ametit...22+ inseamna 6 luni?Adica eu cat am la 16+...?
Si eu am visat saptamana trecuta ca sangeram....urate vise...
Ramo 16+
Puiutul meu scump
loren@ spune:
Ramo nu ma pricep ca au fost n discutii si mai demult cu sapt. si lunile de sarcina..de aia am intrebat si eu...
Ati citit de Nicoleta Luciu ca a luat aproape 20 de kg pina acum si naste abia in sept. pe la jumate? Uau nene!
Bianca Andreea
Larisa Elena21+
anes spune:
ginye55 se pare ca treci prin niste stari depresive (frecvent intalnite in perioada graviditatii). Adica chiar daca totul este bine cu BB, tu continui sa ai ganduri negre legate de el, sa ai stari de neliniste, nervozitate. Trebuie sa iti gasesti o ocupatie care sa te atraga, sa iti placa si sa vorbesti cu sotul tau despre sentimentele tale. El te va incuraja si poate veti petrece impreuna mai mult timp (iesiti la plimbare, la o terasa, incercati sa nu discutati in contradictoriu).
Incearca sa nu te enervezi daca nu iti poti controla starea asta, pt. ca de de asta o ai... pt. ca nu o poti tine in frau. Ai sa vezi ca totul va fi bine, iar starile acestea sunt trecatoare. Te pup!
22+