*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*
Raspunsuri - Pagina 11
leeloo5979 spune:
Impartirea sarcinii pe luni in functie de saptamani - imi cer scuze ca nu imi amintesc cine solicitase informatia, eu am gasit pe net cea mai credibila schema dupa care ma si ghidez de altfel, luni am vizita la dr si am sa o intreb in ce masura e ok.
sapt 1 - 4 = 1luna
sapt 5 - 8 = 2luna TRIMESTRUL I
sapt 9 - 13 = 3luna
sapt 14 - 17 = 4luna
sapt 18 - 22 = 5luna TRIMESTRUL II
sapt 23 - 27 = 6luna
sapt 28 - 31 = 7luna
sapt 32 - 35 = 8luna TRIMESTRUL III
sapt 36 - 40 = 9luna
Leeloo
21 +
http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Mirtha spune:
Futuremother mofo. de trim. II am facuto luni 30 iunie la Bucuresti , Medlife Hiperclinica din Grivitei , in sapt. 23 de sarcina - la recomandarea ginecului din Bucuresti iar o a doua mofo. o voi face pe 18. iulie la gineca din Craiova. Merg la doi gineci pt. ca intentionez sa nasc in Buc. daca va fi posibil. Cum nasterea nu e chiar un eveniment extrem de previzibil sub aspectul datei pastrez permanent legatura cu gineca din localitatea de domiciliu.
Carmendu cum se numeste produsul ? Poate reusim sa -l gasim dupa denumire.
Mirtha 23+ Eva
ginye55 spune:
Neatza burtici!
Azi am schimbat semnatura!
Futuremother mie mi-a recomandat echo de trim II intre 20-23 sapt. Am facut-o la 22 sapt.
ginye 23+ Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Mirtha spune:
Leeloo si eu eram printre cei care solicitase informatia . Multumesc. Da, pare ceva mai credibila , mai aproape de saptamina clasica schema expusa de tine.
Mirtha 23+ Eva
elilov3 spune:
neata fetele
cine ma dat absenta, eh glumesc
oceanborn e foarte buna cafeluta ta mmm
mirtha da sunt de acord cu tine hormonii lui bb e cu toata treaba si pe strada trec pe langa fomei care miros bine si ahhh ce imi place
babizapy da cred ca o sa ne intalnim. eu am echo la ora 14.30 deci he he se bucura fiumiu tot da din craci de placere cand ved poza cu tine
Darling bine ai venit o sarcina usoara, ne bucuram pentru tine si iti uram numai bine sa cresteti mari pana la termne
leeloo ah multumim de grafic asa mai da parca mai bate cu ceea ce stiam si eu
futuremother am inteles din inf gasite pe net ca MF de trim II se face intre sapt 20-24 eu o sa o fac in sapt 23.
fetele mi-a aparut dunga maro aseara se uita sotul la burtica si mi-a spus ca se vede o dunga maro, m-am suit pe cada sa imi vad burta si asa era baiatul mami
asteptam vesti bune de la fetele de la echo...abia astept
20+Dimitrie
Ramo2007 spune:
Multumesc fetelor care m-au lamurit cu graficele pe saptamani/luni.
Tot ma doare capul........o fi si vremea de vina???
Bafta fetelor care merg la eco, va asteptam cu vesti bune!
Ramo 16+
Puiutul meu scump
elilov3 spune:
hai mai fetele sa va zic una tare
am sunat la Sanepid stiti voi pentru analizele de depistare anticorpi la varicela, rujeola si oreion si surpriza.
Daca saptamana trecuta nu plecase masina, aflati ca nici sapt asta nu a plecat masina..va da-ti seama ce buna mai sunt probele alea pt analize
si trecem la partea amuzanta 'a doamna nu am putut sa trimitem, ca ne trebuie si persoana cu care ati intrat in contact' eu 'pai stiti ca eu am intrat in contact cu sotul si sotul la randul lui cu, copii la scoala' asistenta 'a nu doamna ne trebuia persoana contaminata sa ii luam sange sa ii facem serul'
zic 'bine multumesc, oricum au trecut 3 sapt de la data intrarii in contact, nu cred ca mai este nevoie' la care ea 'pai asta vruiam si eu sa zic ca a trcuta atata timp, nu cred ca o mai faceti, dar daca vreti sa faceti alte analize de ex toxo sau listeria va asteptam'
ma fetelor pai daca era un om bolnav de nush ce pana fac astia analizele moare cu zile
20+Dimitrie
bebecris spune:
neata fetelor,
eu nu ma duc la eco....am fost in saptamana a 18 si am facut morfologica.....acum ma duc la control la ginecologul meu sa vada rezultatul la eco si la analiza se secretie de col, vaginala si uretrala.
mirtha.....nu am probleme cu MF...este asa draguta...ea mi-a dat clexane fara probleme...a invatat-o farmacista ce cod sa treaca pe reteta si am rezolvat.
20+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Ramo2007 spune:
Elilov, nu-mi vine sa cred...ar trebui sa le faci o reclamatie, ca sa nu se mai repete la o persoana care e intr-o stare grava si are nevoie de rezultate repede.
Ma bucur ca nu au aparut bubitele la tine!
Ramo 16+
Puiutul meu scump