*Gravidute de noiembrie-decembrie (51)*
Raspunsuri - Pagina 10
futuremother spune:
buna dimineata fetelor ? nu scriu prea des dar citesc tot ce spuneti si spuneti lucruri faine. va rog sa- mi ziceti si mie cand v- a fost recomandata MF trim II ? pe mine dr m- a chemat la 24 sapt dar eu nu rezist pana atunci si vreau sa merg sapt viitoare (adica pe la 20 si un pic) sa vad daca totul e in regula. sper sa fie cu folos adica sa vad cate ceva. simt ca misca bb dar nu regulat si de undde incepuse in zona buricului acum misca jos, sub buric.... cand il simt. o fi bine ? voi cum simtiti miscarile ?
va pup pe toate, sunteti faine mirtha, eliov ..... si sa nu se supere nimeni dar nu am cum sa va mentionez pe toate dar va citesc.
pt Catalina: sa iti ajute Dumnezeu sa te refaci si sa te calauzeasca pe un drum ferit de greutati, mai ales ca acesta
19+ si mamica
Mirtha spune:
Futuremother ECO morfologica pt. trim. II mi-a fost recomandata de ginecul din Buc. la 23. sapt de sarcina iar de gineca din Craiova la 25 de sapt.
La 20 de sapt. tot pt. ca nu am mai avut rabdare si vroiam sa vad ce mai face puiul am mers la eco la gineca din Craiova . Din pacate a fost o ecografie clasica , fara masuratorile tipice pt. eco morfo. si tot atunci mi-a cerut sa revin pe 18 iulie. Poate fetele au fost chemate pt. eco la o alta virsta a sarcinii si de pot ajuta in luarea unei decizii cit mai bune.
Mirtha 23+ Eva
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Aseara am avut iar o criza de fiere...durere de cap si varsaturi...ihh...si acum ma doare capul.Trebuie sa am grija din nou ce pap...si avusesem 2 saptamani asa linistite...
Ce analize se pot face pt a vedea cum e fierea?Tare mi-e frica ca o sa fie asa toata sarcina...
Ramo 16+
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
Futuremother, mie sapt trecuta la control ginecologul mi-a zis ca indicat e in sapt 22.oricum eu trebuie sa ma duc intre 30 iulie si 10aug(chiar 15),asta ar insemna sapt 22, 23. Din cate am inteles din se face intre 20-24 sapt..nu sunt f sigura, te vor lamuri fetele care sunt f bine informate.
18+
loren@ spune:
Futuremother MF de trim.II intre 20 si 22 de sapt. mi-a fost mie recomandata...eu o fac la 22+4 zile!
Bianca Andreea
Larisa Elena21+
Mirtha spune:
Babyzapi ma bucur ca ai rezolvat problema concediului. Super cool sa poti sa iti afci analizele de orice fel gratuit.
Andreyutza eu inca de pe acum ma interesez de aparate pt. gimnastica ce pot fi folosite in cas Avem in Criova si un cabinet medical pe nutritie asa ca sunt chitita sa nu las lucrurile asa. Coincidenta sau nu si la mine starea de lucruri a fost tot cam ca la tine. In toaman lui 2005 am urmat un tratament pt. tiroida - 3 luni. Ei numai ca eu in 3 luni am urcat de la 54 kg, greutatea mea constanta de ani de zile, la 67 kg. Si asa am ramas. Abia astept sa pot pune pozele in cutia cu poze a clanului! Sa ma mindresc si eu cu eram odata.
Ramo cred ca o ecografie ti-ar putea da unele indicii. Nu stiu insa ce alte analize mai pot fi efectuate pt. o investigatie amanuntita.Pentru calmare poate verifici Anghirolul daca este permis in sarcina.Stiu ca la mine a tinut figura cind am avut ceva crize de-astea. Cel mai bine daca ai putea ar fi sa iei legatura cu MF. In rest din cite imi aduc aminte nu puteam deloc sa ma alimentez pt. ca tot ce ingeram vomam. Sanatate !
Mirtha 23+ Eva
futuremother spune:
multumesc mult tuturor
mirtha: si eu ma duc sapt viitoare aici la noi la ploiesti, la 3D-4D. dr de la bucuresti m- a chemat la inceputul lui august adica pe la 24 de sapt, dar cum sa stau pana atunci ? nu ?
oceanborn: merci pt detalii, din ce spui e clar ca nu e prea devreme, am mai facut un 3D-4D si la 16 saptamani (si mmi- a zis ca e man)asta pentru ca dr la care merg are ecograful asa.
loren@: multumesc, toate ati fost asa de dragute
va pup
19+ si mamica
Mirtha spune:
Am gasit un articol pe baby online despre sapt. in care este indicat sa fie efectuata morfofetala . Cea din trim. II e recomandata intre 18-24 sapt. "Urmeaza ecografia morfofetala, intre saptamanile a 18-a si a 24-a. Aceasta este cea mai minutioasa dintre ecografiile pe care i le faci fatului. Fiecare particica din bebelus e vizualizata si masurata. Ultima ecografie, daca nu sunt probleme, se face intre saptamanile 30-32. Daca alegi imagini 3D, poti sa il vezi cum viseaza, sughite sau trage de cordonul ombilical. E spectaculos, nu-i asa?".
Mirtha 23+ Eva
futuremother spune:
super articol mirtha!
tu cand vei merge la cea de la bucuresti ? unde o faci ?
cred ca multe dintre noi ne- am linistit cu privire la morfo II, nu ?
19+ si mamica
carmendu spune:
buna dimineata,
http://reclama/products/254-articole_utile/2657-chicco_zanza_no_dispozitiv_ultrasunete_priza_lampa_de_veghe.mbs
revin un link al aparatului de tantari fara pastile sau lichid de la chicco
19+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU