Puiuti de Randunici 2008!! (47)
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaGoji spune:
Naty - multumesc
Clau - cu metoda la Vladic a fost in felul urmator: la 4 luni reusisem, dar tot plangea la somn, insa el oricum il adormeam, fie si in brate, tot plangea, asa ca nu era nici o diferenta. Dar, pe la 5 luni am fost internata cu Vladic in spital, unde am dormit in acelasi pat, iar cand ne-am externat, Vladic deja se ridica in picioare tinandu-se de barele patutului, a fost tare precoce, avea 6 luni fara cateva zile cand a inceput sa se ridice in picioare singur. Si nu a mai fost chip sa adoarma singur, ca imediat ce-l lasam singur in patut, se si ridica in picioare. Am avut o perioada tare grea cu somnul, care a durat vreo 4 luni. La 10 luni insa, cand am aflat ca sunt gravi cu Daria, am zis ca e obligatoriu sa-l invat sa adoarma singur, pentru ca nu ma vedeam in stare sa-i adorm pe amandoi odata, asa ca am revenit la metoda. Si culmea e ca a acceptat foarte foarte usor. A plans o singura zi, si nici atunci n-a plans mult. Din a doua zi de aplicare a metodei a adormit singur fara nici un scancet! Periodic a mai avut faze, cand a plans inainte sa adoarma, dar nu m-am dat batuta, si revenea la vechiul obicei de a adormi singur la el in patut. Insa era si este obligatoriu sa fie liniste totala in casa.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Simo27 spune:
Neata si de la Brasov!
Cristina,Naty
Dorim si noi la multe lunisoare bebeilor sarbatoriti azi!
Cuscra,gata ,ai trecut il luna 3 cu Teodora-sa speram ca pleaca colicii pe campie!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Cristina, probabil ca mai tarziu, pe la 7-8 luni o sa reusim si noi, acum nu mai incerc ca se pune rau pe plans si nu vreau s-o chinui.
Oare ce-o face Olgutza? Cum o fi fost ieri, in prima zi de servici?
Simo, pe mine de ce nu ma pupi?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Olgutzika spune:
Neatza de la serviciu .
Clau, ! Gand la gand!!! Nu am citit insa nimic din urma, asa ca ma iertati ca sunt pe langa...
Copilul e bine fara mama lui , soacra-mea se descurca bine...numai eu stiu insa ce a fost in sufletul meu . Azi sunt mai bine, dar ieeeri....
Pup tot stolul si sarbatoritii de azi si de ieri si proaspat botezatii de weekend, ale caror poze nu le-am vazut ...
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
neata!GECKO, multam de cafea, ai primit pm 2 de la mine?
mihuta ce draguta e Andra, imi plac rochitele!!
naty, la ce ora e kineto?
clau asa patesc si eu cu Matei, se scoala prima data intre 3-4, apoi pe la 5,30-6, si de la ora asta, se trezeste cam din 30 in 30 min ca vrea la san!! si raman cu el langa mine in pat ca nu mai pot de somn si intepenesc pana la ora 8,9 stand pe-o parte asa..si suge 2-3 min si adoarme, apoi iar se trezeste frichinit, si tot asa..
la multi ani, fetite si baietei ce va sarbatoriti azi!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Neata!!!!! Azi fac 2 de casatorie as ca fac cinste
La Multi Ani pt Iulia si Sebi (chiar daca a fost ieri) si pt puiutii nascuti astazi!
Blankar, Naty si Cristina multa bafta la doctor,sa iasa toate analizele bune.
Eu cred (de fapt sigur) ca am racit, bine nu foarte rau dar imi curge nasul si vad ca imi este fff cald dupa ce am luat un Nurofen, si nu stiu cum sa ma feresc mai bine de Diana sa nu o pricopsesc si pe ea. Of, asta imi lipsea acum dupa ce ca e miorlaita
http://community.webshots.com/user/cleme74
Simo27 spune:
Clau-multi
Olga,lasa ca o sa te obisnuiesti!
Luny,nu ai mai trimis sarmalele alea!
Plecam intr-o ora la padure,desi nu prea e soare!Va pe toate si o sa incerc sa nu mai mananc asa mult,eu incep Monti din 1 august
Edit>>>Cleme ,La multi ani fericiti alaturi de sot!!!!Sa fiti fericiti!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Eu am mancat pana cum 2 sandwichuri cu muschiulet si cascaval si apoi la 10, un bol de cereale cu lapte!!! E Monti???? Nu cred...
Simo, sa aveti vreme buna la gratar. Nu e soare, dar e cald afara, cred ca e tocmai bine.
Luny, ce-o fi cu ei asa frichiniti dupa prima masa din noapte??? Cred ca asa s-au invatat...
Rebecutza tocmai a papat 5 lingurite de suc de morcov plus una de mere!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
amira_roxana spune:
cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI!, ca ieri am avut o zi...in fine!
am uitat sa va spun ca ne-a zis dr sa-i bag cate o masura de cereale de orez de la milupa in bibe, la 2-3 mese! deci am inceput diversificarea! si ii plac Amirei!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
luny spune:
CLEME, la multi ani fericiti impreuna!!!!
aaaa, simo, scuze, gataa, parasutez acum o portie la fata, ca mai am!!
clau nici eu nu inteleg de ce o tine doar in motaieli d-astea dimineata...cred ca-i ajunge somnul, de la 10 la 3,4 e ceva...
in alta ordine de idei, nu stiu ce sa ma mai fac cu Mufa ca vrea sa stea numai in sus, in fund!! e prea mic, nu?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!