Puiuti de Randunici 2008!! (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

blankar exact asta era si problema la Amira, cu refluxul, insa mi s-a explicat ca se face o eco normala si daca e neconcludenta, se face eco cistologica, care surprinde mom in care face pishu! dar in nici un caz sa-i bage vreo sonda sau mai stiu eu ce minunatie!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

buna!!!!
Felicitari bebeilor crestinati si mamicilor lor: Bubu, Pucca, Roxana!!!Sper ca n-am uitat pe nimeni!

Sambata avem si noi botezul si abia aseara ne-am dat seama cate chestii sunt de facut! Daca nunta nu ne-am organizat-o noi, credeam ca e simplu ...Se pare ca nu, chiar daca sunt 30 de persoane...

Am o nelamurire: in ziua botezului nu-i fac baie lui bebe? Trebuie sa astept baia de mir de a doua zi? Pai si atunci mai adoarme bebe la ora normala? Voi la ce ora ati facut baita de mir? ( dupa cum vedeti sunt mai multe nelamiriri...)

valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2980821150103382524zxmjuk

Mergi la inceput

Cele care aveti leagan electronic, spuneti-mi care este parerea voastra despre achizitionarea unui asemenea produs( din experienta copiilor vostri)?

Am vazut de la Primii pasi unul, dar e pana la 9 kg, si cum noi avem 7....l-am lua cam degeaba. Si unul de la Gracco, care merge pana la 13,5 kg sau cat sta bebe in el si nu vrea sa fuga... Ce nu mi-a placut la asta e ca are degeaba 6 viteze; la viteza 6 zboara copilul din el, ca n-am vazut nici o centura..

Stau copiii in leagan sau l-ati luat degeaba?
Eu l-as lua pt ca in casa Matei adoarme numai leganat in brate sau la tzitzi...si mi-as scuti mainile...

va rog, argumente pro si contra..... Oricum, sotului meu ii argumentez numai cu: "fetele mele zic..."

Valentina si MAtei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

valentina si eu am leagan de la primii pasi pana la 9 kg si ma declar multzumita de el. ce nu imi convine e ca se termina bateriile f repede. asa ca te-as sfatui sa cauti unul care se poate incarca si la priza. si neaparat cu legaturi! eu dupa ce ajunge Amira la 9 kg vreau sa-i iau altul, ca ei ii place. si mai ales sa aiube jucarele atarnate!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Valentina, la mine se stie ca sunt pro leagan, am chiar de la inceput si in cursul zilei, Rebecca doarme de cele mai multe ori in leagan! Asa e si ea, doarme doar leganata, asa ca leaganul e foarte util pentru noi.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Multumesc de raspunsuri, Roxana si Clau!

Valentina si MAtei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Va multumesc mult pt. aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele si mami sexy . Mai am sa va mai arat poze de la mir si cateva de la biserica, dar inca nu le-am incarcat.

Am vazut si eu pozele lui Flori si Pucca de la botez, Rebecutza scumpa in fundulet!
Felicitari puilor de 5 lunisoare
cand au trecut fetelor 5 luni??

Cristina, tu ziceai de Daria ca se intinde dupa jucarele? Stefan inca nu da semne...nici la manute nu se uita, doar baga pumnul in gurita si il papa

Poate mai intru pe seara, acum o sa ma duc cu Vlad la control, inca nu i-a trecut tusea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Valentina, noi in ziua botezului nu i-am facut baie seara, dar la 7 l-am dus la restaurant si am venit pe la 9 jum, cam cand era ora de somn si l-am lasat putin dezbracat, l-am spalat la fundulet, l-am imbracat, apoi papa si la somn. De la 10 la 11 s-a frichinit in pat, rupt de somn, papase tzitzi dar nu si bibe. Apoi i-a dat Lica bibe, a papat 100 ml si de la 11 a dormit pana la 7 dimineata!! prima data cand doarme toata noaptea!

Apoi a doua zi am facut baita de mir la 7 jum seara, apoi bebe a papat, s-a mai jucat putin si la 10 a adormit.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ce liniste e...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da Bubu se intinde si se intoarce de pe o parte pe alta tot in acest scop. Dar nu si-a descoperit inca pumnisorul, adica nu pare interesata sa-l bage in gurita.

Roxana de Amira - eu nu am auzit de eco la care sa se vada refluxul. Ce bine de voi daca e asa...noi tot cistografie cu sonda i-am facut lui Vladic.

Blankar - introducerea sondei e neplacuta, dar nu e foarte dureroasa, doar ca pentru copii asa mici chiar si un disconfort cat de minor ii determina sa planga, pentru ca ei nu stiu ce-i aia rabdare si nu inteleg ce li se intampla. Si noi se pare ca tot maine facem cistografia

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput