sarcina 7 luni, dureri in zona pubiana

sarcina 7 luni, dureri in zona pubiana | Autor: bbea

Link direct la acest mesaj

buna, fetelor! ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi..explicatii din experienta voasta ca innebunesc:am 29 saptamani si dupa niste dureri pe care le simteam ca ace in vagin(apareau rar , dar puternice) urmate de contractii..si o saptamana de perfuzii cu sulfat de magneziu si altele cu no=spa...dupa toatye acestea durerile nu au disparut , ci s-au mutat , nu le mai simt ca in interior (vagin sau uter) le simt imediat sub burta ..parca un pic spre inghinal stangasi in zona pubiana...acum ma intreb sa fie oasele?sa loveasca bebe acolo ..oricum le simt impreuna cu o durere sin sold stanga
voi ati trecut prin asta???mie mi-e frica s amai citesc pe forumuri pentru ca mi se pare ca seamana cu dureri de nastere...oare?o prietena zicea ca a durut-o la fel pe la 4 luni apoi pe la 7-8 si ca se intind ligamentele , ca s epregateste uterul de susutinut greutatea... va rog scrieti-mi!!!!!va multumesc!elena

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

bbea, imi pare rau sa aud de dureri!Dar dupa ce ai terminat tratamentul si n-au disparut durerile, ce ti-a zis dr? Durerile puternice nu sunt ceva normal in sarcina.Sfatul meu e sa suni dr tau, el te poate ajuta cel mai bine!!
Pentru mai multe lamuriri te asteptam la odiseea de sept-oct, poate stiu fetele mai8 bine ce si cum!
Sanatate multa!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

eu d eprin luna a6a am tot avut dureri in zona pubiana mai ales pe partea stanga...dar erau suportabile iar doctora mi-a zis ca sunt normale...mai cu un no spa mai cu ceva odihna trec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna,
durerile pubiene sunt frecvente in sarcina. Am facut un curs despre sarcina, tinut de mai multi medici ginecologi si obstreticieni....Am retinut, pentru ca si eu am avut, tot pe stanga, aceleasi dureri. Ni s-a spus ca e normal (nu inseamna ca li se intampla tuturor), mai mult, ca unele femei au dureri atroce, ca si cand ar naste, si sunt pentru ca se intind ligamentele si bazinul de mareste pentru nastere. Deci, nu te speria. Vor trece...e drept, destul de greu. Eu am luat NO-spa non stop...si nu au trecut...tot de la mama natura, dupa ce se vor fi intins cat doresc ele. Asta, desigur, daca nu ai alta problema pe care sa o rezolve doctorul. Daca doc. zice ca esti ok din toate punctele de vedere...atunci esti una din fericitele care simt aceste dureri....
Numai bine si sarcina usoara...

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

multumesc de raspunsuri!medicul meu zice ca sunt dureri normale, m-a vazut zilnic, au mai trecut de ieri ..acum nu mai fac perfuzii, deja facusem 7...sunt eu mai panicoasa, uneori paranoica..cred..dar simt nevoia sa stiu ca nu sunt singura care infrunt asta..va pup si voi mai apela la sfaturile voastre!elena

Mergi la inceput

Iti dorim sarcina usoara si bebel sanatos!
Nu e imposibil ca durerile sa reapara....iti spun asta ca sa nu te sperii daca/cand o fi... Nu treci singura prin nimic, stai linistita... Toate ne plangem de dureri de tot felul..., si cele care le experimenteaza pentru prima oara (ca tine, ca mine si ca muuuuulte altele) intra in panica mai rapid... Eu de aia am tinut sa fac cursuri (despre sarcina, nastere, ingrijire bebei) ca sa stiu prin ce si de ce trec gravidutzele... Daca o sa te mai pot ajuta cu ceva, macar din cursuri daca nu din experienta (pe care nu o am)...o fac cu cea mai mare placere. Sunt multe gravidute scumpe aici, dispuse sa iti dea un sfat...
Numai bine.

carmenela

Mergi la inceput

am facut si ecografie..la 29 saptamani bb era cu capul in jos ...si chiar foarte jos..la un moment dat chiar m-am speriat pentru ca doctora voia sa faca la 29 saptamani!!!!! eco intravaginal ca nu vedea ea lungimea colului..i-am zis ca docora mea nu permite nici consultatiile locale dar eco intra....s-a suparat..si nu am inteles nimik..e normal ca bb sa stea deja in pozitia de nastere de la 29 sapt.?????/.(vezi de-aia cred ca ma durea saptamana trecuta )e normal cum stat bb sau vrea sa iasa? sau isi va mai schimba pozitia?voi ce stiti?elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Eu stiam ca pe la 7 luni bebelul este in poz de nastere, dar pana la termen mai face, cel putin o rotatie completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui octopusu

Eu stiam ca pe la 7 luni bebelul este in poz de nastere, dar pana la termen mai face, cel putin o rotatie completa.

Se mai poate intoarce daca are loc, daca nu ramane in pozitie craniana pana la sfarsit.
Mai sunt unele situatii cand sta in pozitie craniana pana cu cateva minute inainte de nastere, cand...se decide brusc sa se intoarca in pozitie pelviana (caputzul sus)
Situatii si situatii, nu exista regula! Nu trebuie generalizat nimic!

29+ LUCA

LUCA

AMR 73 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

ei..azi am alta problema ..toata ziua de altfel am simtit pe bebe foarte sus bagat sub coasta mea stanga si toata partea stanga se unfla..si se intarea..deci bebe era acolo..spre dupa-amiaza insa se intarea toata burta desi in stanga era denivelata ..cum sa explic bebe impingea ..il vedeam prin piele..de ce ma gandesc insa la contrcatii nedureroase????mi-e f teama pt ca se repeta foarte des..am luat deja un no-spa preventiv...elena

Mergi la inceput

no spa si vizita doctor urgent! Poate iti mai da un tratament....
NU te juca cu contractiile, ca sunt tare periculoase daca nu le stii motivul.. Mai bine pierde-ti niste timp la doctor, decat sa zici ca totul e ok....
Succes!

carmenela

Mergi la inceput