sarcina 7 luni, dureri in zona pubiana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Si noi suntem in saptamana 24. Am si eu cate o crampa jos, dar le am de la inceputul sarcinii si nu ma sperie. Am un bebe zburdalnic. E fetita. Vorbesc toata ziua cu ea. Ma doare rau cand ma loveste jos de tot, si in ficat. Acum de cateva zile a inceput sa imi ma loveasca jos. La inceput m-am speriat ca nu stiam ce se intampla de coboara asa jos. Dar acum m-am obisnuit cu ea. Sunt fericita ca e jucausa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

Aceste dureri nu sunt tocmai in regula . Prima sarcina am pierdut-o la 26 saptamani fara alt simptom decat aceste dureri . A doua sarcina am reusit sa o tin pana la 36 saptamani si acum am un copil minunat. Dar nu am scapat de durerile de care spui tu toata sarcina .Ce m-a ajutat la a doua sarcina - statul in pat . Nu serviciu , nu plimbari , nu efort de nici un fel . Dar se merita . Mult noroc si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Nu ma panichez, pentru ca in primul rand imi fac rau mie. Doctorul meu mi-a zis ca nu am absolut nici o problema, si ca nu a vazut copil mai jucausa ca fata mea. Luni ma duc sa fac 4d-ul. Eu sunt in Grecia unde doctorii sunt mult mai atenti decat in Romania, si am unul din cei mai buni doctori din oras. Am incredere... Mi-a zis ca e normal sa ma doara ca se mareste burta, se mareste fata si atarna greu, eu sunt mai sensibila din fire...in schimb nu fac nimic care i-ar putea dauna bebitei mele. Nu am fumat niciodata, nu beau nici macar o picatura, sotul meu s-a lasat de fumat cand am ramas gravida. si nici eforturi nu fac...nu ma lasa sa fac nimic.

Mergi la inceput