Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)
Raspunsuri - Pagina 5
anca81 spune:
Monicule, imi pare rau sa ca ai problemutze. Mergi la spital si se rezolva, sunt sigura ca totul va fi bine
Bitza, infectia mea urinara de data trecuta a trecut cu Amoxicilina, mi-au dat alt antibiotic la inceput iar apoi l-au schimbat. Sunt sigura ca va fi OK. Sa bei neaparat mai multe lichide si sa mergi la shushu cat mai des, chiar daca vin doar cativa stropi. Daca nu mai ai dureri, e inspre bine.
Nerantula, tinem pumnii sa scapi definitiv de Mr. H. Cred ca e cea mai buna varianta, macar stii o treaba, nu merita sa te chinui cu tot felul de unguente si spalaturi.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
alexa si mami spune:
Laura, duminica suntem pe plaja. Alexa e f nerabdatoare, iar eu cu ta'su facem misto de ea ca o lasam la ai mei si mergem singuri :))) Anca ma bucur ca esti optimista, asa si trebuie. Carla e bine, asculta la mine.
alexa simami
andreea_and spune:
Neatza fetele!
In primul rand pentru Anca multi , nu-ti mai face griji pana nu ajungi si la alt doctor ca ii face rau Carlei si, cum a spus si Miruna, bea multe lichide.
Nerantula felicitari pentru bebe mare si sanatos! Multa bafta cu interventia, e totul spre bine caci vei scapa de odios .
Monica bafta multa azi la eco, poate iti zice altceva Herghe si oricum tinem pumnii si pentru maine .
bitza si pe tine, sper sa treaca afurisita de infectie, bine ca nu mai te supara fizic.
Muuh concediu placut si vreme frumoasa!
300 astept sa-mi povestesti cand poti, oricum tin pumnii sa iasa cum va doriti!
sanziana bine ai revenit din concediu! Ma duc sa vad si poze...
Alina multumim de , eu tot laptic beau azi.
Monyca ce faci, cum te mai simti? Ai fost la doctor?
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
Alina Ce misto ca mergeti la mare, cred ca Alexa de abia asteapta. La fel ca si mamica ei, de altfel
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani
300 spune:
buna dimineata! Cafeluta si eu cu putin lapte bag si eu cu niste produse de patiserie sa alunece mai bine.
Dupa niste probleme inspaimantatoare cu ieri m-am hotarat sa aplic leacul ala cu uleiul de parafina de care spunea Nerantula. Am inghitit o lingurita de dimineata tinandu-ma de nas si aruncandu-i continutul direct pe gat, deci nu pot sa spun daca are vreun gust ceva, dar o sa va tin la curent cu efectele. Mai mult mi-a fost frica sa inghit.
Feli am sters si eu postarea, eu eram aseara pe pagina, ma pregateam sa inchid si sa ma bag la somn cand am vazut postul tau. O sa imi bag blogul tau in favorites. Te-ai gandit vreodata sa scrii la nivel mai... profesionist? Ai dar.
Sanziana, welcome back! ma bag si eu la poznele tale cat pot de repede!
Si ce mi se parea mai important in momentul asta, anca mami curajoasa ce esti, linisteste-te, ai incredere si in ziua de maine, ingrijeste-te ca si pana acum si eventual vorbeste cu mama, sora, sotul sau cineva din apropiere sa iesi din starea asta neagra, care nu te ajuta absolut deloc. Copilul tau va fi bine.
25+
andy.p spune:
Anca imi pare rau ca trebuie sa treci si prin asta,dar draga mea trebuie sa fii puternica ptr Carla.E greu,dar DD va va ajuta sa treceti cu bine peste toate incercarile si in curand iti vei yine printzesa in brate.Va fi bine,vei vedea.Noi suntem alaturi de tine si te vom sustine.
Am vrut sa-ti spun ca am avut vreo doua cunostinte care s-au confruntat ca aceasi problema ca si tine,bb mic ,care nu creste,la nastere mic,si sa-i vezi acum ce copii frumosi si sanatosi sunt.Nimeni n-ar zice ca s-au nascut micuti.Ei recupereaza repede asa ca nu-ti fa probleme.Te
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Alina nu mai aveti mult,saracutza Alexa cum radeti voi de ea
300 ai grija ca vezi ca nu e de gluma,multe lichide si fructe la greu.
28+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andreea_and spune:
Andy galro pai daca tu vrei sa vii in Bucuresti doar n-o sa te oprim noi . Dar sper ca veniti cu o duba, camion ceva daca zici ca vreti sa luati materiale de constructii. Anunta-ne cand vii, poate reusim sa ne intalnim.
Laura bafta cu amenajatul si pt Andy cel suparici.
29+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
freshanana spune:
buna dimineata
azi e asa fain afara ; nu e soare si e un pic de racoare. doamne de ar fi asa toata vara ce bn ar fi. si sa fie soare pt cei ce merg la plaja.
ancutzule si tin pumnii. sunt convinsa ca dr de la cluj iti va da vesti mai bune
bitza si pe tine te . doamne ajuta sa scapi de infectie. si eu am luat antibiotice in trim 1 de saarcina pt ca infectia pe care o aveam sa nu afecteze pe bb. asa ca asculta de dr, vezi ce iese la antibiograma
nerantula sunt ca in povestea aceea : cu un ochi rad si cu unul plang. ma bucur ca bb e bn si ma intristez ca tb sa operezi pe mr H . dar iti tin pumnii si sper sa fie totul bn
monica_dicut si tie iti tin pumnii sa ai vesti bune cd revii de la dr azi.
sanziana bine ai revenit din concediu. muuh concediu placut in continuare si soare la 2 mai
pt cine face eco azi (am uitat de ieri pana azi)
azi avem in meniu caise, prune, visine si la final (apoteotic) sana. abia astept. mi-e o foame de lup. vad ca de ieri pana azi de la visine cu lapte nu am nimik. si sunt convinsa ca nici diseara nu voi avea
o zi buna si burticutzele
30+
AMR 65 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik
musettepink spune:
Neata!
Ieri a mers atat de prost internetul ca nu am putut sa intru in legatura cu voi!
Anca iti spun si eu ce ti-au zis fetele sa stai linistita si sa astepta si a doua opinie care poate fi f diferita de prima dupa cum bine ai vazut ca se intampla.Ce nu inteleg eu este cum ti s-a diminuat lichidul amniotic,ai avut scurgeri ceva?te intreb pt ca eu de cateva zile am niste scurgeri mai lichide,nu in cantitate mare dar m-am speriat sa nu cumva sa fie lichid.Cum stiu daca e lichid sau nu?Tu ai avut asa ceva sau cum se putea diminua.Eu zic ca daca dr nu s-a ingrijorat si nu te-a internat inseamna ca aceste modificari de crestere ale bebeilor sunt normale deci stai linistita,stiu e f dificil dar incearca macar ca sa nu o stresezi si pe micuta!Tin pumnii si sunt siguar ca totul e ok.
Monica tin pumnii stransi azi la Herghe sa fie totul ok.sa intri sa ne zici ce ai facut ca stau ca pe ghimpi!
Bitza nu ti-a trecut infectia?cred ca nici mie ca am simptome ijn continuare.dar tu ce tratament ai urmat?eu am luat ampicilina.Poate ar fii bine sa faci si o antibiograma ca sa veda dr exact la e antibiotic e sensibila infectia.Tin pumnii!Cand ma intorc o sa o repet si eu desi grec ca inca o mai am.
Magda imi pare rau sa aud ca ai fost in spital....bine ca acum este totul ok.Daca nu te superi ne poti zice si noua care a fost acel dr care ti-a facut eco,ca sa stim sa-l evitam pe viitor.Eu asa experianta am avut cu Pop,ma apasa cu sonda atat de tare ca am avut dureri toata seara,nu mi-a placut deloc de el si sincer nici prea priceput nu mi s-a parut.Nu il recomand.
Andreea-and tunzi pisicutele?nu am vazut niciodata o pisica tunsa dar imi imaginez ce haioase trebuie sa fie!
Va pup pe toate,ma apuca sa caut pe net despre pierderea de lichid ca tare sunt ingrijorata,voi aveti asa secretii mai lichide?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 11s!
29+LUCA