Mamici norocoase de sept-oct 2008(86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello burtici,

M-am intors si eu de la Herghe mai vesela si mai linistita.

clau_geo, stai linistita, oricum iti multumesc din suflet. Acum ma gandesc ca daca doi din cei mai recunoscuti medici ecografi mi-au zis ca bebe e ok, atunci chiar este.

CD, merci mult pt PM, am luat un taxi pana la urma si am ajuns super bine. Bine ca nu m-am dus cu masina ca ma enervam in trafic.

Merci tuturor pentru agitate care au fost cu folos.

Acum sa va zic de bebe. Andrei e bine, e rusinos, nu a vrut absolut deloc sa ne arate fatuca,(dar ne-a aratat din plin putza si mai ales outzele ) drept pt care nenea doctoru nu ne-a mai facut 4D ca nu prea avea rost. Suntem in grafic (chiar mai mari cu o saptamana si jumatate dar eu merg in continuare dupa UM). Avem tot ce ne trebuie, ne bate inima si toate sunt la locul lor. Greutatea evident ca tot nu am aflat-o . In fine, avem cam 28 de cm (fara picioruse care mai au si ele vreo 6).
Avem circulara simpla de cordon, suntem in pozitie pelviana, col scurtat, pregatiti sa zicem "pe locuri fiti gata START". De aici si contractii si uterul tensionat. Trebuie sa avem putintica grija. NU nasc acum dar bebe e cam nerabdator.
IR-urile, in limite normale DAR!!!!! cu tendinte de depasire (nu prea i-au placut) Drept pentru care trebuie sa renuntam la sare, sa bem muuuuuulta apa si sa stam cat mai mult la orizontala si cu picioarele in sus.
Dl Doc a fost chiar comunicativ si mi-a raspuns la intrebari (chiar m-am mirat) probabil era intr-o dispozitie buna. Atat ca m-a inghiontit rau de tot cu sonda incercand sa-l intoarca pe bebe ca sa-i vada fatuca si pentru a-i masura la inimioara si plamani una alta pt ca nu se vedea bine (intentia a fost buna).Oricum, Iosup mi s-a parut muuuuult mai simpatic. Bebe s-a miscat intr-un final singurel si a masurat la inima dar fata... nu vrea sa ne-o arate.

Hai ca m-am intins.
Va multumesc inca o data pentru tot suportul pe care mi l-ati acordat.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
29+ Cuculetz Andrei

AMR 74 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni ma bucur ca te-ai mai linistit si felicitari ptr bb marisor si rusinos.Asculta de dr.si totul va fi k.
Laureta sunteti frumoase foc
Ratonelu ai grija cu soarele,bb nu s-a suparat probabil se odihneste si el.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Moni ma bucur ca te-ai mai linistit. Felicitari pentru bebe Andrei...nici al meu nu a vrut sa ne arate fatza( cred ca s-au inteles Andreii astia)...ai grija de tine

28+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica, ma bucur ca totul e ok la tine si la andreiut.
lau si inisa = 2 frumoase :)))
eu fac sauna in bucatarie, adica fac mincare

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Moni, felicitari pentru bb Andrei! Acum sper ca ti s-a luat piatra de pe inima. Se pare ca in ultimul timp bebelusii sunt mai rusinosi.. au fost mai multe cazuri in care nu au vrut sa-si arate fatuca. Si bebelina mea a fost la fel si n-a vrut de nicio culoare sa isi ia manutele de pe fata.

Andreea
26+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

MONICA felicitari pt. bebe grasun si foarte rusinos a mea in schimb, vreau sa spun ca nu numai ca ne-a aratat fata dar isi si baga degetul in gura(parca uitandu-se la noi) eu cel putin asa am vazut......chiar si dr. mi-a spus cu alte cuvinte parca ne-ar fi spus "ce va uitati asa la mine".....

25+ mami super fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna ce faceti?

21+ Salih

Mergi la inceput

felicitari tuturor pentru bebeii grasi si frumosi

21+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bine facem BANU, dar tu nu esti trecuta in listutza????

25+ mami super fericita de

Mergi la inceput

kllemi
buna, eu sunt cam noua .... asa ca nu stiu daca eu trebuie sa ma trec in lista sau trebuie sa ma treaca cineva??

cum se procedeaza?

21+ Salih

Mergi la inceput