Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
Va multumim mult mamicilor de mai-iunie ca ne-ati predat stafeta si multumim si pt poeziile care sunt superbe.Sa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi si cumintei!
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE
ankalaura spune:
sunt acasa, dar plec acuma.
am vb cu dr si a zis sa merg la spital. Dupa ce ma vede o sa stim mai clar ce si cum.
Pana una alta e ok... NU e noapte, NU e weekend... asa cum doream :)
Anca mami de Eliza si cre' ca pana azi! Erika Stefania
oanasm spune:
multumim mamicilor de mladite si mugurasi!!!! pe mare parte din voi va stim..ca deh...v-am urmarit de cand s-a dat starul la nasterii la odiseea voastra! sa va dea Doamne-Doamne sanatate si putere sa va cresteti puiutii...sanatate si celor mici si numai noroc in viata!
Oana
31+ cu
o noua viata
filmuletz bb
Tecky spune:
Ankalaura te asteptam cu vesti de la dr! Daca te opreste sa nasti azi poate imi pui si mie o pila sa nasc si eu azi sau maine ca sa fim impreuna. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Mada cum te simti?Vreun semn de la Amira?
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 3 ZILE
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Nici o grija ca bineinteles ca nu am nascut si nici nu se pare ca nasc prea curand deci totul e ca de obicei.
Anka ce faci draga mea? Te bagi in fatza? Bagam majorete si nastere usoara. Multi pupici.
Mamici de mladite si mugurasi multumim mult pt poezie si pt urari.
Tecky nope nici un semn aseara cand m-am dus la somn au fost ceva intepaturi asa mai strong de trebuia sa ma indoi pana trecea dar bebe mai cuminte ca de obicei si pana la urma am adormit si again sunt fresh de dimineatza. da na maine merg la moasa la 3 jumate dupa amiaza si mai vedem ce zice, ca mi-au mai prezis ca nasc da fata asta a mea vrea sa ajunga la toate programarile sa nu lase lumea cu buza umflata.
Merg sa reiau ce nu am citit ieri decat pe sarite si revin.
Poate totusi pana la finalul capitolului asta oi naste si eu.
Aaa ca era sa uit edit: Bujo e bine am vb cu ea aseara e ok numai ca sunt busy cu instalatul unui dulap si nu a mai apucat sa intre pe net. DEci sunt ok si ea si Filip.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
5 Days Overdue...baby likes playing mind games...
dara_d spune:
Buna dimineata fetelor
Anka laura asteptam vesti dar cred ca ti s-a rupt apa si o sa nasti
deci
Techky asteptam sa vedem ce o sa fcai si tu.
Mada e clar ca la tine nu se lasa asa usor pacalita sa iasa fetita.
BUJO CE FACI????????
Oana sm cred ca tu te distrezi cu ce fel de conversatii citesti pe aici, lasa ca te vedem si pe tine.
Baby r bine ca nu mai ai asa arsuri sa speram ca o reusesti sa te si odihnesti.
Eu am dormit bine , si eu sunt destul de multa, ma misc greu dar nu a vut nimeni tupeul sa imi zica ceva ca ii spargeam capul din vorbe, ce ...............e asta bataie de joc.
Camy astept sa vedem cum esti eu sper sa nu nasti ,stai si tu mai linistita.
Pupici
38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
inais spune:
Buna dimineata dragi actuale si viitoare mamici de pepenasi!
O mamica de mladita de iunie va doreste laptic muuult, un bebe cuminte si papacios care sa va aduca numai bucurii si doar lacrimi de fericire!
Celor care asteptati sa va tineti puiutzii in brate va mai doresc nastere usoara (ca a mea sau si mai si ) si...pregatiti-va pentru o iubire mai mare decat viata!
Ramaneti cu bine si ne vedem la scutecele!
Cu drag,
Ina
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Multumim mamicilor de mladite si mugurasi pt stafeta si le uram mult succes in "cariera" de mamici!!!
Ankalaura iti doresc o nastere usoara si un bb sanatos! Asteptam vesti bune cat mai repede!!!
Camy iubita, ne faci vreo surpriza? Stii cum e, exact pe dos - tu iti doresti sa nasti mai tarziu ca sa apuci sa termini camera, iar eu mai repede ca sa scap odata, si se pare ca bebeii au alte planuri cu noi! Da-ne de stire ce se intampla! Tinem pumnii!!!
Aseara am fost in vizita la un prieten care tocmai a fost operat de apendicita si a iesit ieri din spital si bineinteles ca l-am bombardat cu intrebarile - cum a fost, ce ti-a facut in sala de operatie, cum a fost anestezia, etc. macar sa stiu exact ce ma asteapta, cu tote ca s-ar putea sa fie mai bine sa nu stiu... Dar nu m-am putut abtine...
Eu am inceput numaratoarea inversa, sunt pe ultima suta de metri!!!
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Eu o astept pe mama sa vina sa faca curatenie, ca deja e jale peste tot de praf si scame pe jos, iar eu chiar nu pot sa fac nimic, abia ma misc... Cand va aud ca reusiti sa faceti si mancare si curatenie tare ma mir si ma gandesc ca ori sunt eu mai sensibila ori sunteti voi foarte rezistente... Nu stiu cum m-as descurca daca as mai avea inca un copil, mi se pare aproape imposibil...
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Am uitat sa va spun ca l-am trimis pe sot din nou in dimineata asta cu o proba de urina pt urocultura - sunt curioasa ce mai iese si de data asta!!!
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 10 ZILE
vinebarza
bebe
poze