Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani Ioana Camelia puiut dulce da mamj Agri!

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani Ioana Camelia!
Agri, felicitari pt primul anisor! sa fie mititica sanatoasa , cuminte si fericita alaturi de voi!

Timi, am vazut pozele cu Sophie, sunt super!! Sophie e o dulce si imi place tare mult cum va asortati voi doua la ochelari si la palarii!!!Cele din Franta sunt ff frumoase!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Birthday Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La multi ani pentu Ingrid Ecaterina(pt ieri) si pt Ioana Camelia!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 19+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Gata ...am nascut de 10 min.
Va multumesc din suflet de urari si ca sunteti alaturi de mine si anul acesta ca si anul trecut...
Va multumesc mult IOANA, DENIS, NICO, ANDICU,MONICA.
Pun poze mai vechi si promit poze de la turta...

http://picasaweb.google.com/violeta.popa1/MinunileMele

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

La Multi Ani Ioana Camelia,(cu un pahar de lapte) sa cresti mare, sanatoasa, vb lui Jadi, de restul se ocupa maami si tati

vroiam sa va intreb , voi ce le dati seara inainte de laptic, ca si ultima masa solida?eu nu stiu ce sa-i mai fac, e si mofturos, nu mananca mai nimic, ia cateva lingurite si gata.I-am, facut pudinca, orez cu lapte si ceva scortisoara, gratin...

si inca o intrebare si am plecat...ati observat daca cei alaptati la san mananca cumva mai putin, sau sunt mai mofturosi?din cate vad eu pe aici cei ce papa formula mananca mai zdravan, parca accepta altfel mancare solida si sunt mai deschisi gusturilor noi...o fi impresia mea doar?voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Nikole, noi seara mancam cereale Humana sau legume (diferite de cele de la pranz)... dupa laptele praf. Nici Mihnea nu se prea omora seara cu mancatul, pana i-am miscsorat gustarea dintre mese.Acum e OK.

In ceea ce priveste mofturile celor alaptati, eu sincer nu prea cred ca exista vreo legatura. Am cunoscut o multime de copii alaptati care mananca de rup.

Cu o mica intarziere: La multi ani Ioana Camelia !!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Ioana! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa.
Agri, felicitari, sa-ti traiasca minunea cea mica, alaturi de minunea un pic mai mare. Petrecere frumoasa.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si www.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank"> Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Ioana Camelia

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani ioana!mamico sa-ti traiasca puiul,sa creasca mare si frumos si cu un pachet de sanatate si noroc.
sunteti niste dragute,m-am simtit tare bine citind randurile voastre....nu m-a deranjat cazatura cat faptul ca i-am dat lapte praf 2 zile si ii faceam rau...parca nu-mi venea sa cred ca poate fi alergica,a trebuit sa faca scaun cu mucus si firisoare de sange...asta e, bine ca am descoperit. cert e ca acum nu a mai avut scaune moi,e pe regim si de dimineata se simte mai bine.ieri a statnumai la mine in brate non-stop,am febra musculara,a avut crampe,a plans,noaptea a trebuit sa o luam cu noi in pat si a stat lipita numai de mine,n-am dormit mai nimic.dar nu conteaza,acum e bine ,e vesela,danseaza iar,striga chiuie face mai ales ceea ce adoram noi cel mai mult aproba tot cu un "mda " fff apasat si serios...."elisa da mama papa?: mda","eli mergem afara?:mda"...e dementiala zau....
vai cristina ce dulce e ingrid,ce fain pozeaza!m-am uitat de 2 ori la poze.
nikole eli a mea uite ca e in continuare alaptata exclusiv la san si are deja un an si mananca de rupe(daca nu e bolnava).
un special pt deni care desi scrie rar pe la noi cand scrie unge sufletul omului.....

cum nu avem posibilitatea sa mergem si noi la un "paharel" seara undeva numai noi doi eu si sotul meu ne "dam intalnire" seara in bucatarie dupa ce o culcam pe eli...e si noua si ne place.si stam la povesti 5-10 min cat impartim o bere sau bem un suc de campari...aseara al meu a vrut sa-mi faca o poza ,sa ma uit lung la ea ,la cum arat, si sa ma gandesc bine daca mai facem un fratior lui eli.....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna fetelor,

am citit aici nemultumiri cu privire la produsele pampers ... eu am folosit pana acum doar pampers si parca as schimba si eu, asa, pentru "diversitate" ... voi ce produse folositi?
Mara bea lapte praf milumil 3 de pe la 9 luni, acum de ceva timp il amestec cu lapte de vaca, o fi bine sau nu, nu stiu ... mai nou vad reclama la milumil junior (parca asa ii spune), pentru varsta 1-3 ani, unde recomanda lapte de vaca numai dupa 3 ani (altfel cum sa-si vanda produsul )
seara inainte de laptic, adica pe la ora 19 la noi, mara primeste cereale, sau un iaurt, o budinca, ii mai fac orez cu mar apoi inainte de culcare (ora 20,30 - 21) mai bea lapte si doarme pana dimineata

la noi masa de seara se desfasoara cam asa

Agri, sa-ti traiasca minunile
Cristina, foarte frumoase pozele cu Ingrid, le faceti la un studio foto? ... sunt deosebite!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput