Boris, baiatul de pe Marte...
http://www.ziua.net/news.php?data=2008-03-06&id=4256
ce parere aveti? oare chiar asa sa fie?
ce e cu siguranta adevarat e faptul ca oxigenul ne imbatraneste
Raspunsuri
xenocid spune:
quote:
Initial creeata de april
Asta e adevarat. Mamaie Chiva de exemplu are 90 de ani si toata viata ei a respirat oxigen 21%. Daca ati vedea ce riduri are...
In plus este demonstrat stiintific ca toate persoanele care mor au in trecutul lor episoade repetate de consum de oxigen ~ 1.5 miliarde de inhalari.
karligutza spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Initial creeata de april
Asta e adevarat. Mamaie Chiva de exemplu are 90 de ani si toata viata ei a respirat oxigen 21%. Daca ati vedea ce riduri are...
In plus este demonstrat stiintific ca toate persoanele care mor au in trecutul lor episoade repetate de consum de oxigen ~ 1.5 miliarde de inhalari.Come to The Dark Side ... we have cookies!
sa-mi fie cu iertare, dar nu pot sa nu rad la raspunsul pe care l-ai adus aici
esti tare xenocid... si ce altceva am putea respira ca sa nu mai imbatranim? ori nu mai respiram si murim tineri
iar cu privire la asta: "Baiatul traieste cu energie, scrie cotidianul rus "Pravda". Isi incarca bateriile, periodic, dintr-o zona recunoscuta de localnicii din regiunea sa natala, Volgograd, ca avand proprietati stranii. Sustine ca a trait pe planeta Marte, si ca, la vremea respectiva, a facut numeroase calatorii catre Pamant, pentru a culege date despre pamanteni.
[...]
Boris (alintat de familie, Boriska) s-a nascut, in urma cu 12 ani, in regiunea rusa Volgograd, intr-o familie cu o situatie materiala obisnuita. Baiatul avea doar doua saptamani cand parintii au vazut ca isi poate tine singur capul, in conditiile in care, de obicei, asta se intampla abia cand bebelusul are sase, sapte luni. (Serios? i don't think so!) A rostit primele cuvinte la patru luni. Un an mai tarziu citea, fara probleme, titlurile din ziare, pentru ca, la doi anisori, sa inceapa sa picteze. Parintii l-au incris la o gradinita de stat, la scurt timp dupa ce a implinit doi ani. [...]
si BORIS-ica asta daca consuma energie, cand l-a nascut mama lui, l-au conectat doctorii imediat la baterii? sau cum? nu inteleg
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
sau hai ca-mi veni o idee de afaceri
sa infiintam o cursa zilnica Bucuresti-Volgograd si retur
karligutza
sunt mamica Adelutei
xenocid spune:
quote:
Originally posted by karligutza
"Baiatul traieste cu energie ...
A rostit primele cuvinte la patru luni. Un an mai tarziu citea, fara probleme [...]
Asta mi'a scapat
La cāt de precoce e Boriska o sa aflam in curānd ca nu mai traieste cu energie ci ca traieste deja cu educatoarea lui.
blackpanterro spune:
Mda si marmota invelea ciocolata in staniol LOL .Ce le mai trece unora prin cap...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil thingsthat takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
sorana spune:
Ma eu cred ca si fi-mea e de pe Marte.
Si-a tinut capul la 2 saptamani si are o energie .....
Dar .. poate totusi e de pe Venus ca se incapataneaza sa nu citeasca
Sorana si Monica (5 ani)
ellej spune:
Io zic ca i se trage de la Cernobyl :)
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.