Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Angellique spune:
Miereamara foloseste cu cea mai mare incredere vopseaua fara amoniac de la L'Oreal.Eu sunt super incantata de ea (nu usuca parul, nu-l arde, nu pica) si nici nu este contraindicata in sarcina.Eu ma voi vopsii in luna august, cand sunt si eu domnisoara de onoare.Si inca ceva, vopseaua, desi fara amoniac, este f rezistenta, se estompeaza treptat, mie mi-a luat luni bune pana sa revin la culoarea naturala.
13+
roxanaz spune:
miericico, neata la tine. si eu m-am vopsit vineri. la fel ca si la cealalta sarcina, in fiecare luna. as arata ca muma padurii cu fire albe si radacini crescute, bleah. zi cand pleci?
mvb, 2 zile sau cativa milimetri nu prea conteaza. fiecare embrion are ritmul lui de dezvoltare, asa cum au zis si fetele.
ela 2233, analizele se fac cu trimitere de la medicul de familie la orice laborator. listeria este o bacterie care da infectii destul de periculoase in sarcina - dar in cazul unui titru pozitiv se poate face tratament cu ampicilina fara vreun pericol pentru tine sau pentru bebe. dar netratata infectia poate da probleme - la fat.
miereamara spune:
Miercuri plec, dar nu scapati de mine, ca am internet wireless la hotel si imi iau laptopul cu mine, sic!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
BillyBilly spune:
ela analizele ti le da medicul de familie, lista completa...si iti da trimitere la un laborator, parte din ele sunt acoperite de casa de sanatate, platesti doar imunologicele, printre care si lysteria, toxoplasmoza, rubeola, CMV, etc. Lysteria este o bacterie provocatoare de infectie, se ia din alimentatie...fructele si legumele nespalate corespunzator. Cauta pe net, sunt f multe informatii despre asta. Toxo se ia de la animale, samd. Toate sunt bacterii.
Catalina
14+
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
mvb- imi pare bine ca te-ai inteles cu doctorul! Da' morfo fetala nu ti-a facut? Cu toate dimensiunile...
Selene- pt TT iti trebuie trimitere de la dr gineco si ultima morfo fetala! Da' dr tau cum ti-a calculat varsta sarcinii? Normal ca la varsta asta pliul sa fie mai mare... Nu mai inteleg nimic!! Pe mine de fiecare data cand ma trece la eco ma intreaba data UM...
Ela- pt analize iti trebuie trimitere de la dr de familie sau gineco. Am inteles ca daca ai trimitere de la doc gineco ai toate analizele gratuite, daca nu pe unele le platesti (adica daca ai trimitere de la dr de familie...). Eu am platit toxo si nu mai stiu ce...
12+
galmita mea
cristi_2003 spune:
asa m-as duce acasa sa dorm una buna
ne-am comandat vineriun dvd cu gimnastica prenatala de pe net - oare il pot pune pe adresa comuna? dar care e parola pt adresa comuna?
12+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mai - voi nu faceti baie in cada? eu nu fac baie FIERBINTE dar fara baia mea de dimineata nu as putea
miereamara spune:
Sper sa rezist cu brio la calatorie. Plecam la 3 dimineata din GNV cu masina spre Orlando, drum de doua ore. Lasam masina acolo si luam primul avion spre Los Angeles, zbor de 5 ore. avem escala 2 ore si apoi tb sa luam alt avion spre San Diego inca o ora de zbor si din aeroport am inchiriat masina. Cred ca o sa fiu terminata de oboseala.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Miercuri plec, dar nu scapati de mine, ca am internet wireless la hotel si imi iau laptopul cu mine, sic!
Martin Luther King Jr.
My baby
asta e, am patit si mai rau...
Catalina
14+
Bebelusa
asparagus spune:
buna fetelor!
revin dupa o pauza de vreo 2 saptamani, caci am fost in concediu la mare...de unde nu-mi mai venea sa ma intorc...superb!
Am si eu o intrebare:
la voi cand a inceput sa se vada burtica? Ca eu azi nu mi-am mai putut inchide pantalonii!
Ioana
10+