Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

ela eu mi-am facut analizele de sange si urina in sapt a 12-a...adica destul de tarziu, fata de alte fete... depinde de doctor, daca ti le cere mai devreme, le faci mai devreme, daca nu, vad ca nici al tau doctor nu se grabeste la analize, le poti face oricand de acum pana in august, dar vezi ca la toxo, lysteria, etc, rezultatele se dau cam in 7-10 zile.

Catalina

14+

Bebelusa

mersi mult dar imi mai poti spune unde trebuie sa fac analizele ? la dr. de familie? si ce este lysteria ? ca nu prea stiu
multumesc mult

7+

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
tot ce se intampla in viata, are un rost, asa ca daca ai impresia ca totul s-a sfarsit ridica-te si mergi mai departe, vei vedea ca totul va fi bine pana la final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, am fost sambata la IASI la control. Doctorul care e prof si la Facultatea de Medicina era cam pe graba pt ca eram o gramada de cucoane la cabinet, care mai de care cu burta mai mica, mai mare. desi f scump la vorba mi-a dat o stare de siguranta de 100%. M-a consultat si mi-a spus ca totul e OK. Eu am avut o lista de intrebari, insa printre astea mi-a dat si urmatoarele informatii...cam sumare, ce-i drept....CRL 4,5 cm, BPD 1,9 cm, in conditiile in care varsta lui BB la ecograf era de 11 sapt si 5 zile, iar eu facusesm sambata fix 12 sapt. Cat despre sexul lui BB abia pe 9 august la viitorul eco.
Fetelor BB al meu nu e cam mic pt 11 sapt si 5 zile? 4,5 cm
12+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Billy, am calculat din prima zi a ultimului CM.

Cine-mi spune si mie cum e cu triplul test? Ce trebuie sa fac? Ma duc la sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mireamara - eu am intrebat 4 doctori - 2 gine, 1 de fam si 1 de analize - si m-am vopsit. toti au zis ca nu are nici o legatura cu copilul, nimic nu trece in sange

asa ca-s blonda!!!

12+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Fetelor, aveti idee dc pot sa ma vopsesc? Sunt in 13 saptamani.
Nu "poci" sa fiu domnisoara de onoare cu radacinile de alta culoare. Nu m-am vopsit deloc de cand am ramas insarcinata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

irinuka eu m-am vopsit, dar in perioada cand credeam ca am pierdut sarcina...de fapt, atunci mi-am facut de cap cu mai multe: ex baie in cada Deci, eu am facut-o... la coafor am intrebat daca se vopsesc gravidutele, si am inteles ca MULTE...deci, nu stiu ce sa-ti spun...

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Deci, ma duc sa-mi cumpar vopsea!

Mvb, stai linistita, si bebe al meu tot 4.5 cm avea la 11 sapt si 4 zile. Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, nu mai face comparatii.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Alinuk..dar tu ai apucat sa il intrebi pe Parvu daca va fi sau nu de sarbatori prin zona? Ca eu inca nu am apucat..tot uit sa il intreb, de fapt si de drept
Si eu iau tardiferon si elevit pentru ca mi s-a spus ca bebe va lua mult din fierul meu si e bine sa am rezerva completa.
Am sunat la sanador azi sa ma programez pentru triplu test si sa vedeti ce nesimtiti sunt astia. Desi tu ai analizele facute deja si ecografia morfofetala de trim I, te obliga se la faci din nou (si sa dai vreo 8 mil) o data cu triplu test. Auzi la ei tupeu!
Am sunat pe urma la medical city si le-am zis ca vreau TT la ei si nu e nevoie de nici o programare si nici de alte analize de facut. TT e 300 ron acolo. E mult?

Justme 13+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mvb
12+

mvb3

NU, conform http://www.brooksidepress.org/Products/Military_OBGYN/Ultrasound/1st_trimester_ultrasound_scannin.htm

felicitari pt eco!!

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by mvb

Fetelor, am fost sambata la IASI la control. Doctorul care e prof si la Facultatea de Medicina era cam pe graba pt ca eram o gramada de cucoane la cabinet, care mai de care cu burta mai mica, mai mare. desi f scump la vorba mi-a dat o stare de siguranta de 100%. M-a consultat si mi-a spus ca totul e OK. Eu am avut o lista de intrebari, insa printre astea mi-a dat si urmatoarele informatii...cam sumare, ce-i drept....CRL 4,5 cm, BPD 1,9 cm, in conditiile in care varsta lui BB la ecograf era de 11 sapt si 5 zile, iar eu facusesm sambata fix 12 sapt. Cat despre sexul lui BB abia pe 9 august la viitorul eco.
12+

mvb3

E ok.Daca te duci pe site-ul asta http://baby2see.com/development/week11.html ai sa vezi ca e ok..Se dezvolta fiecare in ritmul lui.Acum poate sa aiba un ritm mai lent si apoi mai alert..de aia unele fete nasc la termen bebei de 3,8-4 kg eventual..si altele bebei de 2,9-3kg..Important e ca bb e bine..recupereaza in timp,sau eventual o sa-i intreaca pe altii

POZE
my baby
12+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miereamara

Deci, ma duc sa-mi cumpar vopsea!

Martin Luther King Jr.

My baby

deci, bafta!! fa-te frumoasa!

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput