Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit sa va zic ca nu am mancat fructe, ci branza cu rosii si vreo 3 felii de paine de secara. In plus un baton Fitness.
Cum va ziceam greu ma abtin seara.

Am revazut "Angelica marchiza ingerilor", iar acum revad "Pasarea spin".

Va doresc o noapte linistita si maine o zi frumoasa.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

nu pot decat sa ma bucur ca v-a placut prajitura cu visine, pacat ca n-ati gustat din ea.
Rece, e mi-nu-na-ta!
Dar....vai de straturile mele!!! :(
Multumesc si de laudele la adresa baietilor. Pe cat e Iustin de bland, linistit, ascultator, agatat permanent de pantalonii mei, pe atat e Teodor de incapatanat, individualist, independent total (vrea sa faca totul singur, spune un "nu" hotarat atunci cand ii oferi ajutorul, e fantastic)!

Violeta, vizionare placuta. Esti tare simpatica, : ai grija sa nu-ti scape nicio fata de la .

Louisea, ti-au placut ouale cocotte?

Marilena, sa treceti cu bine peste noapte!

Delia, te uiti la vreun film?

Tzuni, muncesti? ...ca doar nu dormi la ora asta.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Iata-ma-s!Mai slabuta cu un kg
Raport incurajator: 89Kg.
Am ultima pagina si m-ati facut curioasa cu pozicile lui Tzuni.Sper maine sa reusesc sa recuperez din urma si sa le vad.
Va pup si fug la nanita ca-s tare obosita; iar ne-a stors instructoarea azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dragele mele, va multumesc mult ca va ganditi la mine si ma incurajati. Adevarul e ca sunt in cea mai neagra perioada din ultimul timp si chiar am nevoie de sprijin si ganduri bune.Simt ca o sa clachez in curand daca nu se intampla ceva bun. Nu am fost de foarte mult timp asa demoralizata, obosita, frustrata si fara pic de concentrare. Am senzatia ca trec prin viata asa fara nici un scop. Abia ma abtin sa nu plang, fara un motiv anume, sunt irascibila, nu ma mai inteleg cu nimeni. Imi doresc sa se intample cava sa ma scoata din starea asta de cacao caci simt ca ajung la balamuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafeluta,ceaiul ,suculetul si tot ce va doriti sunt pregatite si poate mai vine Carmen cu o prajitura si atunci avem ospat de dimineata.

AM tecut cu bine noaptea fara febra sper sa numai fie nevoie de medic.

Ma duc sa vad ce ati scris.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza la cafea si ceai.

Delia,concediu placut iti doresc.

Madelaine.Spor la slabit in continuare.

Anda,azi fac iar 2 portzii de inghe.Aseara a papat al meu ultimul pahar(am portzionat in pähärele de plastic).Am avut zmeura congelata si am fiert-o putin cu zahar si lamaie cum mi-ai zis si am cumparat ieri bilutze de cioco(sunt pt fondue dar cred ca merge sa le topesc si la inghetzata)asa ca azi daca reusesc fac si pt noi si pt pitic.

Louisea,sunt asa matinala din cauza durerilor de spate(coloana).In jur de ora 4 sunt asa "amortzita" de dureri ca trebuie sa ma ridic sa fac ceva ture prin casa,dar ma fac eu mare si trece. Oricum si in weekend sau in concediu ma trezesc la maxim 6 pt ca maimutza mica oricat de obosita e si oricat de tarziu se culca,parca e ceas desteptator si in fiecare dim. la 6 e in picioare dar m-am obisnuit si daca din greseala dorm mai mult,ma trezesc ...de zici ca m-a calcat trenul.

Vikinga,of deci a fost bolnavioara pitica.Bine ca am scapat de data asta de doctor sau spital pt ca am niste experientze.......Sanatate multa micutzei si tie spor la slabit.

Crys

AVoogt,bine ai venit in grupul nostru si spor la slabit.

Marilena,sanatate si micutzei tale.Ce-mi place de tine cand esti optimista si "ii dai inainte". Normal o sa mai fie perioade in care simti ca nu mai poti dar trebuie sa gasesti taria sa te ridici,noi suntem aici alaturi de tine.

Tzuni,multumim de poze.Ce frumoase sunteti!!!

Olo,adica nu mai treci deloc pe la noi?

Zuzi,Te asteptam sa ne povestesti cum a fost in concediu si pozeee!!!Cum e socrela?

Carmen,m-ai dat gata cu praji.Baietzii...n-am cuvintece a crescut Ius, de prichindelul mic nu mai spun,ce dulce e el plin de cioco la guritza.Asa sunt si finutzii mei,cel mare(6 ani)e foarte linistit,calculat,ascultator,pedant,in schimb cel mic(4 ani)e agitat,galagios,incapatzanat,"crizat",rupe si strica tot si pot sa se puna ai lui si in cap ca oricum face numai ce vrea el.

CarmenE,felicitarile mele.

Rolo,o sa fie bine.Ai grija de tine si incearca sa iesi din starea in care esti.

Claudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,unde esti?

Gata,l-am scurtat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ce-oi fi facut de-am lungit asa mesajul,nu stiu
Marilena,multzam de cafelutza,numa' bine daca vine Carmen cu prajitura putin mai tarziu pt ca eu dimineatza nu pot sa bag mancare in gura nici sa ma bati.Ce bine ca nu a facut Mara febra,poate scapati "ieftin" de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamnelor!

si o zi buna, racoroasa si vesela tuturor!

Gusta, sanatate multa la copil. Ti-am vazut si eu pozele si sunteti foarte frumoase amandoua. Mara este un copil superb-superb, iar tu arati foarte-foarte bine. Tu stii la ce greutate te simti bine, dar ochiometric, in poze, eu zic ca arati super!

Mephala, m-ai omorat cu prajitura! Si m-am uitat la ea aseara tarziu... si mie cel mai foame si pofta de orice mi-e seara si noaptea. Imi venea sa ling ecranul.... Ce glazura avea deasupra? Copiii nu pot sa-i mananc, dar i-as manca si pe ei, asa sunt de frumosi! Sa-ti traiasca!

Carina, felicitari pentru rezervarea concediului! Am fost si noi in Tunisia acum 5 ani. Unde mergeti, in ce oras?

Eftimie.C, felicitari pentru kg pierdut! Vreau si eu....

Zuzi, bine ai venit din concediu! Si spor la planul de slabire dupa concediu! Eu inca ma resimt... si nu reusesc sa ma mobilizez la fel de bine cum ma mobilizasem inainte. Se pare ca functionez foarte bine pe principiul "morcovului"; "morcovul" dupa care alergam era ca plecam in concediu si vroiam sa slabesc putin. Acum "morcovul" este mai departe oarecum... asa ca nu reusesc sa ma mobilizez la fel de bine ca inainte.

Delidana, cand plecati?

Vik, felicitari ca este asa de aproape de 70!

Doamnelor, eu am hotarat ca, pentru o zi, sa fiu nerezonabila! Iata care este planul meu - am sa-mi iau o zi de concediu, candva... si o sa mi-o dedic mie. Nu o sa spun la nimeni ca sunt in concediu, asa ca, am sa fac ce ma taie capul fara sa ma stie nimeni. O sa-mi beau cafeaua in oras, citind 2-3 reviste glossy pe care nu le-am mai cumparat/citit de multi ani, o sa ma plimb prin magazine, o sa-mi iau un cadou, o sa ma intalnesc cu prietenele pe care nu le-am mai vazut de mult la pranz. Si tot asa.... Muncesc ca un caine, nu am mai facut ceva pentru mine de foarte mult timp si am nevoie de o zi de nefacut nimic!

Rolo, pentru ca spui ca esti blue si nu poti iesi din starea asta, poate ti-ar prinde si tie bine o zi cu tine si numai cu tine, in care sa te plimbi, sa mergi la restaurant cu o prietena, sa-ti cumperi o prostioara care te va face sa te simti bine.. Zic si eu... Oricum, iti tin pumnii sa-ti fie bine cat mai curand!

Acestea fiind spuse, pup pe toata lumea si ma intorc la treaba....

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza Ioana, neatza Marilena, multumesc pentru ceai.

Rolo, o zi buna sa ai si sa-ti revii cat mai repede.

Ioana, multumesc de aprecieri. Te pup si ai grija de tine.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata am desemnat castigatoarele si le felicit si aici .Cuscra si Carmen E felicitari si tot inainte.

Ioana vin la o portie de inghetata ,nu fac conteaza cu ce aroma.

Hai fetele ca va astept ca o cafeluta.

Ma duc sa intind rufele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput