Nou stil de viata (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabriela, , deasupra e crema de vanilie, facusem in acea zi si foietaje cu crema de vanilie si mi-a prisosit crema.
...
suna bine o zi pe saptamana pentru a te rasfata.
Tu muncesti si duminica? Ma gandeam: nu poate fi acea zi duminica? Sau o petreceti in familie, impreuna?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Gabriela,spor la treaba.Sunt sigura ca asa o zi o sa iti prinda fffffffffffff bine.

Carmen

Marilena,hahahha,ce dulce esti,vad ca nu esti pretentioasa deloc cand e vorba de mancare,accepti orice si la orice ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Carmen (Mephala) nu muncesc duminica; dar tocmai pentru ca in general muncesc (prea) mult si mai si plec din tara foarte mult, orice minutel liber pe care il am, il petrec cu ai mei (evident, in special cu Mara). Asa ca, daca vreau timpul acela pentru mine si numai pentru mine, trebuie sa fie intr-o zi de saptamana, cand Mara este la gradi.

Ioana, multumesc de incurajari! Si eu cred ca o sa-mi prinda bine, mai ales ca eu am avut intotdeauna nevoie de putin timp cu mine ca sa ma adun. Eu fac parte din categoria de sotii care isi incurajeaza sotul sa mai iasa cu baietii, ca sa am si eu (dupa ce Mara doarme), macar o ora numai cu mine.

A... si vreau si eu inghetata! Orice aroma!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana daca nu trebuie sa gatesc eu atunci e super.

Gabriela rochia era larga in talie si nu se vad suncile iar acolo cu magarul stau aplecata ca sa nu se vada.Si o zi asa fara sa stiu de nimeni si nimic vreau si eu dar o sa am peste vreo ceva ani.

Sti si am mai spus-o trebuie sa mai raman un pic in lista ca sa nu ma porcesc si dupa intru la mentinere.Asa ca va rog sa ma mai tineti la voi.

Carmen prajitura mai ai?

Anda vin in concediu si cu tine.Eu vin in tara dupa 25 iulie daca nu apar alte probleme si vreau sa stau 3 saptamani asa ca daca vrei sa vii la bacau ne intalnim ca sunt numai cu copilul.

Azi se anunta caldura mare si sunt hotarata sa stau un pic in soare ca de nu am toate pasaricile acasa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Trec sa va salut in fuga si sa va urez o zi frumoasa. Inca mai am de rezolvat problema aceea si sunt agitata si pe drumuri... Sper ca maine seara totul sa reintre in normal si sa ma linistesc. O sa va povestesc despre ce a fost vorba.

Va pup cu drag si va spun ca in clipele astea CLAR imi lipseste un barbat alaturi...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
de 3 zile incerc sa va scriu...dar cand incep intervine ceva snu mai ajung!
Carmen E., felicitari pt kilul pierdut!
Tumpi, multumesc frumos, am fost ieri sa-mi fac buletin si pasaport, am stat la coada de mi s-a urat, parca se dadea ceva pe gratis! te mai uiti la inima de tigan?
Marilena, ce faine sunteti, si tare mi-a placut si culoarea ta la par! sanatate Marei!
Tzuni, si voi sunteti 2 frumoase, bafta multa acolo unde ai nevoie!
Zuzi, bine ai revenit! da poze n-ai?
Carmen, praji ca praji, da baietii ti i-as smocai umpicutz, mai ales pe ala micu, ca Iustin e mare si nu stiu daca mai sta la pupicuri! Marc mai vine, dar numai cand e obosit, in schimb lui Luca ii subtiez obrazul cat il pup!
Ioana, sunt pe aici, vreau sa merg in oras, vreau sa ma tund si nu-mi mai gasesc modelul, si mi s-a pus pata sa ma vopsesc blonda! asa mi-a placut culoarea Irinei din inima de tigan aseara, si asa vreau si eu!
Gabi, bine faci ca te rasfeti!
Crys, imi pare rau pt bunica ta, si sper ca o ajuta DD sa se faca bine! felicitari pt slabit!
rolo, hai nu mai fi trista!
Anda, ce faci, pleci in concediu? ma bucur pt voi!
Emmma,AVoogt, bun venit si spor la slabit!
Delia, oau toata vara esti plecata? sa inteleg ca voi mai des ati fost prin Thailanda?

eu plec pana in oras, ma duc sa filez cate ceva ce mi-ar place sa-mi cumpere sotul si socreii de ziua mea! va pup pe toate si sper sa mai revin deseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Sint cu cerealele alaturi si va citesc.

In primul rind vreau sa felicit echipa cistigatoare, Eftimie si Crys. Tineti-o tot asa, fetelor, si in curind va veti atinge tinta!

Vad ca de fapt am slabit 2 kg in concursul asta, nu 1 kg cum crezusem eu initial. Se pare ca imi priesc concursurile.
Azi dimineata cintarul imi arata cu 500g mai putin.

Tzunica, sint sigura ca te vei descurca foarte bine si fara EL.

Rolo, imi pare rau ca esti asa trista dar sa stii ca numai de tine depinde sa iesi din starea asta. In loc sa astepti sa vina schimbarea la tine ar trebui sa faci tu niste pasi in directia respectiva: o iesire la teatru/film, o plimbare, un masaj, o tunsoare noua, orice, gindeste-te la ceva ce iti face placere si pune in aplicare. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva noi sintem aici si te ascultam. Nu mai stiu cine zicea ca o problema impartasita este pe jumatate rezolvata.

Gabrielama, planul tau cu ziua libera suna bine. E important sa putem zice "stop" din cind in cind si sa facem ceva si pentru sufletul nostru.
Vineri e ziua de plecare.
Am oroare de calatoria cu avionul.

Claudia, am trait citiva ani acolo...
Spor la filat.

Carmen, Gusta, Ioana, Carina, Lou, Hopes, Tumpi,

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!!!

Trec si eu in viteza sa va salut.
Azi am dus piticul la gradi...prima zi (asa suntem noi mai pe dos, incepem gradi cand altii intra in vacanta) si am niste emotiiiiiiiiii de mor.Simt ca imi plesneste stomacul de emotii. Il vad pe camera video si totul este ok...dar eu tot tremur de parca a plecat in prima calatorie pe luna.

Zuzi, bine ai revenit.
Meph, merge bine dieta...nu am mai slabit chiar in ritmul primelor 2 saptamani, dar e ok.
Delidana, justa , tzuni, cami
De fapt...pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza fete frumoase

Carmen a fost bun. Am facut gresala (desi stiam ca asa o sa se intample) sa pun si niste felii de rosie si au cam lasat apa. Totusi gustul nu s-a schimbat.
Si data viitoare pun mai multa branza :)

Revin mai tarziu ca am niste treaba

la absolut toate fetele
Si o zi frumoasa

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Marilena: mersi de cafea. Mie imi trebuie portie tripla azi. La 3 jumate am ajuns acasa, la 8 eram la stoma pe scaun, iar acus ma doare capul si imi vine sa ma culc pe birou doar ca am o tona de lucru. Inainte de a veni in tara povestim si poate chiar reusim sa ne vedem. Mie mi-ar face mare placere.
Rolo: Gabi zice bine ce zice. Ai incercat o zi doar a ta?
Gabi: la fel sunt si eu. Eu ora aia cu mine mi-o fac in fiecare dimineata. De aia ma trezesc la 6 - fac un dus, imi beau cafeaua, imi fumez tigara, ma machiez si ma relaxez inainte de o zi de serviciu. In concediu mergem in Hammamet ca e mai liniste si marea e mai faina. Noi am mai fost de 2 ori pana acum. Pentru mine e destinatia ideala: marea e fff ok, e cald si nu exista riscul de ploi/ frig care sa imi frece parte din concediu si in concluzie ma pot odihni si relaxa ca de asta am nevoie.
Claudia: da, in 6 august plecam in concediu.
CarmenE: felicitari!!
Criss: tine-o tot asa!!
Ioana: ii place si Deliei inghetata?
Carmen: minunata prajitura, iar baietii..... Cand ii vad pe Teo si Iustin, mi se face dor de inca un copil (asta pentru ca eu mi-am dorit baiat, iar ai tai sunt adorabili).
Tzuni: bafta multa si sa iasa totul asa cum vrei
Lou: hai la povesti. Ce facultate faci tu?
Vic: ce mai stii de fetita? Cum a mers operatia?
Zuzi: hai povesteste tot. Cum a fost? In plus, ce meniu ai azi? Cat mergi cu bicicleta?
Delia: gata bagajele? Cat faceti pana acolo?
Meniul de azi:
iaurt cu zmeura proaspata, 5 biscoti
merg la ceva resto - salau cu legume la gratar si ceva salata cred
diseara nu stiu, o sa vad
Va pupic pe toate si revin

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput