Nou stil de viata (215)
Raspunsuri - Pagina 5
Gabrielama spune:
Tzuni, aoooolleeeeuuuu ce frumoase sunteti!!!!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
madelaine77 spune:
Carina si Louisea nu m-am suparat, doar ca nu mi-a picat deloc bine avand in vedere ca nu incercam sa impun nimic ...efectiv va spuneam cam ce dieta tin si ce rezultate am.
Legat de a fi critic ...nu ma supar niciodata ...din contra, chiar ma motiveaza critica...asa ca
Tzunica, frumoase foc pozele. Te admir sincer pentru cum reusesti sa te organizezi si la job si sa fii si o super mamica pentru Meri.De unde ai atata energie?
Olo, vacanta placuta
Gusta, sanatate Marei.
AVoogt, bun venit printre noi.
Rolo, capul sus..suntem cu tine
Zuzilici spune:
Buna dimineatza fete dragi. Mi-a fost tar edor de voi.
In primul rand vreau s-o felicit pe Cami pentru burtica si sa-i urez sarcina usoara in continuare si bb mancaios si somnoros. Draga mea sa fie intr-un ceas bun si felicitarile mele. Asa surpriza mai da cand vi din concediu.
Tzuni mai draga daca tot aveai planuri de mare si soare ce n-ai vorbit din timp si poate mergeam impreuna in Cuba? Oricum ti-am vazut pozele si sunteti niste frumoase. Imi place nespus cea in care esti inconjurata de "pitici" pe plaja. Poate data viitoare mergem impruna si facem plaja la ocea, da?
Anda m-am intors in sfarsit grasa si frumoasa (a se citi bronzata) din concediu. Grasa tare si dupa ce-am vazut pozele efectiv m-a speriat. Asa nu se mai poate. Drept urmare a doua zi am luat bicicleta si-am colindat vreo ora prin vecinatati. Si azi ma doare dosul de la sa. Dar am sa ma fortez sa merg in fiecare seara cand vin de la munca. Asa ca please trage-ma de maneca da cate ori nu scriu ca m-am plimbat cu bicicleta.
Dragelor cum am un munte de treaba am sa va rog sa ma scuzati ca inchei atat de abrupt dar spre sa revin cand ma mai eliberez un pic. Va pe toate si va felicit pentru kg. pierdute.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
prajitura de la ora 5, serviti; in continuare sunt cateva poze cu Teodor, facute la Roman.
Tzuni, va sta bine impreuna si sunteti frumoase amandoua.
Madelaine, merge dieta?
Marilena, am bucatarit destul de mult: ciorbica de pui, plachie de peste, dovlecei pane cu usturoi si acum ma odihnesc putin. Urmeaza program de voie, joaca/plimbari cu baietii.
Mara e mai bine? Socrul?
Hopes, bine-ai revenit din concediu. Cum a fost? Poze?
Claudia, Tumpi, haideti la o vorba.
Zuzilici, bine-ai revenit, te asteptam cu impresii si desigur, poze.
Olo, care-i faza cu "la revedere" si circuitele interne? Nu te simti bine?
Lirissssss, iar ai disparut, ntz, ntz. Pune-l pe Robert sa scrie, poate are mai mult spor, :).
Anda, daaaaa, ma pregatesc intens, :))).
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Zuzi: welcome back!!! Tare dor mi-a fost de tine si nu avea nici o grija ca te scot la raport in fiecare zi cu ce ai papat si cu ce miscare ai facut.
Carmen: atunci apor sa ai.
Eu plec sa iau cupila sa o duc acasa si apoi ma duc la chef. Probabil ca doar maine ne auzim, asa ca va doresc o seara frumoasa la toate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Caaaarmeeen, ma omori cu prajitura aia de visine, ce bine arata! L-am vazut si pe Teodor, ce mult a crescut si e asa de bucalat de-mi vine sa-l string de obrajori.
Tzunica, te-am vazut intr-o poza in rochita, iti sta foarte bine. Foarte frumoase pozele de la mare, amindoua va faceti pe zi ce trece parca mai frumoase. Mi-a placut foarte mult poza in care Meri are o basmaluta rosie pe cap. E o dulce.
Zuzi, bun venit si felicitari pentru . Tine-o tot asa! Ceva poze din concediu ne arati?
Olo, gata, ne-ai parasit de tot?
Gusta, Crys, Eftimie, Madelaine, felicitari pentru kg pierdute!
Mik, Emma, Puskin, Rolo, Carina, Gusta, Gabrielama, Vik,
Hopes, te asteptam cind iti revii.
AVoogt, bun venit in vizita. Sau vrei sa te muti la noi de tot?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Avoogt cateva date despre tine daca vrei in lista.
Carmen pai la asa meniu vin la masa si dupa ma duc cu Anda la party.
Hopes te asteptam cand iti revii.
Zuzi bine ai revenit.
Socru e la fel pierdut si nimeni nu poate face nimic ,iar Mara e cu muci in barba,maraita si cu un pic de febra .Oi vedea la noapte ce mai urmeaza.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Imbatranesc din ce in ce mai rau.
Carmen frumoase poze iar cei 2 protagonisti iti vine sa ii mananci.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Gusta vin da numa daca platesti bine
Am scapat de ale mele.
Zuzi weelcome backkkkkkkk
Si sper ca vi si cu ceva poze de pe unde v-ati plimbarit
Carmen e yumi plajitura
la prichidei
Anda distractie placuta
Hope pey revino-ti repede
Meniul meu:
MD: fulgi de ovaz cu iaurt
G: ridichi un un crackers
P: oua cocotte reteta Andei (eu am pus cremvusti, branza brie, feta, mazare, ardei si oua desigur)
G: cirese
C: carne la gratar cu salata de cartofi si salata verde
Desert: ciocolata si cirese
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Raport: stagnare
Zuzi bine ai revenit, chiar daca cu cateva kg. in plus. Asta inseamna ca acest concediu ti-a priit. Asteptam poze.
Delia mersi pentru incurajare, dar d-abia maine merg sa ma inscriu. Sper sa nu intampin ceva. Azi nu am reusit, situatii multe si programul de inscriere este pana la 15.30.
Tzuni nu are rost sa mai spun nimic. Amandoua sunteti minunate, iar tie chiar nu cred ca mai ai nevoie de kg. in minus.
carmen ma innebunesti cu prajiturile tale. Chiar daca nu este de cacao, arata super. Cei mici sunt niste scumpi.
Meniul de azi:
- fructe: mar, nectarine
- un iaurt mare
- saleuri (200 g)
- seara, iar fructe. Sper doar atat, dar pe mine seara ma apuca mancatul, si nu orice, binenteles prostii.
Va las acum, ca a inceput la Antena1 "Angelica marchiza ingerilor" si vreau sa-l revad.
Pup toate fetele: Carina, Tumpi, Criscosty, Tlaura, Anky, Gusta, Madelaine77, Rolo, EftimieC, Dordia, Tzuni, Delia, Mephala, Zuzilici, si daca am uitat pe cineva, imi cer iertare