sexul copilului - solutii????

sexul copilului - solutii???? | Autor: sefcenco80

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor! Poate par un pic nebuna.. dar vreau sa va intreb.. ati tinut cont vreuna dintre voi in a dori sa faca un copil de un anumit sex de vreo chestie plauzibila?? Imi doresc enorm o fetita si din cate am studiat eu, ar trebui ca momentul fecundarii sa fie maxim cu 2 zile inainte de ovulatie?? Este cineva care s-a ghidat vreodata dupa chestia asta????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Cele care isi doresc cu disperare un copil, printre care ma numar si eu, sigur nu se mai gandesc la sexul copilului ci doar sa fie sanatos.

Poate fetele de la Odisee te pot sfatui mai bine.

Mult succes!

Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Si eu ma gandeam acu vreo 4 ani ca vreau sa fie cutare zodie, cutare sex... Dupa atata timp imi doresc exact cea ce zice Bianca, fie ce-o fi, sanatos se fie!

Din amintirile mele stiu ca exista un calendar in functie de luna in care este conceput si varsta mamei in acel moment. Gasesti pe net despre el. Iti doresc succes!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

si eu sunt in aceeashi situatie. adica, la inceput am zis si ce zodie vreau sa fie si ce sex trebuie sa aiba...acum vreaun un copil, sanatos si asta cat mai repede. dar pot sa iti spun ca exista un site pe care se fac un calcul intresant in care se ia in calcul varsta mamei in luna conceptiei. eu l-am testat cu mai toate cunoshtintzle si s-a cam potrivit, deshi nu cred ca sexul se poate determina atat de simplu, prin calcule matematice. dar poti sa incerci site-ul e distractiv. intra pe ve ve ve obfocus punct com si in partea din dreapta o sa vezi gender predicter.
mult noroc sa ai cat mai curand un copil sanatos si daca e sa fie si fetitza cu atat mai bine.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La mine a mers metoda cu cele 2 zile inainte de ovulatie deoarece in zilele fertile sotul a lucrat si nu prea am avut activitate.

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput