America (115)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxij spune:
Andrada, invidiile mele, mie mi-au dat cate 2% marire. Anu asta nu stiu inca, sunt cam ingrijorata, de ce naiba nu ne trimit scrisorile alea. M-as duce sa ii zic lu' sefu' sa imi dea ceva mai mult ca de nu il ia naiba. Le-am adus doua granturi de la NSF ce naiba... Cred ca trebuie sa incep sa alerg dupa consulting.
Am uitat sa va spun, eu sunt in probleme si pt. ca sunt anul asta in commuter marriage si am pierdut venitul barbatului. Deci sunt single mom.
Andrada spune:
quote:
Originally posted by ruxij
I'll start clipping coupons soon
Ruxi , pastreaza ceva coloana, get a grip woman!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Ruxij, unde-i husbandu'?
Nu faci nimic cu cupoanele, numai daca maninci frozen s**t.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by ruxij
I'll start clipping coupons soon
Ruxi , pastreaza ceva coloana, get a grip woman!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Iote, faci misto de nacazul unei biete single mom
Andrada spune:
Si invidile mele ptr diagnosticele la baiat, mor cind ii apare cite ceva si habar n-am si ma sperii...etc intotdeauna am avut un oarece ptr mamele care stiu cum sta treaba cu bolile...etc.
Iar cu serviciul, asta e in ultimii doi ani, nu-ti spusei, in rest am stat in acelasi cubicul 10 ani, acelasi post, cu mariri simbolice in primii ani, apoi restul fara ( din 150 de oameni am ramas din dat afara numai 20 la un moment dat, cine mai cerea mariri cind dispareau aia in fiecare saptamina ca in filmele de groaza, de ne gindeam daca nu ii fac astia disparuti prin experimente).
A
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Ruxij, unde-i husbandu'?
Nu faci nimic cu cupoanele, numai daca maninci frozen s**t.
E in f..ing Germania. Sa va mai zic ca ne-am apucat sa vb la celular ca imi tot zicea cand apasam #bal# ca balanta e 85$, zic avem family plan o fi gratis si pe roaming, cand colo billu' e 1346.0$$
Andrada spune:
Pacatele tale de single mom...
Dar cum sa tai internetu mei, altfel cum mai afli de unde sa tai?
Io mai telecomut si mai salvez ceva bani, pot sa skip aia cu copoanele?
O prietena azi imi spunea ca li s-a oferit sa homeshore, e programatoare taricioaica tipa ca numai la astia li se ofera chestii d-astea crez, si ca surpriza mare numai 3 au vrut ( ea credea ca e singura care nu vrea sa stea acasa toata ziua cu soacra)
A
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Si invidile mele ptr diagnosticele la baiat, mor cind ii apare cite ceva si habar n-am si ma sperii...etc intotdeauna am avut un oarece ptr mamele care stiu cum sta treaba cu bolile...etc.
Iar cu serviciul, asta e in ultimii doi ani, nu-ti spusei, in rest am stat in acelasi cubicul 10 ani, acelasi post, cu mariri simbolice in primii ani, apoi restul fara ( din 150 de oameni am ramas din dat afara numai 20 la un moment dat, cine mai cerea mariri cind dispareau aia in fiecare saptamina ca in filmele de groaza, de ne gindeam daca nu ii fac astia disparuti prin experimente).
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Hai ca vad ca tu stii de toate la medicina, de ma tot minunez de unde le scoti. Eu am noroc ca de regula fi-miu n-are decat ori o raceala, ori un virus la stomac, dar eu hop tzop la doctor mereu asa din datorie. Odata a plans tare ca il doare burta si l-am dus la doctor doar ca sa se duca acolo la WC inainte de venirea doctorului si sa declare ca nu il mai doare Cred ca pe asta v-am mai spus-o am platit adicatelea pt. un kk :))
Ramona J spune:
Whoa! Stati mama pe messenger, ca de-o sta mai mult pe acolo nu-i a buna cu telefoanele astea.
Buna ideea cu aerul conditionat, eu il las mai incet cind plec (altfel nu mai recupereaza saracul pe caldurile astea), dar de obicei uit...
Edit sa adaug ca de cind a venit curentul $400 parca mi s-a mai imbunatatit memoria.
Andrada spune:
Ruxi, sintem pe jos si eu si barbatu!!
N-ai zis-o mei, e mortal Bogdan!!!
A