America (115)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona J spune:
Andreea, voi incepeti sa lucrati cite patru zile pe saptamina?
Miere, nasol cu tarifele astea la urgenta! Am avut si eu un bill de $1,600 (pentru o radiografie) si m-am luptat vreun an cu spitalul sa nu le platesc. Au trimis bill la vechea mea asigurare, din vina lor. Pe cind s-au trezit sa-mi ceara banii deja asigurarea mea n-a mai vrut sa plateasca, trecuse prea mult timp. Ei au vrut sa ma taxeze si ne-am paruit o vreme pina au inteles ca nu le dau nici un ban.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
ei,ramona, numai boierii astia care lucreaza la stat, la noi n-am auzit nimic inca desi cei din productie lucreaza deja 4-10. eu m-as bucura. asa as putea si eu sa petrec cate o vineri cu sotul (ca el are vinerea libera la 2 sapt, inca unul din avantajele lui de a lucra la guv). 'om vedea, tre sa ma apuc de iscodit madamele de la hr
philip&andreea
philip spune:
andrada, zonulinul e ala rau care declaneaza boala, adic apermite proteinei gluten sa treaca prin peretii intestinului, aia cerceteaza un antagonist (antidot?) care se pare ca scade cantitatea imensa de zonulin pe care o au cei cu celiac si alte boli autoimune.
philip&andreea
sinzi_ana spune:
Honey, Miere La multi ani!!!!!!!!!!
Andreea, imi pare rau pt boala ta...Fetita prietenei mele are boala asta..din cate stiu (la copii cel putin) intarzie si cresterea in inaltime...
Oricum daca tratamentul e doar dieta...e mai usor de acceptat...
noi suntem cu musafiri...
Cris si Mariuca sunt la noi...am fost deja la Disney si acum o tinem numai in petreceri!!!
David si Mariuca sunt ca un mini-cuplu, Mariuca vb tot timpul si il bate la cap pe David, iar David se mai enerveaza, isi iese din sarite si o mai altoieste (Mariuca i-a spus tatalui ei ca David o bate in fiecare zi...dar...doar o data nu a meritat-o)
In rest .... se impaca si fac totul impreuna...ce face unul face si celalalt...sunt foarte haiosi...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
Carmenbr spune:
Si la noi e in curs de aprobare sa se lucreze 4-10. De ce? Din cauza pretului benzinei. Aici supervisorii, managerii aveau un fond lunar pt benzina. Acum nu-l mai au nici pe ala din cauza economiei care merge in jos si atunci incearca sa aprobe regimul de lucru 4-10 ca sa se micsoreze cheltuielile cu benzina.
Eu nu pot spune ca sunt fericita. Acum lucrez 7-4:30. Daca muta pe 4-10 o sa lucrez 7-5:30, deci iar timp ioc cu copilul meu. Cu programul de acum mai reusesc sa fac ceva cu eric, dar daca ajung la 6 acasa, nu mai am timp de nimic. La 8 e in pat si in 2 ore abia am timp sa respir printre cina, shower, pus in pat.
Nasol si ce e mai nasol e ca nu stiu cat de bine o sa ne fie in continuare. eu nu sunt foarte optimista cu noul candidat.
Andreea, sanatate multa.
3 anisori...uraaa!
Hilde spune:
Miere si Honey la multi ani! Sa fiti sanatoase si voioase. :)
Andreea, imi pare rau de boala ta. Daca o sa tii dieta, presupun ca vei fi foarte bine. Iti tin pumnii.
Cam tarziu va spun dar am si uitat de subiectul asta. Am descoperit sectiunea de culinare si acum merg acolo oricand am putin timp. Mancacioasa de mine. :)
Altfel am avut la lucru si eu, in fine, anual review si am obtinut 15% crestere la salariu. L-am facut sah-mat la negocieri. Am facut o lista luuuunga cu ce fac eu in plus si apoi nenorocirea asta de inflatie imi ia sufletul. : ) Cred ca am ceva radacini evreiesti pe undeva, mai ies la suprafata din cand in cand. Nu stiu unde sa le caut, ca le-as dezvolta mai bine. : ) )
Ramona J spune:
Felicitari Hilde! Scrie o carte, astea se vind bine.
cenia spune:
Salut fetele!
Miere si Honey : LA MULTI ANI sa fiti fericite mai dulcineelor!
philip: vointa mare iti urez, uneori e mai usor sa iei pastile sau sa urmezi un tratament decit sa nu maninci ceva. familia trebuie sa faca si ea sacrificii alturi de tine ca sa iti vina mai usor! cica trece. la copii. eu am o nepoata si fura piinea se ascundea undeva si o minca. desi uneori copii tin mai bine un regim decit un adult.
asadar multa constiinciozitate! gata te-am batut destul la cap.
o sa mai ntru si eu la bucatareala ca pina acuma o luna am stat pe mincarea primita de la romanii de la biserica, au fost draguti si pina a venit soacra mi-au adus pe rind mincare, asadar am fost o lehuza rasfatata!
si acum dupa doua luni mai am de adus cratite si o tava inapoi la femei!
noi facem bine, bebe Naomi creste, nu e cel mai cuminte copil din lume dar o iubim oricite colici si nopti nedormite am avea!
David la 3 ani vorbeste greu si stilcit. si amesteca cu engleza, desi nu merge la day care ci sta doar cu mine acasa. o sa caut sa vad ce pot face sa isi dea drumul la vorba.logopedie... dar nu ma pricep, desi sunt autodidacta. aveti vreo sugestie sau experienta personala cu copii care au vorbit stilcit?
imi vine mama in septembrie, abia astept. nu i-am cumparat bilet.. is asa de scumpe...sotul nu a cumparat bilet socrei dar se uita dupa o minivacanta in toamna numai noi doi. ca am fost la las Vegas si ne-am simtit foarte bine. pare urit ca pleci fara copii, dar te relaxeaza.
cu asigurarile a fost bine, am avut de la stat, incomul nostru e mic si ne-am calificat. ciudat e ca nu ne-a venit nici un bill asa cum mi s-a spus, deci nu stiu cit a costat nasterea.
fetita noastra are asigurare de la Mercy Care(ca e cetatean) si acum a venit o scrisoare cica sa o ducem la dentist...? e o gluma? are doua luni. copii au asigurare dentala sau cum?
oricum la baiat a avut dentitie precoce la 5 luni avea 4 dinti deja.
gata va las cu prostiile mele
vacante minunate va urez!
Cenia cu David si Naomi
Ramona J spune:
Cenia, tare faza cu dentistul la doua luni!
Eu sint ca sotul tau. Socrul are viza si eu tot amin cumpararea biletului. Hmmmm....
De logoped n-am avut nevoie si nu stiu ce sa spun. Zici ca bebita e cu colici? Sper sa treaca repede, astea nu-s distractive.
ruxij spune:
Mai Hilde, invata-ma si pe mine cum ai facut, ca eu nu mai mai descurc cu banii. Trebuie sa imi refac din nou bugetul. Apropos de asta, puteti sa ma ajutati spunand inca odata cam cat dati voi pe mancare si maruntisuri (un ciorap, o carte samd) lunar? Habar n-am de pe unde sa mai reduc. De unde acum trei ani o duceam confortabil, acum au inceput sa fie grele...