Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

FELICITARII SUN PENTRU MICUTA TA LUPTATOARE!!!!!!!!!!
inca odata Teodora!!!!!!!!!!!!!

sunt foarte fericita sa vad asemenea vesti bune..........multumim Capri pentru vestile de la Laura
Kimmy sa va traiasca minunea, sa ai o refacere cat mai rapida si mult, mult laptic !!!!!!!!
Andreea, Gabi, Tecky nastere usoara mamicilor!!!!!!!!!

Roxana33+ de Bianca Maria
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mada totusi fata chiar nu are de gand sa vina pe lume????????
nu stie ca tine o intreaga odisee plina de in suspans????
Oana frumoase foc lucrusoarele
Nati m-ai facut sa plang si de suparere si de bucurie cu povestea ta..................ma bucur enorm ca a avut un final fericit si ca bebe e un luptator........sa va traiasca!!!!!!!!!

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Punem agitatele pt ANDREEA, TECKY SI GABI[majoreta

MADA cred ca ar trebui sa punem agitatele poate asa vrea si Amira sa vina...se lasa asteptata poate asa va fi si la intalnirile cu baietii... asta peste 14 anisori, nu?

NARCISA , uite ca azi scriu de 2 ori, vezi?! da bb e bine si cred ca nu mai are rabdare.
PAQURSCHIMAQ multumesc de incurajari.
BEBECUBEBE , wow ,cate intamplari negative ...dar in final e ok pentru ca bb e sanatos si s-a reintors si sotul pe care ar trebui sa-l certam ca alasat singura o viitoare mamica...

PUP toate fetele si astept alti pepenasi...si voi la fel, nu?

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 37 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Rontzy sa va traiasca bebe ....... e frumusel foc si o sa franga multe inimi cand o sa creasca, asa ca ai grija mami ..........
eu azi am intrat in panica................iar.........si am inceput sa fac bagajul pentru spital.......
era aproape gata, dar nu il pusesem inca in genti..........
si acum dupa ce l-am terminat am realizat ca mai e asa putin si o sa imi cunosc fetita.......m-a pufnit plansul......saracul sot se uita crucis la mine..............cine sa ma mai inteleaga..............
merg sa pap ceva si revin..........ca sunt vorbareata azi.........

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Narcisa , am uitat sa-ti spun ca s-a uitat si sotul meu la pozele cu burtici si cand te-a vazut a zis ca semanam . Eu i-am zis ca la culoarea parului si la sex dar el insista ca semanam, i-am zis mai stii poate suntem surori...si asa nu stiu o iota despre tatal meu...

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

RONTZY vazut pozicile cu bb mic, sa va traiasca , ce frumusel e! i-ai pus si fundita rosie sa nu se deoaiche...sa-i pupi manusele din partea mea.

Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, cre' ca fata lu' MADA stie ca e ma-sa ocupata cu lista, si nu ii da concediu

So....
Am citit povestioara Caprioarei... Ce sa spun decat ca mare bucurie simt ca e bebelina bine! Nici nu imi pot imagina prin ce au trecut Laura si Dragos, si nici nu cred ca cineva merita sa treaca prin asa ceva. Ramai fara cuvinte, te inspaimainanti cat e de fragila viata, si totusi nu poti sa nu te minunezi cata forta poate avea o mica viata! Sa traiesti fericita mica Teodora!

Carcotasa fiind... nu pot sa nu ma revolt... Deci... eroare umana?? E loc de eroare umana intr-o clinica de pretentii, unde, cu seninatate, ti se cer banii care ti se cer, iar tu, fiinta fragila car vrei sa fie totul bine, ii dai, si iti spui ca pretul e prea mic comparativ cu linistea de a te stii in siguranta.... Sa intreb daca i-au facut discount? Desigur, sunt ironica. Le-as da cu discountul peste oki, dar tot m-as duce la presa cu povestea asta....

NATI - saracuta de tine ce mult te-ai chinuit... Foarte frumoasa povestea. Esti o optimista, mereu ai fost, si asta razbate din povestea ta. Matei are cui sa semene! Sa fie fericit, mic luptator!

Sunt cam obosita, ca azi noapte nu am prea dormit. Am fost si la Targ la Muzeul Satului, am venit complet molesita. Ma duc sa rontzai niste floricele si sa asteptam meciul.

Aaa, nu v-am zis... Eliza e acasa, draga mamii, cu cornite asa si asa... Oricum, e si mama la noi. Desigur, ieri ne-am certat.

Episod:
Ma intreaba maica-mea de unde am crinii. Ii zic ca de la barbatu-miu. Cu ce ocazie, intreaba. Eu nu sunt in stare sa zic nici o minciuna, oricat de nevinovata. Asa ca ii zic.. Mi-a luat ca sa ma impace ca m-am suparat pe el. Imi dau seama ca cine stie ce incepe ea sa proceseze, asa ca imi incalc promisiunea facuta mie si ii spun de povestea cu visul, cu numele, cu incapatanarea lui Ovidiu...
La care ea, fara sa comenteze nimic de noua idee cu numele, zice...
Dar de ce nu ii ziceti LAURA?
Mai nene, bancul ala cu femeia vesnic nemultumita e un mare adevar!!!!
I-am zis sa taca, ca nu vreau sa aud NIMIC!!!

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tiberica, pai o sa-l iau la intrebari pe tati...Poate elucidam misterul!!!

Diarux, super poezioarele

Dienutza, ai PM

Ankule, deci asa zici, de ce nu-i ziceti Laura???Sa stii ca la fel de carcotasa sunt si eu si chiar discutam cu Vil despre ce i s-a intamplat lui Sun si Teodorei...Dar acum bine ca sunt bine fetele, slava Domnului, asta e cel mai important...Nu verau sa ma gandesc prin cate au trecut

Tecky, hai mai umpic si o vezi pe Ralucutza!!!

Mada, eu te astept, poate azi, poate maine apare si Amira

Da OanaSm, trebuie sa ma apuc sa fac sac de dormit, bine, eu n-am facut in viata mea dar nevoia te invatza

Atb-ule mai ai mama cu examenele alea?????

Capri deci nu era buzata Teodora, banuiesc ca nu era nici negrutza cum se gandea Sun, deci pot fetele sa stea linistite ca le primeste tati de Galu acasa...Acum glumim dar acum vreo doua saptamani mai ca ne-a inghetzat sangele in vine...

Bun deci Glactogilul ala il iau cu linguritza sau il dizolv in ceva???In lapte in apa in ceai sau cum ca nu stiu...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Narcisa, nu am PM. Vezi ca nick-ul meu nu are nicio liniuta, e Diana Mirela si atat.
Galactogilul il iei cu ce vrei tu, eu il diizolvam in apa.

Am pus cateva poze pe picasa, daca vreti sa ne vedeti. Sa-mi scuzati mutra obosita .

Diana, Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Diana, ne-am emotionat si eu si barbatul meu cand am vazut-o pe fiica-ta uitandu-se la Andreiutz...Ce copii frumosi...

PS - Boleroul ala din poza tot tu l-ai facut???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput