Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
MissJJ spune:
Fetelor de la noi nici un semn bebitza nu se grabeste dar deloc vad.
Anka ti-am zis ca a stiut ea ca vin pepenasii si a zis sa ma lase sa completez eu la listutza.
Diana am vazut pozele f faine abia astept si eu sa avem asa poze toata trupa.
Narcisa . Si noi asteptam.
Roxana vad ca ne tine in stand by, ne testeaza rabdarea.
Anka creca pe scurt asta ar fi definitia la eagle: vesnic nemultumite.
Tiberica da om vedea , taicasu se pregateste de pe acuma cu toporul la usa. I-am zis greu cu doua fete o sa fie stresat la greu.
Eu acuma am bagat niste pulpitze la cuptor acusi fac si orezul, Flo face baitza la printesa si o pune la nani si apoi ne punem si noi dupa masa la un dvd ca am luat ieri niste dvd-uri noi si tre sa le ducem marti seara inapoi.
Mai trec pe aici poate primim vesti de la Andreea sau de la Tecky sau de alta mamica care ne face vreo surpriza.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet
Gabriela82 spune:
Nati foarte emotionanta povestea voastra. sa va dea Dumnezeu multa sanatate si de acum incolo, sa fiti fericiti.
Mada pai nu te las singurica te iau cu mine eu zic sa incepem galeria ptr micuta Amira poate asa se hotareste sa vina
Tekule deci tii neaparat sa strici ordinea nastere usoara si un pui sanatos iti dorim
Anka pe tine de ce te-au indus la nasterea Elizei?
deci sa va spun ca inca nu simt nimic semnificativ, astept. acum nici nu-mi fac mari iluzii cu dopul asta, dupa cum spunea si Diana poti naste imediat sau dupa cateva saptamani (bine la mine nu mai e cazul de saptamani). eu am dormit putin, parca fusesem la sapa asa obosita ma simteam si acum imi cam arde talpa de o plimbare, sa vad daca-l conving pe tati.
Rontzy, Lori bine-ati revenit! asteptam povestile.
Rontzy, Diana am vazut comorile, sunt frumosi foc.
.... cam atat mi-am adus aminte ....
GABRIELA cu ANDREEA???
AMR The countdown has stop! 40s0z
MissJJ spune:
Gabriela ms. Nu vreau sa raman singurica. Tare vreau sa vina bebitza singura nu sa fiu indusa.
Ms mult de galerie.
Sper sa il convingi pe tati da nu se uita la finala de la euro 2008?
Ca a inceput deja, eu logic tin cu Germania.
Noi asteptam sa fie papa gata fata e la nani merg acuma sa pun niste poze noi cu Ari daca vreti sa vedeti.
dma2007 spune:
mai fetelor asta da capitol cu vesti bune!
Doamne iti multumim ca ai grija de Thea!
le asteptam acasa, si asteptam si poze
caprioara iti multumim
iar e invazie de pepenasi!
proaspetelor sa va traiasca BB-ei si sa va bucurati de ei!
tecky, a cicel bafta multa
va asteptam cu vesti si cu BB-ei
gini hai ca o sa fie bine!te asteptam cu vesti
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dma2007 spune:
rontzy, diana sunt superbi bebelusii
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
AnnaBaby spune:
Am si eu o intrebare legata de dopul asta gelatinos - e obligatoriu sa cada intai dopul si apoi sa se rupa apa, sau se pot intampla ambele deodata?
Teckysi acum esti acasa chiar daca ti-a spus ca poti naste in noaptea asta?Ce curajoasa esti!!!
Rontzi si Diana Mirela v-am vazut pozele cu minunile de bebelushi!!! Doamne ce draguti sunt, abia astept sa-mi vad si eu puiul!!!
Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Am pus poze noi pe picasa cu printesa de astazi.
Fetele ma gandesc sa deschidem un cont de pepenasi pe picasa separat unde sa punem pozele cu pepenasii pt ca pe contul asta deja e full de poze din 1 gb 993 de mb is ocupati si o sa tot vina pepenasii si tot o sa punem poze si nu prea mai e loc.
Multe fete au mai scos din poze dar mai sunt multe albume cu 30 de foto si peste plus cateva albume de la intalnire si ca sa nu ne mai complicam cu stersul pozelor si etc am zis ca mai bine facem un cont de pepenasi.
Dati-va si voi cu parerea cum credeti ca e mai bine.
Tecky spune:
Fetelor va multumesc mult pt incurajari si ca ati scos majoretele pt mine dar se pare ca nu voi naste prea curand desi dopul tot curge.Nu am nici o contractie...acum sper sa nu ma apuce dureri mari,mari dintr-o data.
Dia dr mi-a zis ca si daca termina garda atunci cand voi naste va venii de acasa.Am o dr super de treaba.
Mada dr mi-a facut injectia ca sa ajute la inia o pauzarea colului,acum nu prea pricep nici eu mare lucru dar asa mi-a zis
Mi-au placut pozele cu Ari si cu Flo,treningul lui Ari este superb.Ca de obicei tu nu apari in poze,of,of.
Diana Mirela ce copii frumosi ai,sa-ti traiasca!
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 5 ZILE
diarux spune:
Buna seara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vesti bune !!!!!M-a sunat A.CICEL.
a nascut la ora 7, fetita ei pretioasa, natural, fara epidurala, mamica e putin cam..."cusuta" dupa episiotomie, dar sunt bine amandoua! stau in salon de 4 paturi. fetita a avut 3,400 si 51 de Kg, apgar 9.
deci ma duc sa fac poezica!
Ruxandra 31+ si Andrei Tudor
Tecky spune:
Mada eu sunt de acord cu tine!
Anna sunt cazuri in care se rupe apa mai intai si abia la spital elimini dopul sau sunt cazuri in care te apuca direct durerile si nu se rupe nici apa,nici dopul nu cade.M-ar fi oprit degeaba la spital atata timp cat nu am contractii.
Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 5 ZILE