Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ALINA - m-am uitat in caietul Elizei, si pediaturl ne-a zis
- de 3 ori pe zi cate 10-15 picaturi
- de dat permanent
- nu trebuie dat mai des si nu mai mult de 45 de picaturi pe zi
- de respectat intervalele orare.

Nu ne-a scris nimic despre MOMENTUL in care sa ii dam, inainte sau dupa masa... Mi-o fi spus, dar nu imi mai amintesc.
Totodata imi amintesc si ca, altor prieteni cu bebelici, pediatrul lor le-a zis altfel. Deci nu cred ca ai mari sanse sa gresesti cu Sab Simplexul asta.

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus pe picasa o poza facuta dimineata cu ditamai burta de 37 saptamani - oare unde mai poate sa ajunga? Deja simt ca nu mai pot s-o duc...

Anna 37+ cu Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Gini- Doamne ajuta sa fie bine bebelina si doar mai micutza!

Yael, bebecubebe- bine ati revenit!

Nu vi se pare cam dubioasa disparitia lui Tecky?

Bujo- tu esti ok?

Pupicei

Ralu
37+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Felicitari noilor mamici, multa sanatate, refacere rapida si bebei papaciosi.

In ultima saptamana am citit mai mult pe diagonala, dar ma bucur enorm pentru vestile bune despre Laura si Teodora.

Nati, mi-au dat lacrimile citind povestea ta desi stiam in mare cum au decurs lucrurile, sunteti o familie de luptatori. Felicitari.

Noi mai avem putin pana vineri si o gramada de lucruri de pus la punct, dar spre sa reusesc sa va mai scriu sau macar sa va citesc.

Daniela 38+ cu bebe Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

GINI - o prietena a mea are un bebel cu retard de crestere, nascut la termen dar cu retard de 8 saptamani+! La tine nu cred ca este nici un retard de crestere, si eu as mai cere o opinie. Suna la Iosup si daca ii spui despre ce e vorba te cheama si in aceeasi zi! Ce alte masuratori ti-a facut Herghelegiu? Este si el super medic, desigur, dar niciodata nu strica o a doua opinie. A masurat femuril copilului? Ce greutate a estimat? Prietena mea a nascut la termen, dar bebe era mai micut decat un prematur. In afara de asta, in decursul sarcinii, intre doua ecografii, se inregistrase un stop de crestere de 10 zile. Din cate stiu eu de la ea, scopul este ca bebe sa stea cat mai mult in burtica. Nu se face "tratament" la exterior. De fapt, "tratamentul" lor consta in kinetoterapie si fel de fel de excercitii de stimulare. In urma lor, copilul recupereaza. Totusi, repet, mai mergi intr-un loc, compara masuratorile (ti le-a pus pe vreun disc sau stic, ceva? ti le-a tiparit?) Eu cred ca nu e nici un motiv de panica.

CAPRI - doctorita mea mi-a zis la fel... si anume ca NU imi poate da mai devreme hartia, ci numai incepand cu ziua respectiva, si oricand in rest... pana la sfarsitul lunii cu pricina...

Si eu cred ca TECK e la nascare!!!

YAEL maica esti arhivar de meserie??? Moama ce ai gasit mesajul si raspunsurile!!!! La buna revenire si sarcina usoara in continuare!

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragi gravidutze si mamicutze cu mare bucurie va invit la
capitolul numarul 100
al odiseei noastre de mamici de pepenasi de iulie-august 2008.

Mergi la inceput