Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Andreea mai bagam niste majorete:

Pupici multi si nastere usoara abia astept vesti de la voi, sper sa ajunga mama ta cat mai rapid.
Tiberica speram sa fie bine si sa mai stea bebe inca putin.
Gini uff nasol cu injectiile da speram sa fie bine. Sper sa nu fie nici o pb cu bebe poate e mai finutza si atata tot.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI CA DE VINERI VAD CA SUNT CATEVA,BEBEI SANATOSI SI MULT LAPTIC.Pupici pentru Vicky, Irina, Micky, Biribu, Kimmy. Dca am uitat pe cineva scuze.
Ma bucur sa citesc ca SUN si fetita sunt bine.

Eu am fost vineri la meidc fetita are 2900 kg este ok, tot in prezentatie pelvina, deci cezariana. Dar la mine nici un semn de nastere asa ca mai asteptam, vinerea viitoare din nou la control si probabil cezariana undeva in saptamana 07.07-11.07.
Vapup pe toate mai intru mai tarziu, acum plec cu sotul la plimbare.
Mada ce faci?????

38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gini, dar nu ti-a monitorizat doctorul bataile inimii copilului? Cu faptul ca s-a accentuat diferenta... nu stiu ce sa zic, si la mine la 31 de sapt era de vre-o 2 sapt, la 35 era de vre-o 3, apoi la 36 iar de 2 - ce-i drept, la 35 le-am facut la alt aparat, dar eu zic ca au si erori destul de mari. oricum, mergi la Herghelegiu sa vezi ce zice, dar sunt convinsa ca e ok

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dara eu stau prin zona ca a simtit bebitza ca vin multi pepenasi asa ca a zis ca mai sta ca sa poata mami trece pepenasii pe listutza.
Plimbare placuta.
Noi ne pregatim sa mergem la nani revin mai tarziu poate mai avem ceva vesti ceva pepenasi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Felicitari noilor mamici, si bine ati venit bebelusi dragalasi!

Ma bucur din suflet ca Sun si Thea sunt bine sanatoase, inca putin si vin acasa.
Doamne ajuta sa fie bine de acum inainte.

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecubebe spune:

bine v-am regasit, burtici si proaspete mamici! am revenit printre voi dupa o pauza de patru luni in care s-au intamplat , in mare, cam astea: una deschidere de col, una evacuare din casa, una despartire de tatic, plus una depresie grava...s-au rezolvat toate, mai putin partea cu casa..tot nu am unde sa stau, dar bebe e bine, taticul s-a intors si depresia a trecut! abia astept sa nasc, dar mi-e o frica de mor...mi se pare in fiecare zi ca mi se rupe apa, nu mai pot dormi si nici manca, in ultima saptamana am slabit 2 kg...off...cam atat de asta data..sper ca voi sunteti bine, si bebeii la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Didi, bataile erau de 132b/minut, regulate. Lichidul amniotic in cantitate normala, totul era normal, doar fetita mai mica. Si eu cred ca nu are nimic, e doar mai micuta, dar sa vedem ce zice maine si celalalt doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

FELICITARI BIRI PTR BB ANTHONY, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SA CREASCA MARE SI SANATOS! SI REFACERE RAPIDA!

ma bucur enorm ptr Sun si micuta ei, sa-i traiasca, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si tot binele din lume. Multumim Tie Doamne!

Anka pai tocmai asta spuneam ca daca bb se naste azi/maine nu pot sa trec peste sarbatoarea Sf Apostoli Petru si Pavel fara sa-i pun unul din numele astea, deci daca fata se naste cu nume nu pot eu sa o privez de lucrul asta (cu siguranta va purta unul din numele Sfintilor Apostoli)

Tecky cum esti?

eu m-am mai linistit, merg sa citesc din urma si revin si eu cu vestile mele.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR The countdown has stop! 40s0z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Capri ne bucuram foarte mult ca in sfarsit avem si noi mai multe informatii despre Sun...parca ne-am mai linistit acum ca ne-ai spus ca totul a inceput sa intre pe fagasul normal...

Gini sper sa reusesti sa-ti termini tratamentul pana nasti....asa o sa fii si tu linistita ca totul este in regula....Eu zic sa nu te ingrijorezi in legatura cu fetitza ta....de regula fetizele sunt mai mici si mai delicate...O sa vezi ca totul o sa fie bine pana la urma....

a.cicel iti tin pumnii sa ai o nastere usoara...Vad ca deja corpul tau se pregateste...sa speram ca mai este timp sa ajunga si mama ta acasa...Pun si eu niste pt tine.....

Tiberica incearca sa nu iti mai faci atatea griji...o sa vezi ca pana la urma totul va fi bine...

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt Patrick Ioan 35+
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,fetelor!
imi cer scuze ca nu am putut intra pana acum.ieri am ajuns acasa,David e fff bine,mananca,doarme....si eu ma simt ok!
David a avut la nastere 3.350 gr,52 cm,A 9.va rog sa treceti si la mine in listuta datele astea!
Sa va traiasca puisorii si sa fie sanatosi si papaciosi!
pt cele care urmeaza!
in 5 minute va pun si poze pe picasa ca sa ne admirati si pe noi!

rontzy,mamica lui David Andrei

Mergi la inceput