Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Povestea nasterii luptatorului Matei!

Dupa 5 ani de asteptare, tratamente,luni de deznadejde, in urma unei inseminari artificiale testul de sarcina arata II liniute.
Visul incepea sa prinda contur.
Sarcina a decurs normal, chiar nesperat de bine, doar spre finalul sarcinii de prin sapt.36 ma luase o criza de sciatica, mergeam ajutata de o crosa de golf pe post de baston.
Sambata 7 iunie, pe la 6:00 dimineata ma apuca niste durerii de burta, eu gandindu-ma ca fasolea cu carnaciori e de vina, si hai la toaleta sa ne usuram.
Numa ca usurarea venise sub forma de lichid, si iar ma gandeam ca o fi scurgeriile alea mai apoase spre finalul sarcinii.
Ma schimb si hai inapoi in pat, nu mai pot adormii din cauza durerii, asa ca ma ridic sa ma apuc de curatenie la parte.
Numa ca scurgerea aia se transforma intr-o mare cascada, il trezesc pe sot, ii spun ca apa a luat-o la vale, saracu sare din pat chiaun mai sa dea cu capul de toti peretii din dormitor.
Il calmez si-l pun la loc in pat, tu dormi ca mai avem timp.
Fac un dush, spal aragazul, bag o masina de rufe, mai fac putin curat prin sufragerie, si il trezesc pe sot ca e timpul sa mergem, contractiile destul de acectabile la 20 de minute.
Pe drum ne oprim la un magazin sa-mi iau baston, ne oprim la restaurant sa mancam ca cine stie cand si daca imi dau voie sa mai mananc.
Ajungem la spital, o doctorita ma consulta, cica ai dilatatie 1cm, mirata ii zic ca 3 zile in urma la control tot 1cm aveam, acum si cu apa rupta si ceva contractii tot 1cm?
Ma interneaza, ma baga pe aperfuzie de antibiotic, ca ma lovise cu vestea ca am candida si ca exista riscul de infectie uterina, ca poate fi afectat bebe.
Pleaca sotul acasa, vine seara si acum incepe distractia, de la ora 21:00 incep contractii la fiecare 5 minute, contractii care au tinut-o asa pana dimineata pe la 8:00.
Duminica mai lejer, contractii la 10-15 minute, vine seara, ma controleaza alta doctorita, cica dilatatie 2cm.
M-am intors in camera, ma busise plansul, cat ma mai chinui asa pana nasc?
Pe la ora 22:00 apar contractii la fiecare 2-3 minute, criminale rau, nu imi reveneam dupa ultima ca aparea alta.
A stat doctorita si o asistenta cu mine toata noaptea, respirau odata cu mine, imi faceau masaj la spate, imi tineau picioarele si corpul, tremuram din toate de la durere.
Chiar ii ziceam doctoritei sa-mi dea un bisturiu ca ma tai singura si-l scot afara ca nu mai rezist.
Se face ora 1 noaptea, ma urca pe scaun, dilatatie 3cm, si asa am ramas pana la 7 dimineata.
La 7 il suna pe sot sa vina urgent la spital ca voi intra in operatie de cezariana.
Se face 10 dimineata,apare si seful sectiei, vine sa ma vada, eu juma moarta,juma vie, cica..... vai da tu nu mai rezisti deja la dureri, dar sa mai si impingi, pregatim sala de operatie.
Mi-au facut o electrocardiograma, raze x la palamani, si am fost buna de transportat in sala.
Sotul speriat, imi zice sa nu-l parasesc, de parca imi faceau transplant nu cezariana .
Si asa la 11:42 se naste Matei, a plans imediat cum l-au scos din uter, mi l-au adus pt cateva secunde, l-am sarutat si l-am rugat sa lupte cu toata forta lui.
Toate bune si frumoase pt cateva ore, apar probleme de respiratie, il baga la aparate, tuburi, perfuzii, si alte fire pe el.
Dimineata pe 10 iunie, ma cauta directorul de la terapie intesiva, urgent in sala de conferinta, chistul care toata sarcina nu a mai crescut, acum incepuse sa creasca(asta de la ultimul RMN 36 sap de sarcina), si punea presiune pe inima si plamanul sanatos.
Operatie de urgenta, am semnat nici nu stiu cand si cum, au plecat sa pregateasca sala de operatie, il sun pe sot nu raspundea, il prind intr-un final si jumatate isterica ii zic ca asta micul e nasol si ca intra in operatie.
L-am rugat sa aiba grija cum conduce pe autostrada, ca nu are rost sa se grabeasca, operatia dureaza 3 ore.
Il insotesc pe pitic pana la usa de la sala de operatii, imi zic ca nu pot intra, si atunci realizez gravitatea situatiei, e foarte posibil sa nu-l mai vad in viata, sa i se intample ceva, si eu nu am nici o putere sa fac ceva sa-i alin suferinta.
Ma buseste un plans isteric, directorul se chinuie sa ma calmeze, asistenta sefa ma imbratiseaza si ma duce la lift sa merg in camera mea.
Dupa o ora si 15 minute, ne cheama in sala de conferinta sa vb cu noi chirurgul, amandoi am intepenit, ne-au zis ca dureaza 3 ore operatia nu doar o ora, sigur ceva s-a intamplat.
Nu stiu cum am pasit pana in sala, deschidem usa si chirurgul cu un zambet pe fata ne felicita pt bebele nostru luptator, totul a decurs nesperat de bine.
Am mers sa-l vedem la terapie intensiva, medicii ne spuneau sa vb cu bebe, chiar daca el este sedat, el ne aude si stie ca suntem langa el.
Dupa 5 zile de terapie intensiva, il muta la neonato, si dupa exact 14 zile de la nasterea lui ni l-au dat acasa pe micutul nostru luptator.
Acum puiul nostru doarme linistit si sanatos, ii multumim lui Dumnezeu si celor care sau rugat pt sanatatea lui.
Va multumesc mamicilor de iulie august 2008 pentru rugaciunile voastre!

Stam si ne uitam amandoi si nu ne vine sa credem ca avem puiul nostru sanatos si fericit.
Doamne iti multumesc pentru acest dar minunat numit Matei.
Asta e povestea noastra, scurta ori lunga, dar plina cu emotii de toate nuantele.
Mami si tatii te iubesc puiul nostru luptator.

Nati si James parintii fericiti ai lui Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

numai vesti bune!
Kimmy felicitari ptr bebelina! multa sanatate si refacere rapida!
Andreea nastere usoara!

mai eu vineri am inceput sa elimin dopul care era ba incolor, ba alb si azi cand am ajuns acasa am gasit scurgere maronie. nu am alte semne decat intepaturi destul de dese si azi bebita a fost tare agitata. oricum maine dimineata il sun pe dr si vom merge ;s spital mai mult ca sigur, asta daca nu se grabeste bebita sa vina in seara asta. va tin la curent daca se intampla ceva.

acum ma duc sa strang masa ca zici ca a fost razboi la noi in bucatarie.

Capri multumim mult ptr vesti

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR The countdown has stop! 40s0z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Nati, foarte frumoasa povestea ! Inca o data sa va traiasca micul luptator!

Rontzy, bine ai revenit! Asteptam pozele!

Gini, sper sa fie vesti bune maine la eco si fetiza ta sa fie doar mai "delicata". Tinem pumnii!

Dara, si io tot in saptamana aia ar trebui sa nasc. Facem pereche noi doua, ce zici ? DPN-ul meu ar trebui sa fie 8-9 iulie, dar poate ma sincronizez cu cezariana ta, mai stii?
Eu merg miercuri iar la recoltat din col si ca si tine vineri la control, care control sper sa fie ultimul inainte de nastere.

Ma duc la nani, ca m-a palit un somn...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+

AMR 10 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu am plecat la spital ca nu mai tine figura. Contractii la 4 minute. Si am facut carare in casa cat m-am plimbat dintr-o camera in alta.

Andreea 38+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Nati, foarte frumoasa si emotionanta povestea voastra, Matei este intr-adevar un luptator; sa va traiasca!

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

NATI am plans la povestea ta, chiar ai trecut prin multe..dar bine ca acum e totul asa cum trebuie!!! Esti o mamica tare curajoasa si ai un Matei pe masura!!!! PUPICI

Ma bucur enorm pt THEA si SUN...doamne fetelor, prin ce tb sa fi trecut bietii parinti!!!

A CICEL
NASTERE USOARA!!!!AI PLECAT?

sa ne rugam sa fim sanatoase si puii nostri la fel...nimic altceva parca nu mai conteaza, nici bani, nici case..
Am devenit sentimentala...uf!!

pt toti care poarta numele SF Petru si Pavel

34 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

vai....sunteti criminale cu scrisul!!! deh..nu e de mirara cu atatia pepenashi !!!

irinuca, miky, vicky, biri si kimmi felicitari din suflet si refacere rapida si laptic!!! sanatate muuuulta puilor dragi, sa va umple vietile numai de bucurii!!!

andreea nastere usoara !!!

rontzyshor welcome home!! a vazut pozele...vaaaaiiii e un scump puisorul ta! cum te simti dupa operatie? bine? ai laptic? te astept cu detalii despre noua viata!

capri multumum de vestile minunate de la Sun!!!! bine ca Teo e mai bine! Doamne ajuta in continuare!!

am fost ieri la cumparat chetsii bebelusesti!!! am poze pe picassa cu ce am luat! in sfarsit are si putzosu meu cate ceva

va pup..revin mai tarziu ca meg sa pap si apoi la o plimbare

aa..merci de aprecierile burticii!

aa..mada da' tu nu mai nasti???? hai ca inca nu s-a terminat weekendu'..mai e timp de un pepenash de uk!

Oana
31+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Biriiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!Ce figura esti!!!!Felicitari, bine ai aparut pe lume bb Anthony!!!!Sa fiti sanatosi si sa va aibe Dumnezeu in grija Lui!!!De abia astept sa pove!!!!!!!

Kimmy, bun venit si voua pe lume!!!!Cum a fost???Sa intri sa ne spui cand poti, sa ne pui poze cu printzesica!!!!

A.Cicel - pai nastere usoara!!!!!Sa fie intr-un ceas bun

Lori, astept si eu pozici si povestea nasterii!!!!!!

Caprioara, bine ca ai fost la Sun si slava Domnului ca fetele sunt bine...Ma bucur din tot sufletul, ce veste buna pe dimineata asta!!Multumim mult de tot!!Si sigur, cel mai important e ca te-=ai dus acolo, ca stie Sun ca suntem langa ele si ca ne rugam pentru ele.Ce cadou mai frumos puteai sa duci??E buzata Theodora???

Boti, sa fie intr-un ceas bun cu masina!!Si eu mai am trairi din astea de cand aveam doar o saptamana de carnet!!Pai tu mami, si tu mai ai doua saptamani...Hehehe

Lamuriti-ma cum se ia Glactogilul ca mi-a trimis mami din Ro dar mi l-a pus intr-o punga si nu stiu ce sa fac cu el...

Citesc din urma si revin

Aaaa, multumesc Nati si fetelor ca m-ati lamurit cu sciaticul...

Madaaaaaaaaa, voi urmati!!!!!!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ank-ule, pai mie imi place si Erika.Bine, imi placea si Ligia

Diarux, mai poti mama in ritmul asta????Pentru fiecare cate un poem??Hehehe, ce tari sunt toate...Si asa, zic sa continui lupta de clasa!!!Stai tare pe pozitii, nu te lasa, explica-i la barbatul tau ca tu ai o misiune importanta aici pe forum nu asa, doi la leu!!

Ma uit si eu imediat pe poze sa vad bb de Rontzi, am vazut ieri suuuuuper costum popular de Ilinca, o minunatie, i l-am aratat si la barbatu-meu...

Magda, bine ca ne-ai ajuns din urma, hai ca acum intri in ritm

Tiberica, bb e bine...Asta e important, da??Si cum dupa ce ca intri din doua in doua zile mai si comentezi ca vai ce mult ai scris????Hehehe

Am citit poveste de Nati si m-am emotionat...Dragii de ei prin ce au trecut dar uite cum Doamne Doamne i-a ajutat si acum sunt acasa cu micul urlator...

Danangie tui cum esti iubita??Ce face bb Alessio??

Alina???

Diana Mirela vreau sa-ti trimit un pm, il ai activat??Daca ai timp, vroiam sa te uiti peste o chestie crosetatat pentru printzese

Caprioara, deci n-am inteles, au aspirat-o prea brutal pe Teodora??Dr neonatolog sau cum???

Dia, poate impinge Mirunica ceva pe acolo de aia te doare...

Ce tare e sotzul super fericit al lui Kimmy!!!!Bravo mai oameni inca o data!!

Lamuriti-ma si pe mine pliz, dopul asta se elimina tot odata sau se poate elimina pe rand, cate umpic azi, cate umpic maine???

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (34+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A.cicel sa ai nastere cat mai usoara draguta, speram sa primim vesti cat mai curand...si cat mai bune..
Nati sa-ti traiasca bb Matei, am citit poveste, m-a impresionat f mult...iar de travaliu...nu mai vb...
Tecky???????/..unde esti draguta?????
....voi intra si eu pe picassa imediat sa va admir hainutele si bebelusii.

Pup toate fetele

Cami 37s+, cu ??????

pustai

Mergi la inceput