Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor, de miercuri dimineata ies si eu afara....pana acum ieseam doar seara......dar cu cine sa ies? Nu-i nimeni de prin Rahova- Sebastian? Andreap, pe unde esti? Nu iesi maine dimineata afara? Jackie, tu pe unde stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Iulia...asa e cum zice Simonica in legatura cu formula....as mai adauga ca laptele praf se digera mai greu si cica nu e bine de dat la intervale mai mici de 3 ore.Mai stie cineva asa? Si da, daca nu il bea in juma de ora.....arunca-l. Eu i-l fac cu apa plata dar pe care o mai si fierb....pentru siguranta...

Pai mie nici nu imi cere la intervale mai mici de 3 ore (ziua cam la 3 ore ii dau sa pape, si de fapt coinide cu momentul in care i se face foame. De cate ori acest interval s-a scurtat atunci a fost momentul in care a trebuit sa maresc cantitatea pe care i-o dadeam sa pape la o masa)

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Iulia...asa e cum zice Simonica in legatura cu formula....as mai adauga ca laptele praf se digera mai greu si cica nu e bine de dat la intervale mai mici de 3 ore.Mai stie cineva asa? Si da, daca nu il bea in juma de ora.....arunca-l. Eu i-l fac cu apa plata dar pe care o mai si fierb....pentru siguranta...

Subsemnata stie asa: intre mesele cu lapte praf nu mai putin de 2 ore-2 ore si jumatate, sa aiba timp sa se digere laptele precedent.
In legatura cu pastratul laptelui, daca nu e atins de bebe poate sta si 24 de ore in frigider. Tot ce e atins de copil si nu e mancat pana la sfarsit, trebuie aruncat pentru ca a intrat in legatura cu bacteriile din gurita lui si daca este pastrat ele sunt in mediu de cultura acolo.
In legatura cu apa cu care il prepar, eu personal folosesc apa de la robinet, fiarta si racita. Cealalta plata prin fierbere ajunge sa-si creasca concentratia de minerale si stiu ca nu e tocmai ok pentru rinichii lui bebe, insuficient maturati. Ar trebui sa folosim apa plata nefiarta si ar fi ok, insa cine are curaj?! Eu una nu am! Cea de la robinet prin fierbere devine ok. Mai ok ar fi daca am avea un filtru de purificare a apei si pe aceea sa o fierbem, dar nu avem. Deocamdata!

Am tot citit ca somnul si faptul ca accelereaza productia laptelui e un mit, etc. Sunt niste ignoranti cei care sustin asta. E a n-a oara cand constat ca dupa un somn (de noapte, de pranz, de care-o fi) mi se umplu sanii cu lapte. Si eu una, care nu prea ii am plini, chiar simt cand se intampla asta.

Iar si-a dat fie-mea orele de somn peste cap asa incat nu stiu cand mai ies afara cu ea! Dupa baie si papa aferenta? Mda...

Hai ca am scris o tona...va pup!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miss bine ai revenit!
Asteptam pozici cu Racusorul iubit.

Mircea al meu nu stiu ce a avut azi, probabil oboseala acumulata, a dormit 4 ore de la 12 la 16:00 si a mancat foarte apatic asa, abia musca tetina/tzatza. San oricum nu prea am avut astazi, ma gandesc oare e tot efectul oboselii?

Ca sa nu mai zic ca am depasit perioada cand nu ceream atentie, acum radem toata ziua si exclamam...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Cum v-am citit m-am apucat amintirile!!Ca nu stiam de existenta acestui forum,pana ce nasa mea, mi-a povestit!LA inceput nici nu stiam cum se procedeaza,dar incetul cu incetul am invatat,si am gasit aici la voi multa prietenie,in primul rand si mai ales multa dragoste si sustinere!Mi-aduc aminte cum ma plangeam la voi cand renovam apartamentul,cu muncitorii aia a mei trilulilu,apoi cu problemele mele cu serviciul,iar voi de fiecare data erati promte la raspunsuri/sfaturi.Ce sa zic erati alaturi de mine!Emotiile cele mai mai au aparut atunci cand Ina a dat startul nasterilor!Atunci deja cand una lipsea o zi/doua deja ne faceam griji!!OOOFFF ce fumus!!Dar nu-i nimic!Se termina un capitol din viata noastra si incepe altul,la fel sau poate si mai frumos!!!!
Acum in incheiere vreau sa ii urez micutei Julia la multe lunite!!!!!!!!
Noi maine implinim o lunita,de fapt in 31,dar luna asta nu are 31!!Azi am fost cu Eric la medicul pediatru la control si e sanatos si frumos si are deja 4600g!Acum va las ca merg sa ma vopsesc ,sa ma fac cici!!!
Va pupam si Eric si eu!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Miss Parker bine ai revenit!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mi-a dormit 4 ore, cand s-a trezit i-am dat sanii, a papat, apoi am incercat cu 30 ml formula si nu a mai vrut. ba chiar a dat afara putin de 2 ori. apoi am scos-o 30 min in parculet jos, a tras din suzi cam vreo 10 min, am pacalit-o..acum doarme iara, de la 8. Doamne ajuta..ma simt mai bine. inseamna ca nu am pierdut laptele daca se satura fata din san

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, bine ai venit, te asteptam cu pozici si povestea nasterii..cit mai detaliata.
Inais, asa e somnul conteaza, eu ziua am mai putin lapte decit noaptea...Nu cred insa ca mincarea conteaza, am avut si zile cind am papat mult, proteine sa fie lapte si degeaba si zile cind nu prea am papat si productia a fost ca de obicei..
Mi_bebelina, Andreeap sta la Sebastian...Poate mai intra...eu n-am tel ei, oare cineva aici il are??Aaa, si andreea iese des afara din cite stiu..Bafta multa miine,sa iasa bineeee si abia astept povestea ta...EU tot din cauza durerii n-am scris-o, dc pot sa ma exprim asa, plastic..
SIs, Mirciulica, se vede treaba ca s-a maturizat si el. Abia astept sa-l vad duminica....Bine,bine, si pe tine...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

M-am saturat sa stau in casa.......ma simt ca atunci cand eram insarcinata si trebuia sa stau numai in pat....ma imbrac si plec sa imi recuperez sotul si comoara mea de fetita....mi se facuse un dor de ea mai devreme ca am inceput sa ma uit la pozici.....gata cu vorba, plec!
O seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Iulia, poate fata e data un pic peste cap si de fenobarbitalul asta...Mai e putin si dc se rez si icterul in urma tratamentului poate vor fi schimbari in bine...

cu apa, eu o fierb, chiar dc e plata. Dr mi-a recomandat si desi e ea mai ciudatica, proasta nu e...Si are experienta, citeste tot ce apare nou, participa la conferinte,etc..nu cred ca-mi recomanda sa fierb apa dc era periculos pt bb. Acum fiecare cum crede..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput