Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
iulia83 spune:
simona, 10 zile trebuie sa-i dau fenobarbital. azi e a 6-a zi.
mi_bebelina succes maine
stefany nastere usoara!
eu stiam ca baby drink-ul nu are zahar. l-am gustat si nu mi se pare deloc dulce. cred ca e din cauza ca eu beau ceaiurile cu mult zahar din pasiunea mea pt dulce. baby calm-ul il beau eu.
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana
YLARI spune:
quote:
Originally posted by iulia83
fetelor, inca ceva. ii pot face laptele cu apa plata tinuta la temp camerei??? sau trebuie neaparat apa fiarta si racita??? cat il pot tine daca nu-l papa imediat? pe cutie zice sa-l arunci dar totusi, daca nu papa atunci cand il fac, cat il mai pot tine?
Pozici Iulia
Eu momentan i-l fac cu apa fiarta si racita la temperatura camerei. Dar am inteles de la fete ca nu e chiar indicat, creste concentratia de minerale daca apa e fiarta si racita asa ca voi intreba cand voi merge la Medicover ptr consultul de 2 luni cum e bine sa continui.
Eu daca nu il papa in maxim 30 de minute nu i-l mai dau (eu ii dau numai bibe, ca nu mai am laptic din tzitzi de mult...) caci nu vreau sa risc. Dr de familie mi-a zis ca e pacatos daca il tinem prea mult, asa ca il arunc...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
multumesc ylari mi-e ciuda ca sunt nevoita sa-i dau biberon de nu mai pot. dar totusi..daca ea sta numai la san, si normal ca n-are cand sa mi se stranga lapte. felicitari pt perioada in care ai scapat de socrella profita din plin!!!
Pozici Iulia
MissParker spune:
Fetele mele dragi si scumpe,
Am ajuns si noi acasa. Si m-am gandit ca - daca tot astept ca Daviducul sa se trezeasca si sa-l pot mufa la suptomat - sa intru si eu pe ultima suta a odiseei noastre, inainte sa ne mutam maine la Scutece.
Va pup si va imbratisez pe toate si incerc sa citesc din urma tot ce ati scris in ultima saptamana. Va multumesc anticipat din suflet tuturor fiindca mi-ati tinut pumnii si voi reveni cu detalii + povestea nasterii cat pot de repede. Deocamdata doar atat: suntem foarte bine!
Felicia - cea mai fericita mami a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David
Poze cu noi si vacantele noastre
stefany_p spune:
bine-ai revenit MissP..sa stii ca dupa tine n-a mai avut nimeni curaj sa nasca
eu ma duc azi la inducere..am rams ultima...
asteptam vesti cat mai repede!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Am ajuns si noi acasa. Si m-am gandit ca - daca tot astept ca Daviducul sa se trezeasca si sa-l pot mufa la suptomat - sa intru si eu pe ultima suta a odiseei noastre, inainte sa ne mutam maine la Scutece.
Va pup si va imbratisez pe toate si incerc sa citesc din urma tot ce ati scris in ultima saptamana. Va multumesc anticipat din suflet tuturor fiindca mi-ati tinut pumnii si voi reveni cu detalii + povestea nasterii cat pot de repede. Deocamdata doar atat: suntem foarte bine!Felicia - cea mai fericita mami a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David
welcome home David! Sa papi bine, sa dormi bine, si sa bucuri pe mami si pe tati.
Si aici, pt mami si tine, uite ce au facut fetele!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
YLARI spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Va pup si va imbratisez pe toate si incerc sa citesc din urma tot ce ati scris in ultima saptamana. Va multumesc anticipat din suflet tuturor fiindca mi-ati tinut pumnii si voi reveni cu detalii + povestea nasterii cat pot de repede. Deocamdata doar atat: suntem foarte bine!Felicia - cea mai fericita mami a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David
Bine ai revenit Mami Parker!!!!!!!!!!!!
Ce bine imi pareee!!! Ma bucur ptr voi!!!
Abia astept sa citesc povestea nasterii, eu sunt o puturoasa, nu reusesc sa continui la ea deloc....
Pupici si lui bb David!!!!!!!!!!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
iulia83 spune:
bine ai venit miss si bebe David te asteptam ca pe painea calda. hai cu poze si povestea nasterii. de maine, la scuteceeeee. sa dea Dumnezeu sa ai parte de bebelus sanatos tun, cuminte, fara colici, kkcios, papacios si lapte la greu
Pozici Iulia
gabitzam spune:
Hei, bine ati venit acasa, Felicia si David!
Ne-ai lipsit de pe forum saptamana asta. Astept cu nerabdare povesti si poze cu voi
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Bine ai revenit printre noi mamico Parker! Sa va dea DD multa sanatate si sa va bucurati de printisor!
Iulia...asa e cum zice Simonica in legatura cu formula....as mai adauga ca laptele praf se digera mai greu si cica nu e bine de dat la intervale mai mici de 3 ore.Mai stie cineva asa? Si da, daca nu il bea in juma de ora.....arunca-l. Eu i-l fac cu apa plata dar pe care o mai si fierb....pentru siguranta...
Asa......acum sa ma apuc sa sustin disertatia.....la pereti....ca tot sunt singurica acasa....mama e cu fata la plimbare, iar tati s-a dus in vizita pe la tati meu.Uooffffffff........ca nici nu-mi sta gandul la asta.......dar daca-i musai...cu placere.