Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
a_deju spune:
kiki, apropo de amintiri de-astea "sangeroase".. am facut si io o tampenie mare la viata mea... da' mare, maaaaare, cat mine de mare (cat mine acu', nu maimuta de eram pe-atunci). eram in fata unui bloc ceva mai sus de-al nostru, la o strada departare, calare pe magica bara de batut covoare si eram toate pe rand fie nadia comaneci fie lavinia milosovici, dupa varsta, cum ar veni (ca nici caprele mai mari prea multa minte n-aveau...). bree, si m-a enervat una, da' rau de tot, ca nu ma lasa si pe mine sa-mi exersez coborarea
, si-am gasit pe jus o lama de ras (!!!!!!!!!) si hrasshhht peste mana........ acu' cand povestesc pe bune ca retraiesc momentul, si-mi vine sa-mi dau pumni in cap de cat de proasta si tampita am putut sa fiu... n-a avut nimic copila, ma rog, i-a curs nitel sange, puii mei, n-aveam io putere sa o tai prea adanc, si vorba ceea, nici ea n-a stat :) but still... lama de ras... de pe jos...dumnezeu stie de cine folosita.... horror!!!
aaa... si mai am una (stai ca daca ma gandesc prea mult, cine stie ce dracu' mai iese la iveala...). printr-a cincea, intr-o tabara la manastirea suzana (langa cheia.. ma rog, nerelevant :)) ), cu unu' de la mine din clasa, care nici nu mai stiu ce facuse, da' ma enervase bine.. primu' lucru pe care-am pus mana, un ditamai forfecoiu', i l-am arunact direct in cap. l-am nimerit fix la tampla, si la impact, jur pe rosu, s-a rupta foarfeca-n doua si ala n-a avut nici macar o zagrietura.... doamneeeeee... gata, nu ma mai gandesc :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_deju spune:
dia, ce faci? te hodinesti? sunteti ok, v-ati mai refacut?? hai, join us aici, la confesiuni din copchilarie :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
A-deju,
M-ai facut sa zambesc..de necajita ce eram...Super curtea!Bafta!
Kikineata,
Fain...felicitari gargaritei!
Necajita sunt pt ca nu a raspuns otita la tratament(adica o saptamana i-am dat antibiotic fix degeaba).
Asta inseamna ca din seara asta trece pe injectabil (prin venula-horror pt mine,dar tb sa fiu tare), iar maine dimineata punctie timpanica,cu anestezie si stat macar maine in spital- tremur de pe acuma...
Sa ma consolez ca e ,totusi, doar o otita,nu?
minunea mea
a_deju spune:
off, lavinia, imi pare tare rau dragu' de mihaita... offf...
kikineata spune:
Hai Lavinia ca va fi bine. Stiu ca nici io nu ma pot controla cand pateste ceva, oricat de mic dar tb sa scape de tb asta cat mai repede cu putinta asa ca gandeste doar ca e spre binele lui si vezi doar finalul fericit. Mai aveti putin si plecati la mare. Bafta mare maine sa dai vesti bune!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
cristina1974 spune:
Oana, te pup mult! Tu esti o scumpa, ca de obicei.Abia astept sa va revad, in formula completa.
A_Deju, e dragutza casuta. si din cate vad eu, nu pare a fi nici scumpa chiria,daca e sa judec dupa depozitul pe care trebuie sa-l dati. Sa dea Dzeu sa va mearga bine si sa o tineti tot asa.
Yagmur, m-am bucurat cand am vazut ca vrei sa vii pe aici. Eu zic la toata lumea ca Londra e superba, cel putin asa o vad eu. Am vazut multe locuri in lumea asta, insa Londra are un coltisor acolo, in inima mea.Oriunde as merge, astept cu drag sa ma intorc aici, locul unde am deja un sfert de viata petrecut.
imi pare tare rau de copilutzii bolnaviori, le urez sa se faca bine cat mai repede. Pe mine, din fericire, m-a ferit Dzeu de necazuri cu fetele. Numai asta mai imi trebuia, la cate avem pe cap.
mamaana spune:
buna dimineata (la mine)
ma bucur ca luca e mai bine
a_deju ma sperii cu povestile tale din copilarie... ia zi de casa, pretul ala e pe luna? - nu e depozit(adica cum?) si vine mobilata? - nu vine mobilata, acum am vazut
kikineato si tu??
am dormit mai mult nu asta noapte - stephanie nu prea a vrut, dar nici n-a plans - voia numai cu mine si mai tresarea din cand in cand - ori de la dinti, ori ca le-am dar piure cu pui aseara si o fi fost cam mult... nu mai stiu ce sa le dau sa manance, ca de la daycare imi zic ca mananca, dar nu stiu cat, iar acasa vor tot timpul cate ceva sa rontaie
fug sa muncesc cate ceva
shoshika spune:
Nu puteam s-o felicit pe Donia pentru cetatenie. Am citit si articolul... Foarte frumos! Bravo voua! Bravo si Roxanei!
Am admirat si pozele Asizei. Superb!
Am de recuperat vreo 15 pagini. De-abia astept! Si sper sa reusesc sa fac asta pana se trezeste Tudor...
A, inca ceva: un pupic pentru Teutz ca si-a amintit de noi si ne-a strigat...
Sper sa reusesc sa revin...
Daca nu, pupici racorosi de la noi!!!
shoshika spune:
Am uitat s-o felicit pe Porumbita pentru bebe mic. Foarte frumoase pozele, foarte frumosi voi 4! O familie frumoasa foc. Iar tu arati super!!!
a_deju spune:
mamaana, 695 lire pe luna, peste asta mai sunt cheltuielile (intretinere, taxe, bla bla.. deci undeva spre 900 presupun...). si ar fi inca un 695 deposit (adica un fel de garantie). nu e mobilata, dar din cate stiu eu, bucataria se da cu tot ce trebuie si baia e completa... oricum pana ajung acolo, sa discutam exact cu agentul si sa vedem cu ochii nostri..e doar un firisor de vis :)