Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by chinico
Madaluta mai pove de Brianna, ca parca am uitat tot ce facea bea la varsta ei…

Beatrice (13.12.2006)

briana..pai ce sa faca..a inceput sa ne incante din ce in ce mai mult...rade cu gura pana la urechi, dar pe muteste..incearca sa gangureasca si isi tot chinuie limbuta pe acolo, dar nu-i reuseste inca..., isi tine capul de pe la o luna si putin, e cumintica noaptea in sensul k nu imi da decat o trezire in jur de 5 dimineata ( azi chiar la 7.30) dupa care mai doarme pana le pa 9 apoi inca o tzatzica si un somn pana pe la 12-13, dupa care incepe dilaila...pana la 11 noaptea e mai mult treaza..si vrea atentie, vrea sa-i vorbesti, sa ii canti, sa o plimbi...sa-i arti jucarii....Doarme asa pe apucate cate o jumatate de ora la 2-3 ore..in rest trebuie sa ii acorzi tot timpul si toata atentia..
nu stiu ce m-as fi facut daca era si darius acasa....
oricum e tare greu sa te imparti la doi..cand am fost la tzara nu stiam pe cine sa tin mai intai in brate si cui sa ma impart..as fi vrut sa-i pot tine pe-amandoi in acelasi timp, sa-i pup in acelasi timp..sa ma joc cu amandoi odata...dar nu se putea... Imi era tare mila de darius k de cele mai multe ori trebuia sa stau cu ea, nu cu el...mi se rupea inima..dar asta e situatia deocamdata...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

buna.

am culcat copii si am intrat sa va salut.
nu sunteti voi bau-bau ,eu trebuie sa imi fac curaj sa scriu si sa ma reintegrez in grup,am lipsit multisor si e un pic mai greu sa imi revin.
ma bucur ca nu ne-ati uitat.
yagmur -ma bucur ca luca e mai bine
bambo-bine ai revenit
kiki-ma bucur ca v-a priit vacanta
cu olita stam foarte prost,nu o vrea deloc,sta doar pe wc,a facut o singura data kk si de atunci pauza,pipi face pe el si e foarte incintat cind vede ud pe jos si il lipaie cu piciorusele,cred ca mai asteptam.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cristinaaaa, ce ma bucur ca ai intrat din nou la fulguleti!!!!!...Si vezi ca mamicile nu te-au uitat, deci poti scrie linistita mai des despre voi!...Fetelor, vreau sa va spun ca, pe toata perioada sederii noastre in Anglia, Cristina si Kaveh ne-au fost foarte aproape!!! Sunt niste oameni minunati! ...si sigur vom mai avea vacante la Londra, Cristina, mai ales dat fiind ca avem prieteni dragi acolo! Si o sa mergem si-n Milton Keynes soon sper ...Va pup cu drag si dor
Kikineatza, foarte frumos ai povestit despre vacanta voastra la Marea noastra Neagra! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Acum asteptam pozele

Vazut poze minunate cu d si tati uzi leoarca, acs si minunile in concediu la greci, tunsulicile Isabelle si Stephanie de mamaana, carora le sta foarte bine cu noile freze, cu Antonio si Andrei de Crickett (mai, ce mare a crescut ala micu' si frumusel foc)...cam atat cred...

Laura, pare rau pentru patania lui Dani...si io, ma ca Chinico, mai panicata o tzara si l-as duce la medic sa alung stolul, dar acuma tu stii mai bine ce si cum ca ai fost acolo si l-ai observat...Oricum, trimitem multi pupici de la Cluj

Noi nu suntem foarte bine...Denis e racit rau, asa...out of the blue...dupa-masa mergem la medic si-om mai vedea...are o tuse urata urata, pe care eu n-am mai auzit-o pana acum la el. O fi bine in ceva vreme...

va pup pe toate

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

fetelor, tineti-ne pumnii! nush de-om avea noi si bafta asta (sa nu se fi consumat naibii toata la primirea cartonaselor :)) ), dar de-o fi sa fie, apai www.rightmove.co.uk/viewdetails-18431005.rsp?pa_n=2&tr_t=rent" target="_blank">ASTA o sa fie...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am vazut poze superbe cu d mic, printesele tunse din Canada, Antonio cel frumos..
Asiza, tin pumnii sa treaca repede; eu speram sa ne vedem in weekend ca mi-e dor de voi
Cristina, bine ai revenit ... si eu vreau sa vin in vacanta in Anglia.. ma lipesc ca timbru de scrisoare de Asiza and Co. (aviz A-Deju)
Ma striga sefu'.. pe care era sa-l bat.. zicea ca pentru zilele nevenite sa imi iau concediu de odihna... ; expat fiind nu le stie cu legislatia noastra.. in fine, sper ca a inteles.. desi nu parea fericit ca am lipsit 3 zile.. si e primul concediu medical de cand eram gravida...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

laura, off, dragu' de dani.. io-s convinsa ca nu e nimic in neregula, iar lapte si nani normal ca vroia copilu', una la mana ca era aproape ora, doi la mana..gandeste-te ce sperietura a tras, de nu-i mai trebuia altceva pe seara respectiva :)... nu stiu cum reactionati voi cand cand mai trage el cate-o busitura, dar la eric reactia este 100% raspuns la ce fac eu. si cum m-am cam obisnuit sa nu fac nimic (ca altfel numai in hiii si valeleu as tine-o cat ii ziulica de lunga :)) ), doar sa ma umfle rasu', motanu' isi hlizeste si el la mine fasolarii cei negri si-si vede de treaba in continuare... bine, daca e o busitura mai serioasa, trage doua lacrimi, dar pune imediat boticu' la orice tampenie de distras atentia pe care o gasesc prin jur... asa ca sfatul meu e sa nu dai proportii, nici macar in capusorul tau, ca n-are niciun rost.. si vorba ruxandrei, astea-s nimicuri... voi mai tineti minte ca pe vremea noastra se obisnuia sa iesim singuri afara in jurul blocului/casei de pe la 3-4 ani??? si cate tampenii faceam (ee..hai..ca n-oi fi fost io singura...)? urcat in copaci (si sarit/cazut de sus..), sarit din leagan cand era, evident, cel mai sus, coborat in canalizari fara gura, mers pe tevi cand prindeam cate-o reparatie majora in cartier, minunatul urcat cu liftu' pana la ultimu' etaj, cu usile deschise... si cate si mai cate... deci momentan e de bine, ca suntem inca pe langa ei, stai sa prinda nitel gustul libertatii si sa vezi atunci :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

asiza, sanatate multa denisucului si eric e mucios de vreo sapt incoace, o rinita alergica de la AC din matiz, care-i mai mult o panarama decat AC, dar..asta e, cu el defilam ca n-avem ce face.. ii dau aerius de 5 zile, dar nu stiu pana acand sa-i mai dau.. pana nu mai curg muci??? am uitat sa intreb pediatra acest aspect, si acum se pare ca-i plecata de pe la cabinet...

in seara asta mergem la dentist, sa vedem ce zice de negriciosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

A-dejule e super cochetica casa si spatiul din spate . Sa ai bafta!
Mi-ai adus aminte de copilaria mea...Odata bateam un baiat de varsta mea pe la vreo 4 -5 ai si-i tot caram pumni cu ochii inchisi si el saracu l-am inghesuit intr-un gard viu. Mamica lui striga disperata de la etajul 3 "Cristinuta lasa-l pe Relutu-n pace Cristinuta!!" cristinuta fiind io ca era o Cristina mai mare in bloc si Relutu care peste ceva ani facu 2 m inaltime...dar nu s-a razbunat.
O alta faza intiparita cand l-am chemat pe frate-miu sa bata o fata care ma enerva si-i spuneam Cioara ca era brunetica si i-a dar frate-miu un "pumnulet" de i-a cazut un dinte...pana n-a vazut dintele in pumnul ei si sange n-a tipat...ei cand l-a vazut urla ca din gura de sarpe, se oprea sa vada iese mami ei la geam, relua tipatul dc nu venea nimeni la balconul ei sa vada ce-a patit....doamne tare frumoasa copilarie am avut.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Ruxandra la Condor, 4 stele e chiar langa fantani si are forma de vaporas, asa i se mai zice. Am incercat sa ne fie comod, aproape de orice sa nu alergam si mai ales pt. Sara sa fie bine.

Mergi la inceput

Cand am venit de afara Garga a inceput sa zic pish apoi pi, pi si iar pipi, pipi...io mami vrei olita si a dat din cap, pac jos scutecul, pus pe oala, facut pipi imediat....uraaaa!!! e drum lung cred dar imi place sa visez ca scapam pana la toamna. Totusi majoritatea scapa pe la 3 ani.

Mergi la inceput